Quote:
Originally posted by natallia
επι χρονια κραταγα ρουχα που ηλπιζα να τα ξαναφορεσω. χωραγα βεβαια μεσα σε αυτα αλλα ηταν τσιτα και τα φουστανια αντι να ειναι μεχρι το γονατο εφταναν καπου στη μεση στο μπουτι μου, αλλα επειδη χωραγα , επειδη κουμπωνε το φερμουαρ τα κραταγα, φυσικα χωρις να τολμησω ποτε να τα φορεσω και να βγω ετσι εξω. θυμαμαι ενα καλοκαιρι φορεσα στη γιορτη μιας φιλης ενα μαυρο φουστανακι τυπου κομπινεζον με δαντελα στις ραφες και η φαρμακογλωσα η αδερφη μου μαζι με τις φιλες της με φωναζαν κοροιδευτικα σοφια ολο το βραδυ (και καλα οτι βγηκα εξω σαν τη σοφια Λωρεν) τωρα που ρωταω τον αντρα μου, μου λεει οτι ημουν υπεροχη εκεινο το βραδυ, φυσικα δε ξαναφορεσα εκεινο το φουστανι χμμμ ισως το βαλω σημερα,
παντως τα πιο πολλα ρουχα δεν ηταν πια για τα κυβικα μου και αποφασιασα να τα χαρισω στις ανηψιες μου οι οποίες ειναι 13 χρονων. οταν δοκιμαζαν τα ρουχα ανακαλυψα οτι ειναι γελοιο να θελω να φοραω και εγω αυτα τα ρουχα (ειμαι 29 χρονων) και οτι τζαπα στεναχωριεμαι αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το παρεις αποφαση οτι μεγαλωνες !!!!!!!!
βρε Ναταλια μου..