Μην γελασεις δεν το βρισκω!
Printable View
Μην γελασεις δεν το βρισκω!
απο εκει που μπαινεις στο φορουμ...απο κατω
moy αρεσει που που παιρνιεμαι για εξυπνη ! που ακριβως γραφει chat?
Life. το βρήκα εγώ - θα πας στη σελίδα:
http://www.eatingdisorders.gr
και μετά θα βρεις στην αριστερή στήλη το forum και απο κάτω το chat
καληνύχτα από μένα!
lina ευχαριστω καλο βραδυ!
καμμενε sorry........αλλα μαλλον ειναι απο την πεινα ...........που δεν το εβρισκα !
ΛΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ?
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ !
AΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ XENICAL
SIA , καλημερα .........τα xenikal, ειναι χαπια που δεσμευουν το λιπος απο τις τροφες και δεν το αφηνει να αφομειωθει απο τον οργανισμο .........το διωχνει οπως ειναι μεσα "απο τη φυσικη λειτουργεια του εντερου".....το προτεινουν μαλιστα και σε οσους εχουν υψηλη χοληστερινη ....Πρεπει να το παιρνεις μιση ωρα πριν το γευμα ........Αν τρως κανονικα και πολυ λιπαρα φαγητα ..........δεν θα σε βοηθησει τοσο να χασεις αλλα δεν θα παρεις κι ολας κιλα ..........το μονο προβλημα οτι θα πρεπει να τρεχεις στην τουαλετα .........ειναι το μονο αρνητικο ..........ΑΝ ομως συνδιαστει και με μια διατροφη σωστη τοτε σιγουρα θα σε βοηθησει πολυ να χασεις βαρος .........γιατι και το λιγο λιπος που θα προσλαμβανεις θα το διωχνει οποτε ο οργανισμος θα αρχισει να χρησιμοποιει απο τα αποθεματα........φυσικα το παιρνεις με κανονικο γευμα .........αν για παραδειγμα φας ενα γιαουρτι με φλεικς που δεν εχει λιπαρα ............δεν εχει νοημα.............για οτι αλλο θες ρωτα.........
θεωρειται ακινδυνο χαπι ........σε γενικες γραμμες .......απο ολα οσα κυκλοφορουν στην αγορα .........και το μαξιμουμ που μπορει να το παιρνει κανεις ειναι περιπου για δυο χρονια ...........
Φυσικα καποια μπορεις να το ξαναπαρεις ..............
Εδώ είμαι κι εγώ...
Έχω χάσει ήδη ένα κιλό - αλλά κάποιος λέει ότι και το πιο μεγάλο ταξίδι ξεκινάει με ένα μόνο βήμα...
το xenical το παίρνω -ένα κάθε μεσημέρι- αλλά δεν βλέπω καμια διαφορά ως προς το θέμα της τουαλέττας. Όπως και πριν. Βέβαι δεν ξεκοιλιάζομαι, προσπαθώ να είμαι ανάμεσα σε 1200-1400 θερμίδες, και κυρίως να τρώω το φαγητό που ετοιμάζω για την οικογένεια. Θα έπρεπε να παρατηρήσω κάτι; Λέτε να είναι ληγμένα;
Τέλος πάντων, είμαι σε τρέξιμο αυτή την εποχή, μέχρι να μπουν τα παιδιά σε ένα ρυθμό με τις διάφορες δραστηριότητες, γλώσσες κλπ που τελικά μου βγαίνει η δική μου η γλώσσα έξω...
Αχ, πείτε μου πώς να φτιάξω ένα ticker !!!! κάτι έψαξα μόνη μου , έφτιαξα ένα στο tickerfactory, αλλά δεν ξέρω πώς να το βάλω να φαίνεται ως υπογραφή.
Καλό απόγευμα...
ψάξε, ψάξε, τα κατάφερα!!!
δεν είναι ωραίο το σαλιγκαράκι που πάει προς το θησαυρο;
ενθουσιάστηκα!
Λινα ,καλησπερα! ......συγχαρητηρια για το κιλο που εχασες .........Η αρχη ειναι το ημισυ του παντως!!!...μην ανησυχεις που δεν βλεπεις διαφορα στην τουαλλετα ..........αυτο σημαινει οτι δεν τρως πολυ λιπαρα........και αυτο ειναι καλο!......αν θα φας κατι πολυ λπαρο θα το καταλαβεις αμεσως!!!!
Το βραδυ δεν τρως τιποτα? το XENIKAL παιρνεται παντα ειτε με γευμα ειτε με βραδυνο..........
Οσο για το τικερακι εδω δεν μπορω νσε βοηθησω .........δεν ξερω .......................
Συνεχισε ακαθεκτη και μη το βαζεις κατω ..........σε λιγο καιρο το ενα θα γινει δυο.........και επεται συνεχεια ............
Και μη εξαφανιζεσαι!!!!!!!!!!!!
συνεχισε ακαθεκτη!!!!
τελειο το τικερακι............περιμενω οδηγιες!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!
τελειο το σαλιγκαρακι :)
τι εχει το σεντουκι? παστουλες? :Ρ
Λινα,που εισαι ?.......
Ελειψα τρεις μερες και βαρεσαμε με διαλυση!
dexa ,ΣΟΦΑΚΙ, για βαλτε καμμια φωνη!!! και οσοι αλλοι μπορειτε να ειστε αυστηροι (αλλα με μετρο μη ν τρομαξουν !).......Αντι λογω χειμωνα να μαζευομαστε , χανομαστε!!