maria-17 τι εγινε με το φουσκωματακι?
Πηγαμε στον ειδικο?
ΜΑΡΙΑ -ΕΛΕΝΗ!!!ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΛΛΟς......ΓΙΑΤΙ......ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.......!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Printable View
maria-17 τι εγινε με το φουσκωματακι?
Πηγαμε στον ειδικο?
ΜΑΡΙΑ -ΕΛΕΝΗ!!!ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!!!ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΛΛΟς......ΓΙΑΤΙ......ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ.......!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Πράγματι... τι έγινε με το φουσκωματάκι;
ΥΓ. Γιατί καλέ; Ποιος με πείραξε και δεν πήρα χαμπάρι; Κοίτα, εγώ εδώ μπήκα γιατί, όπως βλέπεις, το τικεράκι δεν λέει να ξεκολλήσει. Θα ήταν ανεύθυνο και ανήθικο να το παίζω γιατρός και να δίνω διαγνώσεις και θεραπείες. Μπορώ μόνο να δίνω συμβουλές τύπου σε-ποιο-γιατρό-να-πας. Μην παρεξηγηθώ κιόλας...
Βρε ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ εννοω οτι παραφυλανε να σε κλεψουν απο εμας!!!
Μην παρεξηγεις τα πραγματα!!
Τονιζω ποσο σε χρειαζομαστε!!!
Αντε γιατρε μου μην νευριαζεις!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Έλα βρε που νευρίασα. Ούτε για αστείο. Μια χαρά είμαστε. Εξάλλου μου είσαι συμπεθεστάτη. Απαντώ μόνο σε ποστς συμπαθητικών ατόμων... :P
pedia piga ston giatro kai mou edwse kapia xapia ta opia mou ipe tha miwsun to fouskwma alla den mporw na parw panw apo 10 giati exoun parenergies. Ta pinw edw k 3 meres 2 fores tin imera k exo paratirisi diafora k kalitera apo prin! sas efxaristw olous pantws!
p.s arxisa k trww kanonika tora!
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!
Γιατρε μου που εισαι??
Χαθηκαμε!!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!