ντροπη σου τουτου. εκανες σουβλακια και δεν μας καλεσες. χεχεχεχε! :)
Printable View
ντροπη σου τουτου. εκανες σουβλακια και δεν μας καλεσες. χεχεχεχε! :)
Έχουμε φάει ήδη 14 καλαμάκια, τρεις πίτες η κάθε μία, τζατζίκι, σαλάτα, πατάτες τηγανιτές, λαχανοντολμάδες που έφερε μια φίλη κια τώρα τσιμπολογάμε μπουκίτσες lacta...
Τέλεια...
κρατηστε 3 καλαμακια και για μενα βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εε!
Καλημερα τoutou μου και καλως ηρθες!!!
Εγω θα σου ελεγα εαν θελεις να γινεις 155 κιλα οπως ημουν εγω ,και δεν ειναι πολυ μακρια αυτα τα κιλα απο τα 75 να το γνωριζεις αυτο,κανε διαιτες!!!Η καλυτερη συνταγη!!!Οσες περισσοτερες διαιτες κανεις τοσα περισσοτερα κιλα γινεσαι!!!
Ασε μανα μου παραπερα τις διαιτες και μην μπαινεις αλλο στην στερηση . Η στερηση δεν ειναι καλο πραγμα και αλλωστε η εποχη της κατοχης τελειωσε εδω και παρα πολλα χρονια που ο κοσμος ειχε την δικαιολογια του για να στερηται και να στερει .
Σημερα στον δικο μας κοσμο ,και με την ποιοτητα ζωης που υπαρχει ειναι δυνατον να μπουμε στο τρυπακι της στερησης ως ανθρωποι της κατοχης???ΟΧΙ βεβαια (οπως ειπε και ο μεταξας )!!!!
Αλλαγη διατροφης χρειαζεται με ρεγουλα ομως και σιγα σιγα.Δεν χρειαζεται με την μια να πεταξεις τα παντα απο το ψυγειο ,γιατι απο την μια θα πετας και απο την αλλη θα τα τρως!!!
Εχω αδικο???Για σκεψου καθε φορα που το παιρνεις αποφαση να ξεκινησεις διαιτα τι κανεις???Σαν να ειμαι μπροστα....Κατι μου θυμιζει....!!!!
Υπαρχουν και τοσα βοηθηματα σημερα στα φαρμακεια ,η μπορεις ακομα καλυτερα να απευθυνθεις σε εναν αντιστοιχο γιατρο που θα σου τα πει ακομα καλυτερα .Εαν μπορεις να εχεις βοηθεια στην προσπαθεια σου γιατι οχι???
Και εσυ απο την μερια σου λιγο περισσοτερη ασκηση οτι και αν σημαινει αυτο......λιγο περισσοτερο νερο.....βρες ενα χομπι κατι να απασχολεις τα χερια σου βασικα ,καπνισε και λιγο περισσοτερο,και το ποτο σου περα απο να το μειωσεις τουλαχιστον προτιμησε αυτο που πινεις να ειναι κρασι κατα προτιμηση λευκο.Το θεμα ειναι να αδυνατισουμε και να κανουμε πιο ευχαριστη την ζωη μας οχι να παλευουμε να κοβουμε εξαρτησεις....!!!
Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ,εμεις τα κανουμε.
Και μην ξεχναμε οτι ολα εχουν λυση ,απλα εμεις πρεπει να εχουμε την υγεια μας!!!
Περιμενω νεα σου!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Κάνω σοβαρή δήλωση. Αύριο ξεκινάω δίαιτα. Και όπως έχει πει και ο Λαζόπουλος, η Δευτέρα είναι η ελπίδα του χοντρού. Τώρα θα πάμε να αγοράσουμε ψάρια, αλλά τα σκασμένα εμένα μου αρέσουν μόνο τηγανιτά! Τελευταία κραιπάλη, το υπόσχομαι. Θα σας ενημερώσω αργότερα.
Όσο για το τσιγάρο, άστα, έχω ασθμα και καπνίζω σα φουγάρο.
Φιλιά!
Περιμενω αυριο να γραψεις πως φαγατε τα ψαρια!!
Οσο για το τσιγαρο και εγω επισης εχω ασθμα .
Η δηλωση ειναι σοβαρη και ετσι περιμενω να βαλεις και τικερακι που θα φαινονται τα κιλακια που χανονται.
ΦΙΛΙΑ!!!!
Ξέρεις πως μπαίνει αυτό;
Παρε την σελιδα www.TickerFactory.com και θα σε οδηγησει αυτο.Εαν οχι τα ξαναλεμε!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Τοutou αναρωτιέμαι πως εκφράζεις τη θηλυκότητα σου.
Μόνο με το γράψιμο σου ή και με την εικόνα σου;Γιατί ενδεχομένως η εικόνα σου να μη σε νοιάζει καν.Μη με παρεξηγήσεις αλλά έτσι κατάλαβα.
Φιλικά. :)
Συγνώμη, πραγματικά δεν κατάλαβα την ερώτηση. Μου το κάνεις λίγο πιο σαφές?
Please!
για να ειμαι ειλικρινης, ουτε εγω την καταλαβα την ερωτηση..
Quote:
Originally posted by toutou
Συγνώμη, πραγματικά δεν κατάλαβα την ερώτηση. Μου το κάνεις λίγο πιο σαφές?
Please!
Θέλω να πω και μη με παρεξηγήσεις,ένα κομμάτι της θηλυκότητας σου δε νιώθεις ότι χάνεται όταν βλέπεις ότι με μαθηματική ακρίβεια θα πάρεις πολύ βάρος;Δεν σε ανησυχεί αυτό;Δε σε φοβίζει,προβληματίζει;Το θέμα εικόνα σα γυναίκα δε σ' ενδιαφέρει;
Και πάλι λέω δεν το αναφέρω αυτό επικριτικά απλά το λέω σαν απορία.
Φιλικά. :)
Όσο γι' αυτό....ΑΣΕ! Έχω πάθει πολύ μεγάλη φρίκη! Συνήθως έπαιζα από 60-65., (είμαι 1.72). ʼλλες δυο φορές έφτασα 75. Το καλοκαίρι πήγα στην Αμερική για μια δουλειά και για πρώτη φορά στη ζωή μου έπαθα κρίσεις πανικού από το άγχος μου και την πίεση. Αν προσθέσεις ότι έχω και άσθμα, καταλαβαίνεις τι φρίκες πέρασα. Για δεύτερη φορά στη ζωή μου δεν μπορούσα να φάω. Γυρίζοντας στην Ελλάδα έπεσα με τα μούτρα στο φαγητό, μόνο και μόνο για να νιώσω ότι είμαι όπως παλιά. Μέσα σε σχεδόν πέντε μήνες πήρα 9 κιλά! Τώρα κάνω προσπάθειες να κοιταχτώ γυμνή στον καθρέφτη για να δω τα χάλια μου και να κλείσω το στόμα μου!
Είμαι στην προσπάθεια γενικότερα...αλλά τώρα το φαγητό είναι το μόνο που με κάνει έστω για λίγο, χαρούμενη!
Nα πω και εγω ετσι στο ξεκαρφωτο ''οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια''!!!!
TOUTOU κουκλα μου καποια πραγματα αστα απλα να πεφτουν χαμω ,και απλα πατα τα και προσπερασε.......
ΦΙΛΙΑ!!!!
Επειδή κάποτε ήμουν ξανθιά, (τώρα ξαναπροσπαθώ να επανέλθω στη χαζομάρα μου), μου εξηγείς τι εννοείς γιατί δεν το κατάλαβα?