-
Και τι αγώνας ... σε όλα επίπεδα !!!
Ας το καλό, πρέπει να είμαστε διαρκώς σε ετοιμότητα, σε εγρήγορση για να να τα καταφέρουμε !!! Μάλλον αυτό είναι που μας κουράζει και έχουμε πισωγυρίσματα !! Δεν εξηγείται αλλοιώς, αφού όλοι θέλουμε να είμαστε υγιείς πρώτα απ'όλα και εμφανίσιμοι βεβαίως βεβαίως!
ʼσε που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το ρατισμό... και αυτόν σε όλα τα επίπεδα !!!!!!
Με κουβεντούλα όμως όλα μαλακώνουν, έτσι δεν είναι ??? Θα τα καταφέρουμε ...
-
Καλησπέρα και πάλι !
Salomi, τα δύο χρόνια που έκανες δίαιτα πήγαινες και σε κάποιο διαιτολόγο ή μόνη σου τα κατάφερες ? Όπως και να'χει, μπράβο σου !!!!!!!!!
-
καλημέρα!
μόλις μπήκα. είμαι στο γραφείο και δεν είναι ευκολο. λοιπον dear bsmandy...to 1o εξαμηνο ημουν με διαιτολόγο και μου έμαθε να τρώω. επίσης έκανα κατι θερμοκουβέρτες για να ενισχυθεί ο μεταβολισμός μου (ξέρεις αυτες που σε βάζουν για 3 τεταρτα και ιδρώνεις γιατι για κάθε βαθμό επιπλέον στη θερμοκρασία του σώματος σου είναι περίπου 13% πάνω στον μεταβολισμό σου) αυτό το έκανα γιατί δεν μπορούσα να παω γυμναστήριο λόγο ενος προβλήματος στο γόνατο μου. εμένα με βοήθησε πολύ πάντως και απο άποψη κόστους καμία σχέση με τα ινστιτούτα. τώρα συνεχίζω και προσέχω τη διατροφή μου αλλα και μόλις δώ οτι μπλοκάρω ή οτι ξέφυγα μια μέρα κάνω μια επίσκεψη για θερμοκουβέρτα για να δώσω μια ώθηση στον οργανισμό μου. κατα τα άλλα μπορώ να πω πως τον 1μιση απο τα 2 χρόνια το έχω κάνει εντελώς μόνη. όταν ζήλευα κάτι που ήταν πολύ παχυντικό έλεγα στον εαυτό μου δεν στο στερώ αλλα θα στο δώσω όταν το θέλεις παααρα πολυ! τελικά οι φορές που ήθελα κάτι πάαααρα πολύ ήταν ελάχιστες. όσον αφορά το θέμα ψυχολογία στη δίαιτα είναι ο μισός δρόμος. όντας 97 κιλά είχα αρκετη αυτοπεποίθηση, τεράστια αυτοεκτίμηση και κανένα κομπλεξισμό. ίσως γιατί δεν με είχαν προσβάλει ποτέ, ίσως γιατί ήμουν αγαπητή. ίσως γιατί με αγαπώ πολυ, τι να πω. η μόνη φορά που με πρόσβαλαν και αισθάνθηκα άσχημα ήταν και η μέρα που άρχισα δίαιτα. τότε κατάλαβα πως όλο αυτό το πάχος με αδικεί, δεν είναι για μένα. υπάρχουν μέρες που θα φάω. τις επόμενες μέρες όμως θα εξισορροπήσω τα πράγματα με πολύ μα πολύ προσεγμένη διατροφή. για να καταλάβεις έφαγα καλά χωρίς να στερηθώ την καθαρά δευτέρα και πριν λίγες μέρες 25η μαρτίου. στο ενδιάμεσο προσέχω πολύ. η επόμενη κρεπάλη θα είναι το πάσχα γιατί αν είναι καθημερινή τι αξία έχει?!
φιλια!
-
Όσο ζεις μαθαίνεις τελικά!
Τι είναι η θερμοκουβέρτα; Πρώτη φορά το ακούω...
-
Γειά σας κορίτσια,
πάνω που θα ρώταγα και γω ... τα μεγάλα πνεύματα βλέπω συναντιούνται !!!!
-
Καλησπερα στα κοριτσια τα εμορφα!Χμμμ για να δουμε,,,,θερμοκουβερτα ειναι αυτο ακριβωσ π λεει η λεξη!μια κουβερτα ποθ θερμαινεται εσυ εισαι τυλιγμενη εκει σθνηθωσ τυλιγμενι με ζελατινη για να αυξανεται ηεφιδρωση,και επειδη εκανα και εγω εχω να σασ πω οτι εχει θεαματικα αποτελεσματα οχι τοσο στο αδυνατισμα οσο στο μεταβολισμο μας κοριτσια!bsmandy m εγο οταβ ιμουν 16 χρονον ιμουν 106 κιλα με ιψοσ 1,55!Πηγα σε ενδοκρινολογο πηγα στα bodyline μια τρυπα στο νερο!χαχαχα!Ομωσ ενας παθολογοσ που με ειδε ειχα παει γιατι ειχα κρυωσει εφριξε!Με την καλη εννοια βεβαια...και μοθ ειπε το εξησ απλο που εσενα μπορει να σε βοηθησει γιατι εχεισ πολλα κιλα να χασεισ αλλα μετα οποσδιποτε πρεπει να χεκινισειʽδιατροφη!Απο 106 κιλα μεσα σε 2.1/2 μινεσ κατεβικα στα 66 κιλα!ετρογα 3 μερεσ το ιδιο φαγητο ψητα βραστα βεβαια σε οση ποσοτητα ηθελα!Ακομα και μακαρονια με τυρι...φρουτα γαλα λαχανικα!ολα μεσα
Ξεμπλοκαρε ο μεταβολισμοσ μου!βεβαια στον 1.1/2 μηνα εκανα και γο δικεσ μ προσπαθειεσ...εκοψα βραδινο και τετοια...μετα θελει συντηρηση!Τωρα ειμαι 68 κιλα αλλα ειμαι και βουλιμικη το οποιο περιοριζω οσο μπορω...με πολυ προσπαθεια και πολυ κοπο!Αλλα τα παντα στη ζωη μας εχουν ενα τιμημα!ευχομαι τα καλυτερα!να διευκρινισο οτι βουλιμικη εγινα εξαιτιασ καποιων προβληματων π αφορουσαν την ψυχολογια μ και οχι την διαιτα π εκανα!
-
Καλησπέρα!!
είμαι 108 κιλά με ύψος 1,71 κι αισθάνομαι πως έχω πιάσει πάτο!!Έχω κουραστεί από τις συνεχείς αυξομειώσεις βάρους!!
κι όταν οι άλλοι μου λένε...μα τι θες?μια χαρά είσαι!!Μου έρχεται να τους πνίξω!!Όποιος δεν το έχει ζήσει δεν το καταλαβαίνει!!
Αυτή την περίοδο ψάχνω να βρω γιατρό για να βάλω δαχτύλιο!ήδη επισκέφτηκα έναν...αλλά αυτός μάλλον προς χασάπη έφερνε παρά προς γιατρό...Όλα τα σφάζει,όλα τα μαχαιρώνει!ντε και καλά να μου κάνει by-pass ή sleeve!!!Ο δαχτύλιος δεν του αρέσει!!Αλλά αν πάλι εγώ επιμένω...no problem!!ό,τι θέλω!!ήμαρτον!!Και μόνο γι αυτό τον απέκλεισα!!Τώρα περιμένω να πάω σ'έναν άλλο στις 7 Απριλίου!
για να΄μαι ειλικρινής..και μόνο ο τρόπος που μου μίλησε η γραμματέας του,μ'έκανε να αισθανθώ καλά!Με παρακάλεσε να έχω αρκετό χρόνο συην διάθεσή μου,γιατί θα με δει μια ομάδα γιατρών!Αισθάνθηκα ασφάλεια!!Ίδωμεν!!όταν έχω νεότερα θα σας τα γράψω!
-
Γεια σας βρε κορίτσια !
Salomi σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές σου !!! Εγώ λέω να αρχίσω μόνη μου προς το παρόν και όταν κολλήσω να ξαναδώ τη διαιτολόγο που έβλεπα τα τελευταία 2 χρόνια (με διαλείμματα βέβαια). Έχω όλες τις εβδομαδιαίες διατροφές της, και την εμπιστεύομαι. Όμως λέω να μην ξαναδώσω πάλι λεφτά για μισό χρόνο, να χάνω βάρος και τον υπόλοιπο μισό που δεν μπορώ να πηγαίνω να τα ξαναπαίρνω... Όσο για την ψυχολογία, παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο, και εκείνη ήταν μανούλα στο να με σπρώχνει στα καλά αποτελέσματα. Ας όψεται η δουλειά που δεν με βοηθάει καθόλου !!! Όσο για την αυτοπεποίθηση, δεν είναι πάντα στα πάνω μου, ειδικά όταν πιάνω κάποια βλέμματα, ή πάω κάπου με στενές καρέκλες (λες και εμείς δεν έχουμε δικαίωμα στην διασκέδαση), όμως τα μπάνια μου δεν τα χάνω με τίποτα, όλο το καλοκαίρι περιδιαβαίνω τις παραλίες, και με μπικίνι παρακαλώ!!!!!!!!!!!! Ρακέτες βέβαια παίζω σπάνια πλέον, όπως επίσης πιο σπάνια χορεύω παρόλο που λατρεύω το χορό. Όχι τόσο γιατί ντρέπομαι αλλά πως να χορέψω ένα λατρεμένο χασαποσέρβικο που λαχανιάζω γρήγορα ???
KATERINA23, αυτή η δίαιτα είναι χημική και δεν το ξανακάνω το λάθος. Και εγώ πριν πολλά χρόνια έκανα δίαιτα σε κάποιο ινστιτούτο, έχασα 22 κιλά περίπου σε 2,5 μήνες και όταν χρειάστηκε να ξανακάνω την ίδια χημική δίαιτά τους, έπαιρνα αντί να χάνω !!!!!!!! Μόνο σωστή διατροφή πλεόν...
Maryana, είχα παέι και εγώ σε κάποιο γιατρό για να βάλω δαχτύλιο αλλά δεν με έπεισε, ούτε αυτός ούτε η γραμματέας του !!! Μου είπες πως μετά το δαχτύλιο θα έπρεπε να κάνω και by-pass !!! Ενώ απ'ότι βλέπω από το site εδώ, υπάρχουν άτομα που είχαν περισσότερα κιλά από μένα, αλλά έκαναν μόνο δαχτύλιο και πάνε καλα. Γι'αυτό ψάξε καλά αφού το αποφάσισες. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Εγώ πάντως συναχίζω να φοβάμαι ...
-
ΑΑΑΑΑΑΑ, και φιλιά σε όλες και όλους !!!!!!!
Με την ψυχολογική βοήθεια που παίρνω μπαίνοντας στο site πιστεύω πως θα τα καταφέρω αυτή τη φορά. Αρχίζω αύριο τη νέα προσπάθεια !!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
CIAO CIAO :-))
-
Ευχαριστώ για την συμπαράσταση κι ανταποδίδω!!!
Μόνο όποιος το'χει ζήσει μπορεί να καταλάβει πόσο υποφέρουμε...
Όσο για τον γιατρό,δεν είμαι διατεθημένη να κάνω ό,τι θέλει αυτός!!!
By-pass δεν κάνω με τίποτα!!!
θα επανέρθω με νεότερα!!!
Να'μαστε όλοι καλά!!
-
bsmandy πωχ χαρακτηριζεις μια φδιαιτα χημικη?ποια δηλάδη ειναι ατ κριτηρια σου?Οταν οι διαιατα περιλαμβανει ολα οσα χρειαζεται ο οργανισμος για αν λειτουργησει ειναι χημικη?γαλα φρουτα απλα κοβεισ ζαχαρη και ψωμι το οποιο ψωμι αντικατηιστας πχ με μεκαρονια ιη ρυζι.anyway εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεισ...και σ προτεινα αυτο το μοντελο γιατι ειδα σε μενα διαφορα.Εσυ αποφασιζεισ γλυκια μ.Αλλα προς θεου μην την χαρακτηριζεισ χημικη....τα εχει ολα΄΄)
-
Γειά σου Κατερινάκι !!!!
Χαρακτήρισα την δίαιτα που έκανες τότε χημική, γιατί όπως μου είπες έτρωγες το ίδιο φαγητό για 3 μέρες!!!! Λοιπόν και εγώ τότε κάτι παρόμοιο έκανα, δεν έλειπε σχεδόν τίποτα από τη διατροφή μου, φρούτα, λαχανικά, αυγά, γάλα, γιαούρτι, τυρί, ψητά, αλλά...
ʼσε που επειδή έχω πάει σε 4-5 ενδοκρινολόγους και άλλους τόσους διαιτολόγους και τους έλεγα το ιστορικό μου (με αυτή τη δίαιτα πρώτη και καλύτερη αφού είχα τα καλύτερα αποτελέσματα) φρίκαραν !!! Όταν τους ζητούσα να μου δώσουν μια μέρα μόνο χυμούς ή φρούτα (όπως τότε) ή 3 μέρες μόνο μπανάνες με γιαούρτια (όπως τότε) για αποτοξίνωση μόνο που δεν με έδερναν !!!!!!!!! Και να σου πω και το πιο ωραίο τελικά ??? Σε εκείνο το ινστιτούτο είχα αφήσει κάποια μηχανήματα που δεν τα είχα κάνει γιατί έμεινα έγκυος. Όταν ξαναπήγα, είχαν αλλάξει τελείως τις διατροφές που έδιναν. Και όταν εγώ τους έλεγα πως θέλω τα προγράμματα, που μου έδινε ο κ.ΤΑΔΕ, έκαναν τον κινέζο !!!!!Σταμάτησα και εγώ, και την άρχισα μόνη μου, με αποτέλεσμα να παίρνω ....
Βέβαια, η κάθε περίπτωση θεωρώ πως είναι μοναδική, και σίγουρα η ψυχολογία παίζει κυρίαρχο ρόλο. Όταν η ψυχούλα μας είναι καλά μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, έτσι δεν είναι ????
Μαριάννα, σήμερα ήρθε στο μαγαζί μου μία κυρία η οποία έχει χάσει 35 κιλά σε ένα χρόνο με δαχτύλιο και ήταν ενθουσιασμένη !!! Όπως οι περισσότεροι εδω, το είχα ψάξει αρκετά πριν πάρει την απόφαση και τώρα... πετάει !!! Είχε ξεκινήσει από τα 140 κιλά και για by-pass ούτε κουβέντα ο γιατρός της. Την εχγείρηση την έκανε στην Κεντρική Κλινική, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του γιατρού !!!! Ψάξτο ...
Φιλάκια κορίτσια και υπομονή, θα τα καταφέρουμε... όλα στο μυαλό μας είναι !!!!!!!
-
Καλησπέρα κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην bsmandy!!!!
Πόσο καλά έκανα που έγινα μέλος!!!
Μεγάλη υπόθεση η ηθική συμπαράσταση!!!
Δεν σας κρύβω πως έχω πολλή μεγάλη αγωνία...περιμένω την επόμενη Δευτέρα που θα πάω στον γιατρό...
Τι θα μου πει,τι θα μου προτείνει...αν κι εγώ μόνο δαχτύλιο θέλω!!!Που θα πάει θα περάσουν οι μέρες...
Καλό βράδυ και καλό μήνα!!!
-
Maryana, μην ευχαριστείς για τίποτα... προχώρα ακάθεκτη και αποφασισμένη, και όλα θα πάνε καλά.
Περιμένω νέα, που ξέρεις ίσως και εγω να το αποφασίσω κάποτε !!
Φιλάκια
-
maryana,ΑΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ!ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΓΙΑΤΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...
ΜΟΝΟ,ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ,ΟΥΤΕ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ...
ΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ!
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΣΩΝ ΗΔΗ ΕΒΑΛΑΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟ( ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΥΜ) ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΤΟ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!