livano exo valei giati eine o antras moy ellinolivanazoz kai exo valei tonoma tis xoras toy
Printable View
livano exo valei giati eine o antras moy ellinolivanazoz kai exo valei tonoma tis xoras toy
βιολα καλημερα ειδα τα μυνυματα σου ποσα κιλα εχεισ χασει μπραβο σου σε καταλαβενο ποσο νχαρα νο8εισ γιατι και εγο ειμε πολυ αισιοδοξη και χαρουμενη και εγω εχω χασει 19 κιλα 12 πριν τον δαχτυλιο και 6 τορα μετα τον δαχτυλιο συνολο 19 κιλα ημουν 13ο και τορα ειμε μεχρι στιγμησ 111 8ελω να παω 58 και 8α παω
Καλησπερα και από εμένα είμαι η Μίνα και έχω μπει στη διαδικασία να ψάχνω πληροφορίες για τον δακτύλιο. Δυστυχώς ή ευτυχως οι πληροφορίες εδώ μέσα είναι άφθονες και έχω ζαλιστεί λιγάκι. Αν και στην αρχή σκεφτόμουν να την κάνω σε κάποιον συγκεκριμένο γιατρο (που έχει κάνει σε αυτόν ο ξάδερφος μου το δακτυλιο) τώρα το ξανασκέφτομαι. Αυτο που δεν έχω βρει ακόμα είναι πληροφορίες για τη διαδικασία που ακολουθείται σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και σε τι ποσοστό αναλαμβάνει το ταμείο το κόστος αυτής. Κατερίνα από ότι είδα εσύ την έκανες στον Ευαγγελισμό και με ασφάλιση του ΙΚΑ θα μπορούσες να μου δωσεις κάποιες πιο συγκεκριμένες πληροφορίες και αν γίνεται και περίπου πόσο σου έχει κοστήσει συνολικά?
Καλη συνέχεια να έχεις καλή μου και ελπίζω να φτάσεις και το σημαντικότερο να διατηρηθείς για πάντα στα κιλά που εσύ επιθυμείς.
bambino79
Για το ΙΚΑ πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, για να εγκριθεί η επέμβαση:
α) Να έχει ΒΜΙ 35 + προβλήματα υγείας που έχουν σχέση με την παχυσαρκία (υπέρταση κλπ)
ή
β) Να έχεις ΒΜΙ μεγαλύτερο από 40.
Και στις 2 περιπτώσεις, δεν πρέπει να έχεις κάποια ασθένεια που προκαλεί το πάχος. Χρειάζεσαι κάποια χαρτιά, αλλά για αυτά καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό που θα αποφασίσεις να σε εγχειρίσει, ή το ΙΚΑ της περιοχής σου.
ΤΟ ΙΚΑ σου δίνει τα χρήματα για την αγορά του δακτυλίου (συνήθως κοστίζει γύρω στα 3.000 ευρώ) και περίπου άλλα τόσα είναι η αμοιβή του γιατρού και της κλινικής. Βέβαια, έχω ακούσει και για γιατρούς που δεν ζητάν καθόλου αμοιβή...
Από εκεί και πέρα, πριν αποφασίσεις, πρέπει να σκεφτείς σοβαρά τι θα κάνεις. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει το δακτύλιο ο ξάδελφός σου και πώς νιώθει, αλλά να ξέρεις ότι το μόνο που κάνει είναι να περιορίζει το φαγητό που μπορείς να φας. Πρέπει και εσύ να συνεργαστείς μαζί του και να τρως σωστά και υγιεινά.
Τέλος, θα σου πρότεινα να ψάξεις τα είδη των δακτυλίων που υπάρχουν και ποιο θα προτιμούσες να βάλεις. Να βρεις ένα γιατρό που έχει κάνει αρκετές επεμβάσεις βαριατρικής και το σημαντικότερο, που θα σε βλέπει και μετά. Γιατί ο δακτύλιος χρειάζεται παρακολούθηση.
Για ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε!
Σε ευχαριστώ noucca, τουλάχιστον τώρα θα έχω ένα μπούσουλα για το που και τι να ψάχνω. Από ότι είδα σε όλα τα site που μπήκα και είχαν υπολογισμό του ΒΜΙ είμαι στο 36,6 τώρα για κάποια ασθένεια κοιτάω πάντα το ζάχαρο μου κάθε εξάμηνο γιατι η οικογένεια του πατέρα μου (που είναι όλοι υπέρβαροι) πάσχουν από ζαχαρώδη διαβήτη. Και πάλι σε ευχαριστώ.
Μπορείς να το υπολογίσεις και μόνη σου. Είναι
Βάρος (σε κιλά) / ύψος (σε μέτρα) / ύψος
Π.χ για εμένα είναι 107/1,72/1,72
θεωρητικά δε θα το δικαιολογήσει το ΙΚΑ αφού έχεις για αυτούς χαμηλό ΒΜΙ...
για σου μινα διαβασα το μυνυμα σου λιπον ακου εσυ που μενεισ? αν μενεισ α8ηνα ο ευαγγελισμοσ εινε πολυ καλο νοσοκομειο και ο γιατροσ μου επισησ εινε Α επιμελιτησ χειρουργικησ παχυσαρκιασ και διευ8υντησ τμηματοσ και εμενα βασικα δεν μου στιχησε τιποτα η διαδικασια του δαχτυλιου αν 8εσ μπορω να σου δωσω το τιλ του να του μιλησεισ και αλλεσ κοπελεσ που κανανε δεν τουσ πιρε λεφτα αν εχεισ ικα η νισηλεια εινε δωρεαν διλ το ικα την πληρωνει να εχεισ βιβλιαριο υγειασ το εγω να σου πω την αλη8εια περασα απο επιτροπη του ικα για να δουνε αν ωντοσ χρειαζωμε να κανω την επεμβαση σου ζιτανε να κανεισ καποιεσ εξετασεισ αιματοσ και 8υροειδουσ γιατι αν εχεισ 8υροειδη δεν εγκρινετε
μετα πασ τισ εξετασεισ στην επιτροπη του ικα εσυ πριν 8α πασ στον γιατρο να σου δωσει γνοματευση οτι εχεισ δυκτη σωματοσ ασπουμε 4ο και μετα 8α το δηξεισ σην επιτροπι του ικα και 8α εγρινουν αυτοι εμενα μου δωσανε γνοματευση και η επιτροπη και τα εδωσα στο νοσοκομειο αφου πηρα το εξητηριο απο εκει και περα σε πληροφορο οτι ο γιατροσ μου εινε καλοσ και σαν γιατροσ αυτοσ παει και για σεμηναρια στιν ευρωπη και στην αμερικη και τον ειχε δηξει και η δρουζα στιν νετ το καλοκαιρι δεν εινε οπιοσ και οπιοσ λεγετε παπακωσταντινου
gia soy mariina noyka kai bambino ti kanete?
για σου μαρινα νουκα και μπαμπινο τι κανετε?
μ
μαρινακι τι κανεισ? σε εχασα παλι εγω εωγαλα τα ραματα τιν δευτερα ακομα πινωυγρα βεβαια βαρε8ικα γιατι 8ελω να μασισο κατι δεν μπορωνα περιμενω αλλο μου ειπε αλλεσ 15 μερεσ ετσι 8α παειμου προστεσε χυμουσ καφεδεσ οτι 8ελω με ζαχαρινι και μπορω ειπε να ωραζω κρεασ πσαρι ι κοτοπουλο και να πινω το ζουμι στισ 13 νοεμωριου 8α παω να μου σφιχουν μαλλον τον δαχτυλιο και να μου δωσε3ι μαλλον διατροφι ελπιζω να μου ωαλει καμια πολτοπιμενι σουπα επισισ μου ειπε να χεκινισω και γυμναστιριο διαδρομο ποδηλατο και βαρακια
Ελα κατερινακι καλα ειμαι.Λιγο κουρασμενη απο το τρεξιμο γενικα ,λιγο προβληματισμενη για τα προβληματα που υπαρχουν γενικα και αυτα αλλα δοξα ο θεος κατα τα αλλα καλα!!
Τοσο καιρο ειχα πολλες δουλειες και δεν εμπαινα μεσα.Ευτυχως το σαββατοκυριακο που περασε ηρθε η σοφη απο χαλκιδα και λιγο ξεφυγαμε!!!!Καναμε μουχαμπετι τρελλο και βολτες για ψωνια μονες μας χωρις αντρες!!!!
Χαιρομαι που εισαι καλα και εβγαλες τα ραμματα.Σιγουρα ο γιατρος σου σε σχεση με αλλους ειναι αρκετα πιο αυστηρος ,αλλα βρε μανα μου κανε λιγο ακομα υπομονη θα περασει ο καιρος.Για να σου λεει να κανεις ετσι κατι θα ξερει περισσοτερο.Αλλωστε ειναι ο πρωτος καιρος και πρεπει να προσεχεις να μην γλιστρισει ο δακτυλος ,τα εχουμε ξαναπει αυτα!!!
Περιμενω νεα σου!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!