Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by kallia
Αγαπητο αγγελάκι,
Γεια σου. Θα ηθελα να ξερω αν ο θυρωειδης σου ειναι καλα ρυθμισμενος (πραγμα το οποιο καθοριζει και το αν χανεις φυσιολογικα) και επιπροσθετως πως ειναι η διατροφη την οποια και τηρεις σε θερμιδες αλλα και ποιοτικα. Αφενως δεν τηρεις απολυτα το διαιτολογιο, αφετερου δεν κινεισαι καθολου. Με ορισμενες ουσιαστικες ρυθμισεις (μεγαλυτερη πειθαρχια, περισσοτερη κινηση αλλα και διαβεβαιωση οτι η δοση του τ4 που παιρνεις ειναι η απαιτουμενη) θα οδηγηθεις στο αποτελεσμα που επιθυμεις. Δεν υπαρχει λογος να απογοητευεσαι, θελει υπομονη, λιγο χιουμορ και πειθαρχια!
αγαπητη kallia,
πολυ ωραια τα λες, αλλα εχω μια απορια...
που εχει υπομονη και πειθαρχια να παρουμε?
δεν ειρωνευομαι, μιλαω σοβαροτατα, και θιγω ( για αλλη μια φορα) το χαος που χωριζει μια θεωρητικη προσεγγιση στο θεμα της διατροφης, απο την πραξη, της ζωης και της προβληματικης συμπεριφορας, του παχυσαρκου....
η απαντηση "και τι να σας κανω εγω, εγω να σας πω για τις τροφες, δικο σας θεμα ειναι να βρειτε γιατι δεν μπορειτε να το κανετε", οπως καταλαβαινεις, δεν μου ειναι αρκετη...
(για το χιουμορ δεν εχω αποριες, διαθετουμε ολοι αρκετο , αλλα δεν δειχνει να βοηθαει)...