Σε ευχαριστώ πολύ NADINE ήταν πολύ αισιόδοξο το μήνυμά σου... Θα την βρούμε την ισορροπία, όλοι μας... Είμαι πολύ αισιόδοξη... Την αρχή την έχουμε ήδη κάνει... Έχουμε παραδεχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι αυτό που κάνουμε είναι λάθος...
Printable View
Σε ευχαριστώ πολύ NADINE ήταν πολύ αισιόδοξο το μήνυμά σου... Θα την βρούμε την ισορροπία, όλοι μας... Είμαι πολύ αισιόδοξη... Την αρχή την έχουμε ήδη κάνει... Έχουμε παραδεχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι αυτό που κάνουμε είναι λάθος...
Αλήθεια το πιστεύεις αυτό Τζένη? Σίγουρα ένα καλό περιτύλιγμα προδιαθέτει θετικά τον άλλο, όμως αν το περιεχόμενο είναι τζούφιο τι να το κάνεις???
ΑΥΤΗ Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ...
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ,ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ
ΣΑΝ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ,ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ Θ'ΑΝΤΕΞΕΙ
ΚΙ ΑΝ ΤΗ ΧΑΣΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ,ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΤΖΟΥΦΙΟ!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ...
ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ...
ΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ!
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;
ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΩ
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;
ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΩ
Ναι αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι τελικά το καταλαβαίνουν οι άλλοι το τζούφιο και πολλές φορές το αποφεύγουν... Θεωρώ ότι το σώμα είναι κάτι που φτιάχνει, απλά πρέπει να το πιστέψουμε... Το χαζό και ρηχό μυαλό όμως, μένει για πάντα χαζό και ρηχό...
ΧΕ.......ΜΕ ΟΜΩΣ
Σ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ
ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ
ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ
ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ Ν'ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ...
ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ,ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ...
ΤΙ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟΨΕ,ΤΖΕΝΑΚΙ?
ΣΟΡΥ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ
ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΣΕΙΣ...
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Θ'ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΣΕ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ...
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΥΝΗΡΗ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Ν'ΑΝΟΙΧΤΕΙΣ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ
I REALY LOOOOOVE YOU ALLLL
δεν ξερω γιατι εγινα βουλιμικη ισως ειναι ο πιο ευκολος τροπος να χσω κιλα αλλα δεν μπορω να πω οτι μου φταινε αλλοι>>ο καθενας ευθυνεται για τον εαυτο του!βεβαι το να σου λενε οι αλλη οτι εισαι χοντρη η πως παχυνες ετσι δεν ειναι οτι καλυτερο
ΚΕΛΛΥ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ,ΟΚ?
ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΒΟΥΛΙΜΙΚΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ!