Λοιπόν σήμερα το πρωί μου κάναν καμάκι τρελό και απίστευτα γελοίο που ναι εν εκείνη την ώρα με εκνεύρισει αλλά πως να το κάνουμε....ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΕΣ..... χαχαχαχα
Printable View
Λοιπόν σήμερα το πρωί μου κάναν καμάκι τρελό και απίστευτα γελοίο που ναι εν εκείνη την ώρα με εκνεύρισει αλλά πως να το κάνουμε....ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΕΣ..... χαχαχαχα
AYTOI OI OΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΡΑΤΣΙΜΟΣ ΚΑΜΜΕΝΕ
@Σια: Χεχεχεχε δεν ειναι καθολου ρατσισμος Σια μου..Ο σκοπος του θρεντ ειναι να κανει κι αυτους που αισθανονται -και οχι ειναι- χαλια να αρχιζουν να αναγνωρισουν τις καλες τους μερες...Ολοι εχουμε καλες και κακες μερες....Το θεμα ειναι να αναγωνριζουμε τις καλες σαν καλες και οχι σαν μη κακες... Προσπαθησε να διογκωσεις λιγο μια καλη σου μερα και ισως γινει και μια καλη βδομαδα.. Και δε μπορω μα δεχτω οτι δε μπορουμε να διογκωσουμε κατι...Ολοι μας ουτε λιγο ουτε πολυ διογκωνουμε τα προβλημα τα μας..Ασ χρησιμοποιησουμε αυτο το μηχανισμο αυτοκαταστροφης και αυτοτιμωριας και να το γυρισουμε μπουμερανγκ στο ιδιο το προβλημα!!! Δες το και απο την αλλη πλευρα...Που θα βρεις περισσοτερη καλη διαθεση απο ενα τετοιο θρεντ...Χτυπα να σε ανεβασουμε και σενα μαζι!!!
@Υπολοιπους: Μικρες θεες μου καλημερα...Δεν ξερετε ποσο χαιρομαι που γινομαστε ολο και περισσοτεροι (μας βλεπω στο τελος διακοπες στον Καλαμο κατω απο την καλαμωτη να ψαρευουμε με το καλαμι...).. Αντε μπας και δουμε καμια ασπρη μερα..
Μπράβο ρε Καμμένε!!
ΓΕΡΑ!!!!!!Ρίξε μας λίγη από τη φλόγα σου να καούμε κι εμείς!!!
Απο φλογα οση θελεις...Εξ αλλου ειμαι και λιονταρι και η φωτια ειναι στο στοιχειο μου (ετσι νομιζω τουλαχιστον)
Λοιπον η δηλωση της ημερας....Χθες η γενικη γραμματεια πολιτικης προστασιας εβγαλε εκτακτο ανακοινωθεν και κυρηξε την περιοχη Ψυρρη σε συναγερμο....Εμαθαν οτι βγηκα και οτι αναψα φωτιες!!
χαχαχααχαχαχαχα
φιλουρες
Κι εσύ λιοντάρι, ε;; Έτσι εξηγείται!!
Φιλάκια καμμένε!
Τι εξηγειται? Πως πετας ετσι το σχολιακι και εξαφανιζεσαι?
ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΥΣΥΧΩ!!!!ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!!!!!!!Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΗ........!!!!!!!!
Ας γράψω κι εγώ λοιπόν για το πόσο θεά αισθάνθηκα σήμερα!
Έχω μόλις τελειώσει μάθημα, τσαντισμένη που δεν απέδωσα όσο θα έπρεπε και κοιτάω με βλέμμα αγελάδας τις ανακοινώσεις του πίνακα. Με σκουντάει ένας, σκέφτομαι "ωχ, τώρα ποιος θέλει - τι θέλει, αφήστε με με τα νεύρα μου, γιατί θα σκάσω" και βλέπω ένα πρώην φλερτάκι να μου μιλάει. ( πρώην φλερτάκι = είχαμε βγει μια φορά για καφεδάκι, αλλά τίποτα παραπάνω, καθώς εγώ ήμουν αλλού γενικότερα!)
Για να μην τα πολυλογώ, όπως ήμασταν μου ζήτησε και πήγαμε για καφέ, μου ξαναέδωσε το τηλ. του, κανονίσαμε να τον βοηθήσω σε ένα μάθημα και φέυγοντας μου είπε: "Αν θέλεις, πάρε με κανένα τηλ. αυτές τις μέρες, να βγούμε." :) :)
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1. Μια αρχικά σπαστική μέρα κατέληξε σε ενδιαφέρουσα και έστειλε την αυτοπεποίθηση ψηλά! (από αυτά που δεν περιμένεις ότι θα συμβούν για καιρό!)
2. Την ώρα που κοιτούσα τον πίνακα, μου πέρασε από το μυαλό η επιθυμία να κάνω μια γρήγορη επιδρομή στην καντίνα (της Παναγιάς τα μάτια υπάρχουν εκεί!!), αλλά ευτυχώς με σκούντηξαν την κατάλληλη στιγμή! Σαν να με ξυπνούσαν το ένιωσα! Λέτε να ήταν βοήθεια εξ' ουρανού; τι να πώ;!!
Υ: Αισιόδοξα κορίτσια! (και αγόρι βεβαίως - βεβαίως)!!!
Ετσι μπραβο χορευταρου μου....Μην το παρει και πανω του ο τυπας...Δεν αργουμε ξερεις!! Κατεβασε το "Ποσο ακομα" των stavento και ακου προσεκτικα τους στιχους...Αφιερωμενο με ολη μου την ψυχη
Thanks καμμένε!! Θα το κατεβάσω και θα σου πω εντυπώσεις! ;)
Κατεβασε και το Γριφο....των ιδιων ειναι
εκει να δεις ταυτιση
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ:
"Δεν έχει πρόσωπο μα πρόσωπα αλλάζει
ʼλλους κατάρα κι άλλους ευχή τους μοιάζει
Αλλοι την πολεμούν γιατί ίσως την φοβούνται
Κι άλλοι στο πλάι της θέλουν να κοιμούνται.
Χαίρεσαι απίστευτα σα φεύγει από κοντά σου
Μα είναι η μόνη που ακούει τα παραπονά σου
Δεν βρέθηκε για την περίπτωση της χάπι
Και δεν γιατρεύται με εφήμερη αγάπη"...
(στίχοι: ΜΕΘ - "Ο γρίφος
ΑΠΛΑ........ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!
Ρε παιδιά... για μας το έγραψαν αυτό το τραγούδι;;;;;
Καπνουλα δεν ειναι φοβερο?