-
Η μαμα μου:Μαρινα εσυ δεν θα φας μαζι μας?
Οχι μαμα δεν θελω!!
Καλα δεν πειραζει!!Πιες νερο!!
Ακομα η μαμα μου ειναι σε αυτο το σταδιο !!Που πιστευεις και οχι!!Που ελπιζεις και οχι!!Γι'αυτο νομιζει οτι με τον τροπο της με βοηθα να το παλεψω!!
Και αυτες οι καημενες οι μαμαδες!!Τι απωθημενα εχουνε μαζι μας!!
Γλυκακι μπραβο που ειδες την μανουλα,μπραβο για το παντελονακι,και ευχομαι καποια στιγμη να εχεις ενα ουρανιο τοξο μεσα στην ντουλαπα σου!!
ΦΙΛΙΑ!!
-
Ενημέρωση:
Μετά την επεισοδιακή επίσκεψη της μητέρας και τα 2 κιλάκια που μου άφησε δώρο, έπεσα ψυχολογικά.
Μου έδωσα περιθώριο μέχρι την Κυριακή το βράδυ να εκτονώσω τις βουλιμικές σκέψεις μου και τη Δευτέρα έκανα τα ίδια. Τρώω μετά μανίας. Ευτυχώς ο δακτύλιος δε με αφήνει να φάω παραπάνω από 1 φέτα του τοστ, αλλά επειδή τρώω λαίμαργα μου κάθεται στο λαιμό και μετά βουρ στο μπάνιο για εμετούλη. Μόλις περάσει λίγη ώρα, ξεχνάω τι έπαθα και ξανατρώω κι άντε πάλι από την αρχή...
Έχω αγανακτήσει. Ο άντρας μου έπρεπε να κλείσει κάτι δουλειές και όλη την εβδομάδα δε σήκωσε κεφάλι από το γραφείο, δεν βγήκα καν από το σπίτι και καθόμουν όλη τη μέρα στον υπολογιστή κάνοντας συχνά διαλείμματα για να φάω. Χθες έφυγε (για να κλείσει από κοντά τις δουλειές του) και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να μην έχω τίποτα να φάω μιας και δε θα χρειαζόταν να του μαγειρέψω. Αλλά έχω αρκετά φαγητά στο σπίτι. Παξιμάδια, ψωμί, κονσέρβες ψάρι. Σκέφτηκα να τα πετάξω αλλά αύριο περιμένω φιλοξενούμενους και κάτι πρέπει να τους ταΐσω.
ΒΟΗΘΕΙΑ!
-
Μια καλη λυση ειναι το φαγητο απο εξω για τους καλεσμενους!!!
Εαν ειναι να μπαινεις τοσοσ πολυ στον πειρασμο προτιμησετο.
Οσο για την μανουλα :Μανουλα πολυ σ'αγαπαμε αλλα να μην ερχεσαι πολυ συχνα .Χριστουγεννα Πασχα και 15αυγουστο!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!