-
Καλησπέρα κι απο μένα.
Αυτό που βλέπω εγώ στις φωτογραφίες και στις αναλογίες είναι ένα τέλειο σώμα!
Τέλεια κατανομή του βάρους. ούτε ψωμάκια ούτε τίποτα. Φτού σου να μη σε ματιάσω.
Νομίζω ότι απλώς θέλεις να έχεις μια κοιλιά "φέτες" και αυτό δεν θα γίνει με δίαιτα... θέλει γυμναστική.
Δεν χρειάζεται να πάς σε γυμναστήριο γι' αυτό. Δοκίμασε να κάνεις κοιλιακούς μόνη σου στο σπίτι.
Μπορείς να ξεκινήσεις με μικρά σέτ των 10 κάθε φορά. 3-4 σέτ κάθε πρωί και σταδιακά να τα αυξάνεις μέχρι να τα φτάσεις σε 4 σέτ των 50 κάθε μέρα.
Προσοχή, όταν κάνουμε ασκήσεις κοιλιακών στο πάτωμα, βάζουμε πάντα απο κάτω κάτι μαλακό (ένα υπόστρωμα του camping, μια κουβέρτα διπλωμένη στα 4 ή κάτι τέτοιο) για να μην κάνουμε ζημιά στη σπονδυλική μας στήλη.
Κι όταν νοιώσουμε οποιοδήποτε πόνο ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ.
-
Καλως ηρθες envy!!!
Kουκλα μου εισαι θεα αγαπη μου!!!
Εντελως αντηκειμενικα το λεω.
Με την μεζουρα να σε παρω δεν περισευει τιποτα!!!
Λες να βαλω και εγω φωτο?
Θα χωραει?
Καλη μου ακου την Μαρια -Ελενη και χρησιμοποιησε τα τηλ. που σου εδωσε.Θα σου ειναι πιο ευκολο να μιλησεις απο το τηλ αυτην την στιγμη εφοσον δεν εισαι ετοιμη για τετ α τετ συναντηση.
Μπραβο γιατρε μας βοηθας αφανταστα!!(μαρια -ελενη)Ευχαριστουμε!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Τι ευχαριστείς; Για πρώτη φορά προτείνω κάτι και τουλάχιστον κάθονται να με ακούσουν. Λόγω ειδικότητας, πρέπει να λέω πολλές φορές σε ανθρώπους να κόψουν το φαγητό (διαβήτης κλπ) και κανείς δεν ακούει τι λέω παρά με κοιτούν με συγκαταβατικό ύφος «δάσκαλε-που-δίδασκες», «δεν-κοιτάς-τα-δικά-σου» και διάφορα τέτοια. Εδώ είστε το όνειρο κάθε γιατρό συν το ότι μαθαίνω ένα σωρό πράγματα και παίρνω κι εγώ θάρρος για να χάσω κανένα κιλό. Εγώ ευχαριστώ για τη βοήθεια.
ΥΓ. Λες να συνταγογραφώ στέλνοντας μέιλ;
-
Και να συνταγογραφεις και μην σου πω και να μας εξεταζεις κι'ολας!!!
Μπραβο για το τικερακι!Το βλεπω κατεβαινει με στιλ!
ΦΙΛΙΑ!!
-
αν βάλουμε όλοι τις φωτογραφίες μας εδω θα καταλάβεισ τι σημαίνει κοιλιά μπούτια πωπός και τα λοιπα....θα κλάψεις με μαύρο δάκρυ για τα χάλια μας και θα γελάσει το χειλάκι σου βλέποντας τι θεά είσαι. Είσαι αυτό που όλοι εδω μέσα θέλουμε να γίνουμε . εμπεδωσε το . Η σελίδα αυτή φτιάχτηκε γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλοντας να φτάσουμε στα μέτρα σου καταστρέφουμε τον εαυτό μας. ΜΗΝ τον κατασρέφεις άλλο. ΛΑΤΡΕΨΕ το για να μας δώσεις και εμας κουράγιο. αν εσύ αισθάνεσαι ετσι οι υπολοιποι θα ξεκινήσουμε τις αυτοκτονίες καλε. είσαι θεα............ΞΥΠΝΑ
-
Εγώ αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες είναι ένα φυσιολογικό κορμί. Ένα σώμα σύμφωνο με τα ελληνικά δεδομένα και τις αναλογίες. Αν το πρότυπό σου είναι κάποια αμερικάνα μοντέλα, σταμάτα να καταστρέφεις τον εαυτό σου, με ρετούς δείχνουν έτσι! Αν η "τεράστια αντιαισθητική κοιλιά" σου (έλεος Θεέ μου! Στο τσακ είμαι να σου δείξω τη δικιά μου) σε ενοχλεί κάνε κοιλιακούς.
Όσο για το θέμα της αυτοκτονίας, επειδή έχω περάσει κι εγώ από τα λημέρια εκείνα (για εντελώς διαφορετικούς λόγους) σκέψου σοβαρά αν αξίζει για ένα τόσο ασήμαντο λόγο να χαραμίσεις μια ζωή, να χάσεις όλα αυτά τα υπέροχα που σου επιφυλάσσει το μέλλον και τέλος να καταρρακώσεις όλους αυτούς που σε αγαπάνε, που δεν τους νοιάζει η εμφάνισή σου και πραγματικά θα τους λείψεις αφάνταστα. Αν παρ' όλα αυτά συνεχίζεις να το σκέφτεσαι, ένα τηλέφωνο σε κάποια από τις γραμμές που σου πρότειναν μπορεί να βοηθήσει. Σκέψου σοβαρά το θέμα του ειδικού. Έχεις κάνει το πρώτο βήμα και έχεις συνειδητοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάνε και το δεύτερο.
Στους δικούς σου κοντινούς ανθρώπους έχεις μιλήσει για αυτό που σε ενοχλεί;
-
Ααααχ......εγω και 50 κιλα να παω με 1,70 υψος που εχω, τετοια ποδια δεν θα αποκτησω ποτε.....σνιφ.....
-
ΕΝVYN.................ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΜΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΡΑΓΤΜΑΤΙΚΑ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΗ!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!! ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ .............ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ENVY!!!Ti κανεις κουκλα μου!??
Πως εισαι?
Εχεις χαθει τωρα τελευταια.
Μηπως να μας εγραφες τι κανεις ,πως εισαι και εαν ψυχολογικα εισαι καλυτερα?/
Εαν παλι σερνεσαι στις παραλιες πολυ καλα κανεις κουκλα!!!
Γιατι αγαπη μου με τετοιο κορμι το δικαιουσε και με το παραπανω!!!
ΦΙΛΙΑ!!!1