mama καλωσηλθες καταρχην!Μπραβο σου που καταφερες να σ' αρεσει ο εαυτος σου! Διαφωνω, βεβαια που λες για το xenical, καθως ειναι ενας τροπος να διαιωνιστει το προβλημα των βουλιμικων που μπαινουν εδω μεσα. Δεν το ξερω το φαρμακο και ισως οντως να ειναι αβλαβες και να βοηθαει. Κι απο οτι καταλαβα σου κοβει την ορεξη τεχνητα. Δεν επερχεται, δηλαδη φυσικα ο κορεσμος.
Προσωπικα, ομως με βοηθαει περισσοτερο να αφηνομαι να τρωω οσο μου λεει η βουλιμια, ασχετα απο τα κιλα που παιρνω, γιατι ακομη και αν μου ξαναερθει ο φοβος του να παχυνω, τουλαχιστον θα ξερω οτι ειχα επιβιωσει. Επιπλεον, η βουλιμια για μενα λειτουργει σαν ενας τροπος να ακουσω τον εαυτο μου.Οταν θα μου ερθει να φαω, σημαινει πως κατι δεν μ' αρεσει στην ζωη μου, οτι θελω να καλυψω καποιο συναισθημα μου, οτι δεν μπορω να διαχειριστω κατι στην ζωη μου. Ερχεται, δηλαδη, για να μας μεταφερει ενα μηνυμα Κι αν δεν το παρουμε αυτο το μηνυμα θα ξαναεμφανιστει στην ζωη μας με την ιδια η αλλη μορφη. Ακομη, εμενα η βουλιμια μου υπενθυμισε οτι κατι υπαρχει μεσα μου, μια ψυχη που εχει επιθυμιες, προτιμησεις, συναισθηματα την στιγμη που θεωρουσα οτι ημουν ενα κενο σωμα χωρις σκοπο. Κι αυτο το μηνυμα δεν το αλλαζω με τιποτα. Γενικα, ομως πιστευω πως πιο ουσιαστικη θα ειναι η βοηθεια οταν ψαξουμε μεσα μας να δουμε τι φταιει παρα να παρουμε ενα χαπι.
mama, δεν θελω να σε αποπαρω, ειναι κι η πρωτη φορα σου κι επειδη μου συνεβη κατι παρομοιο την πρωτη φορα που μπηκα εδω δεν θελω να συμβει κι σε εσενα. Εξαλλου, ειπες οτι δεν θελεις να προτρεψεις τις κοπελες να κανουν οτι εκανες κι εσυ. Απλα, το λεω για να ακουστει και η δικη μου πλευρα σε περιπτωση που πολλες κοπελες θελησουν να το παρουν.