-
Ευχαριστω παιδια για οσα μου λετε, το παλευω κ θελω αυτη την φορα να νικησω!
Τζενη υποκλινομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταλαβα οτι το σωμα κ το μυαλο μου δεν αντεχουν αλλο! Μια ζωη στην αυτοκαταστροφει, για να ξεσπαω κ να βγαζω τη λυπη κ το θυμο μου κανοντας κακο σε μενα! Για να ειμαι στα ματια ολων γυρω μου η χαρουμενη κ δυνατη...που μπορω να αντιμετωπισω τα παντα!(που να ξεραν)
-
Προς Zeta
Μου είχε δώσει ορμόνες η γυναικολόγος, κάτι πιο ελαφρύ από τα αντισυλληπτικά. Τα πήρα 20 μέρες το Δεκέμβριο (μου έκαναν και κατακράτηση υγρών) αδιαθέτησα αλλά μέχρι εκεί. Από τότε δεν έχω ξαναδιαθετήσει. Θα ξαναπάρω μάλλον έτσι όπως με βλέπω.
-
Ο γυναικολογος ξερει για το προβλημα με την βουλιμια?
Αν δεν αδιαθετησω κανονικα αυτο το μηνα θα παω στο γιατρο αλλα ντρεπομαι να το αναφερω.
Γυμναζεσαι καθολου? Εχω παρατηρησει, παλια βεβαια, οποτε γυμναζομουν ο κυκλος μου πηγαινε ρολοι!
-
DOLPHIN ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;
ΔΕΝ ΣΟΥ ΡΧΕΡΑΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;
ΑΠ ΤΑ ΝΕΥΡΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΙ ΥΨΟΣ;;
-
Ελα ντε, πως αντεχεις? μια φορα δεν μου ηρθαν κανονικα και δεν μπορουσα να ησυχασω! μερα-νυχτα αυτο τριγυριζε στο μυαλο...ασε που γεμισε η μουρη μου σπυρακια!
-
ΖΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ 10 ΧΙΛ ΤΗ ΜΕΡΑ
ΟΝΤΑΣ 57 ΚΙΛΑ ΜΕ 164 ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ ΕΙΧΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΜΗΝΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΜΕ ΟΡΜΟΝΕΣ
-
ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΡΧΟΤΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΡΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΕΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΟΥΝ 29 ΕΤΩΝ
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ
ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙ ΗΤΑΝ
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΄ΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ
-
Όχι, η γυναικολόγος δεν ξέρει για τα βουλιμικά μου. Η αλήθεια είναι ότι ασκούμαι αρκετά αλλά όχι τόσο ώστε να δικαιολογείται διακοπή της περιόδου. Είμαι 1.68 και περίπου 53 κιλά. Είμαι αρκετά νευρική αλλά αυτό ίσως να οφείλεται και στη δίαιτα. Όλοι μου λένε ότι η δίαιτα αδυνατίζει τα νεύρα κι εγώ απαντάω ότι αδυνατίζει επίσης και τα μυαλά....Τι να κάνω, προσπαθώ να διασκεδάσω τον πόνο μου...
-
Τα νεύρα τα επηρεάζει σε πάααααρα πολύ μεγάλο βαθμό.Ειδικά οι δίαιτες που είναι φτωχές σε υδατάνθρακες - είναι η τροφή του μυαλού.
-
Dolphin μηπως εχεις πολυκυστικες ωοθηκες?
-
Είχα κάνει κάποιες εξετάσεις για να ελέγξω το ενδεχόμενο των πολυκυστικών ωοθηκώΝ. Όταν πήγα στη γυναικολόγο τα αποτελέσματα μου είπε ότι μπορεί και να έχω, δε φαίνεται ξεκάθαρα κι ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μου είχε ξαναδώσει ορμόνες και μου είπε να αρχίσω να τρώω και πάλι ελαιόλαδο. Η αλήθεια είναι ότι η αμηνόρροια των τελευταίων μηνών οφείλεται πιθανότατα στη διατροφή.
-
Σιγουρα δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις για τις πολυκυστικες αν εχεις,απλα αν εχεις,η καθυστερηση ειναι πιθανον απο εκει και ισως χρειαζεσαι αντισυλληπτικα για να το ρυθμισεις.Στο λεω γιατι εχω το ιδιο προβλημα και λογω των πολυκυστικων εχω αραιομηνορροια.Χρειαζοντα� � συγκεκριμενες εξετασεις σε συγκεκριμενη φαση του κυκλου για να ειναι αξιοπιστες...
Σου ευχομαι να το λυσεις γρηγορα..
-
Σε ευχαριστώ πολύ Freedom. Είχα κάνει αυτές τις εξειδικευμένες εξετάσεις που είπες τη συγκεκριμένη μέρα του κύκλου βάσει οδηγιών της γυναικολόγου. Ποτέ δεν είχα σταθερό κύκλο για να έχω τώρα. Είχα πάρει στο παρελθόν αντισυλληπτικά για 4 χρόνια. Θα δείξει...Τώρα μένει να ξαναπάρω τις ορμόνες. Ευχαριστώ πάντως.