ναι καρδια μ εννοειται!!!
θα κανουμε μια γερη προσπαθεια και αρχες ιουλιου που ουσιαστικα αρχιζουν οι διακοπουλες (τελος μαθηματα: ) !!!!!!
θα ειμαιστε σουπερ!!!ε??
μακιαα
Printable View
ναι καρδια μ εννοειται!!!
θα κανουμε μια γερη προσπαθεια και αρχες ιουλιου που ουσιαστικα αρχιζουν οι διακοπουλες (τελος μαθηματα: ) !!!!!!
θα ειμαιστε σουπερ!!!ε??
μακιαα
ουφ... εγώ γιατι δεν το ειδα αυτο το ποστ κι εφτιαξα αλλο;
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1116
να γραφουμε εδω τα ψυχολογικά κι εκει τα διατροφικα; η ολα μαζι;
εχω φαει ενα τυροψωμο και τωρα πειναω (τωρα πεινασα λιγακι απ το πρωι...)
εχω σαλατα (εχει λαδια ψωμια κτλ) και μακαρονια με μοσχαρι(μιση μεριδα θα φαω) και πεπονι
παιδια 3 μερες κανω προσπαθεια και ΠΕΤΑΩ!!!!!!
γεια σας κοριτσα ειμαι η χαρα ειμαι κενουργιο μελος ειμαι 1.75 και 92 κιλα εχω κανη και εχω παρητα παντα μεχρι που ξεκινησα διατροφολογο στην αρχη μισο κιλο μετα αλλο ενα κανο αερομπικ στο σπιτι και ποδιλατο και κανο πολυ ηπομονη .με την ρ_κ εχουμε σχεδον την ιδια διατροφη εκτος απτο παγοτακι γιαμι καθος γλυκατζου αλλα το πηρα ζεστα το θεμα δεν εχω βαλι μπουκια απο γλυκο στο στομα μου.φιλια χαρα
Καλώς μας ήρθες ,Χαρά!
Ελπίζω να συνεχίσεις όσο δυναμικά ξεκίνησες!
Καλή σου δύναμη!Φιλάκια πολλά!
Μarou-laki εισαι σοφη!!!
Θα μου πεις σαραντα χρονια φουρναρης ........!!!!!!
Οτι λεει το μαρουλακι κοριτσια!!!
Οχι διαιτα ,θα παχυνεται!!!
Και εαν θεωρηται τωρα τα κιλα σας πολλα ,οταν φτασεται τα δικα μου κιλα που τα απεκτησα με πολλες διαιτες κοπους και βασανα καθως και με πολλα λεφτα ξοδευοντας τα τελευταια 27 χρονια εκει θα τα ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ!!!!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Καλημέρα!!!
Πώς είμαστε; Όλα καλά; Η διάθεση;
Να σας πω τι μου συνέβη χθες βράδυ:
Μετά από 10 εβδομάδες συνεπούς εφαρμογής του προγράμματος διατροφής και απώλεια 6,6 κιλών, έκανα μια μεγάλη παρασπονδία, την πιο ακατάλληλη ώρα. Έβλεπα μια ταινία και κατά τις 2 το βράδυ με πήρε ο ύπνος στον καναπέ (πολύ πρωτότυπο! ).
Όταν ξύπνησα (κατά τις τρεις), με έπιασε μια τάση να φάω κάτι αλμυρό και δυστυχώς υπέκυψα στον πειρασμό να φάω ένα σακουλάκι φιστίκια Αιγίνης των 100 γραμμαρίων (που ως γνωστόν είναι τίγκα στις θερμίδες και το λίπος).
Ξέρω ότι με μια φορά δεν γίνεται τίποτε, αλλά τα βάζω με τον εαυτό μου και ο λόγος που το γράφω είναι για να τα πω κάπου! Ας έτρωγα 10-15 φιστίκια ρε παιδί μου, γιατί όλο το σακούλι;
Συμβαίνουν και τέτοια στην πορεία, αλλά καλό είναι να τα αποφεύγουμε...
Παρόλα αυτά, συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα και εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους και προσοχή στις νυχτερινές εφόδους σε ντουλάπια και ψυγεία!!!
π-κ
καλο κουραγιο!καλη συνεχεια, μην παραιτηθεις ποτε!
σε χαιρομαι για την επιμονη σου και την αισιοδοξια σου...
μονο ετσι μπορει να τα βγαλει περα κανεις με αυτο το θεμα....
σιγουρα ο στοχος ειναι να μπορουμε ηρεμα και πειθαρχημενα να φαμε τα 5-10 φυστικια και οχι το σακουλι...
αλλα επειδη ο ευαλωτος εαυτος παντα καραδοκει,δοκιμασμενη συνταγη:ΟΣΑ λιγοτερα επιβαρυντικα τροφιμα μεσα στο σπιτι,σε σωζουν απο πολλα....γιατι η περιεργη στιγμη παντα ερχεται και δεν ειναι το ιδιο να εχεις ωραια φρουτα στο ψυγειο αντι για ενα ντουλαπι γεματο φυστικια και σοκολατες....
Γεια σου 2sweet2b4go10!!!
Πολύ χαίρομαι που τα ξαναλέμε μετά από τόσον καιρό (τα είχαμε πει και στο chat).
Η αλήθεια είναι πως είμαι και πεισματάρης και αισιόδοξος, αλλιώς δεν τα βγάζεις πέρα με τα κιλά!
Συνήθως τα ντουλάπια μου έχουν τις αποδεκτές τροφές μέσα, προχθές όμως έγινε η εξαίρεση και η παρασπονδία!
Πάντως χθες και σήμερα το πρόγραμμα εφαρμόζεται υποδειγματικά. Καλό αυτό, γιατί έχω και το τακτικό εβδομαδιαίο ζύγισμα της Τετάρτης (ζυγίζομαι μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη πρωί).
Για να δούμε τι θα δούμε...
λοιπον 2 συμβουλες που μου ειπε προσφατα ο διαιτολογος μου: πρωτον: αν εχετε ζυγισμα την αλλη μερα καλο ειναι το προηγουμενο βραδυ να μην εχετε πιει πανω απο 750ml νερο η αλλο υγρο γιατι προκαλει κατακρατηση (το βραδυ παντα ετσι?) και την αλλη μερα δειχνει πλασματικα περισσοτερο! και 2ον προσφατα βγηκε μια ερευνα που ελεγε οτι καλυτερα να αποφευγουμε τα αμυλα και τα φρουτα το βραδυ (5-6 ωρες απο οτι καταλαβα πριν τον υπνο) γιατι μετα τα 25 επιταχυνει τη γηρανση των κυτταρων (τωρα φανταζομαι αυτο ανατρεπει τη συμβουλη των περισσοτερων για το ''φαε ενα φρουτακι το βραδυ να μην πεινας'', αλλα τι να κανουμε...) φιλια και καλη συνεχεια :)
Αχ!Δεν μπορώ ...Το ένα κάνει καλό εδώ και το άλλο κάνει καλό εκεί,αλλά κακό αλλού...Θα χαζέψουμε στο τέλος!
Όχι ότι αντιδρώ στη συμβουλή σου..Εσύ πολύ καλά κάνεις που την μοράζεσαι μαζί μας...Αλοίμονο! Αλλά αναρωτιέμαι...
Πρέπει να έχουμε πτυχίο διατροφολόγου για να μπορούμε να φάμε σαν άνθρωποι χωρίς άγχος με τόσα που ακούμε καθημερινά;
Δεν χρησιμοποιώ ασανσέρ γιατί είμαι κλειστοφοβική,κάθε μέρα ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες ως τον τέταρτο όροφο που μένω ...σήμερα γυρίζοντας από τη δουλειά είχα φορτωθεί τα ψώνια της εβδομάδας...και εκεί που βαριανάσαινα ψάχνοντας τα κλειδιά του διαμερίσματος...ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΜΥΓΑΚΙ!!!!!!!!...και σας ερωτώ...πόσα χιλιοστόγραμμα πρωτείνης είναι?...ξεφεύγω από το διατροφικό μου πρόγραμμα ή να μείνω ήσυχη???? αχαχαχαχχα..........
moonbear δεν είμαι η καταλληλη για να σου απαντήσω στο ερώτημα, αλλά νομίζω με μια μικρή παρασπονδία που έκανες δεν χαλάει το πρόγραμμά σου.
ΥΓ. Μπλιαξ!!!!!
moonbear,
χαχαχαχα! Καλό!
Ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν και έγκυος!
MHΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΙΝΟΟΟ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΥΣΕΙΣ Η ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗΗΗ ???
ΤΙ ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΙΧΙ
ΤΟ TICKER ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥΥ ΟΕΟΟΟ????\