Ευχαριστώ, θα άξιζα πιο πολύ το μπράβο αν τα έχανα και απολύτως μόνη μου.....
Printable View
Ευχαριστώ, θα άξιζα πιο πολύ το μπράβο αν τα έχανα και απολύτως μόνη μου.....
οχι, σου αξίζει πιο μεγάλο μπράβο, γιατι ζητησες και δέχεσαι βοήθεια....
... ακου τελείως μόνη σου....
εγω αν δουλεύω μόνη μου τωρα, έχω συγκεντρωμένα στο κεφάλι μου αποτελέσματα από απειρα WW, ομάδα, συνεδρίες, διαιτολόγους, dvd, internet.... αστειεύεσαι; μονη μου δε θα εκανα απολυτως τιποτα... εννοώ χωρίς τις γνωσεις... γιατι αλλιώς... παντα μονες μας κανουμε οτι κανουμε...
οπως σου ειπα
ΜΠΡΑΒΟ που ζητησες και δεχεσαι βοήθεια, αν δεν ηθελες απο ΜΟΝΗ σου δε θα εκανες τιποτα... ακομα κι αν στα προσφερουν ολα...
1 Ημερομηνία/Ώρα:
30/5/2008
9.30/15.00/20.00/23.00
2 Φαγητό/Ποσότητα:
μπεικονοπιττα χωρις το μπεικον-φραπες μετριος/τρια τεταρτα σεφ σαλατα/χορτα λαδι παξιμαδι-μηλο/1 πιτακι-2 κομματακια χαλουμι-μισο ποτηρι κρασι-3 κουταλιτσες γλυκο
3 Τοποθεσία: (σπίτι, δουλειά...)
γραφείο/γραφειο/σπιτι-κουζινα/ταβερνάκι
4 Μόνος ή με άλλους
μόνη/μονη/μονη/με μια φιλη
5 Τι έκανα εκείνη την ώρα:
δουλειά στο pc/τιποτα, γραφειο πριν φυγω/πριν βγω εξω, εφαγα για να μην πειναω/ωραια χαλαρα, δεν ηπια ουτε το κρασι! αλλα ηπια 2 λιτρα νερο... τα οποια μαλλον τα κατακρατησα γιατι περιμενω περιοδο
6 Συναισθήματα: (νευρικότητα, θυμός, κατάθλιψη...)
κυκλοθυμική λύπη και χαρά/...
7 Πείνα πριν και πείνα μετά:
ναι-οχι/ναι-οχι/ναι-οχι/οχι-οχι
8 Ευχαριστημένος/η; (Γεμάτος:ΝΑΙ, Εσκασα:ΟΧΙ...)
ναι γεμάτη/ναι/ναι/ναι
δηλαδή σκέτο πίτα...
1 Ημερομηνία/Ώρα:
Παρασκευή 30/05/2008
09.00/13.30
2 Φαγητό/Ποσότητα:
1 μπωλ φράουλες (γύρω στις 10 φράουλες) με 1 κουταλια σουπας ζάχαρη+1 φραπέ / 100 γρ. αρνάκι με 5 κύβους πατατούλες+1 αγγουρακι μέτριο
σπίτι
4 Μόνος ή με άλλους
με την μαμά
διάβαζα προγραμματισμό / έβλεπα tv
ηρεμίααααα... / υπερένταση
λιγουλάκι / ακόμα πεινάω λιγάκι
Ε λιγάκι...αλλά άμα αφεθώ ελεύθερη, θα ΣΚΑΣΩ από το φαγητό! :/
δε κατάλαβες! Ηταν φουλ στο μπεικονολιπος και τυρι που την εκανε πεντανοστιμη, παλια την ετρωγα οπως ηταν και ανακατευομουν ολο το πρωι...Quote:
Originally posted by alalumaki
δηλαδή σκέτο πίτα...
1 Ημερομηνία/Ώρα:
31/5/2008
8.00/11.30/14.30/22.00
2 Φαγητό/Ποσότητα:
κορνφλεικς με μελι-γαλα-μπανανα/γιαουρτι-μηλο/μικρο σαντουιτς γαλοπουλα τυρι βουτυρο/μηλο/1 πιτα σεφταλια απολα -1 χαινεκεν 500ml και παω και για ενα γλυκακι οπωσδηποτε!
σπιτι-κουζινα/σπιτι-κουζινα/στην αγορά-έξω/σπιτι-κουζινα/ταβερνάκι
4 Μόνος ή με άλλους
μόνη/μονη/μονη/μονη/μονη/ωχ! ολο μονη ημουν ολη μερα! αλλα και παλι να μουν με καποιον που δεν θα ειχα τι ναπω... πολυ καλυτερα μονη, δεν τα αντεχω τα σιωπηλα ζευγαρακια, ειδικα αμα εχουν και παιδι με το οποιο ασχολειτε μονο ο ενας η κανενας...και καλυτερα απ το να φαω μονη στο σπιτι...
μολις ξυπνησα/δουλειες/φωτογραφια/εφτιαχνα καδρα/ετρωγα!
κομψι κομψα, περιμενω και περιοδο...
ναι-οχι/ναι-οχι/ναι-οχι/ναι-οχι
ναι γεμάτη/ναι/ναι/ναι αλλα θελω και γλυκο που θα φαω τωρα σε λιγο
για ποσο διαστημα οι ειδικοι συνιστουν να κραταμε ενα τετοιο ημερολογιο?
εγω πανικοβληθηκα οταν το διαβασα.
ειλικρινα προτιμω να τρωω 2 μπουκιες τη μερα αν προκειται καθε φορα που τρωω να γραφω ολο αυτο..
εκτος αν ο σκοπος του ειναι να σε εξοντωσει απ τη βαρεμαρα και να κοψεις το φαγητο...
νομίζω ο σκοπός του είναι να συνειδητοποιείσει τα συναισθηματα και τις αιτιες τυχον υπερφαγίας, αυτος που το γραφει.....
εγω ξερω πως ειναι η πρωτη φορα που εχασα 4 κιλα σε μια εβδομαδα...... και μαλιστα δεν αισθανομαι πως εκανα διαιτα...
θα το συνεχισω μεχρι τελος....
1 Ημερομηνία/Ώρα:
1/6/2008
9.00/15.00/20.00/22.00
2 Φαγητό/Ποσότητα:
2 φετες τοστ-1κγ λαδι/2 κριτσινια-χαβιαρι/τονος μαγιονεζα-αγγουρακι τουρσι-χοορτα-2 φετες τοστ/1 μακφαρλαντ μπυρα
σπιτι-κουζινα/σπιτι-κουζινα/σπιτι-κουζινα/καφε-μπαρ
4 Μόνος ή με άλλους
μόνη/μονη/μονη/με φιλους
δε θυμαμαι γιατι τα γραφω 3 μερες μετα
στη προσπαθεια...
ναι-οχι/ναι-οχι/ναι-οχι/οχι-ναι
ναι γεμάτη/ναι/ναι/ναι
Μπράβο σου,αλλαγούλα!
Και δεν ήταν και η πιο εύκολη συναισθηματικά εβδομάδα...
Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!
Μπράβο για τα 4 κιλά, νομίζω ότι μία ανακούφιση θα την πήρες.... Καλή συνέχεια!!!!!!!!
ευχαριστω κορίτσια...
όντως αισθανομαι συμπαγης και λαϊτ... σμικραινω!
ειμαι καμποσο στεναχωρημενη αλλα ουτε κατα διανοια δε σκεφτομαι να τη πεσω στο φαγητο.
Απλα προσεχω να μη πειναω.
Σημερα έφαγα
πρωι:σαντουιτς γαλοπουλα-τυρι
μεσημέρι: σαλάτα μαρουλι λαδι ψωμι
στο γραφειο, με συναδελφο παραδιπλα
σφιξιμο στη καρδια...
παω να κανω καμια χαλαρωση... ειναι και δευτερα....
ζοριζομαι και να μενω μονη και να ψαξω για παρεα...
1 Ημερομηνία/Ώρα:
2/6/2008
9.00/15.00/20.00/22.00
2 Φαγητό/Ποσότητα:
σαντουιτς γαλοπουλα-γραβιέρα/σαλάτα-ψωμι-λαδι/πενες με ροζε σαλτσα και παρμεζανα/1/3 ουισκυ
γραφείο/γραφειο/σπιτι/σε φιλικο σπιτι
4 Μόνος ή με άλλους
στο pc μπροστά, με άλλους/μονη/μομη/με φιλους
πεινουσα!/παλι πεινουσα/παλι πεινουσα/δεν πεινουσα! σκεφτομουν την μοναξια μου ολη την ημερα γενικα
απόρριψη-φόβο για μοναξιά
ναι-οχι/ναι-οχι/ναι-οχι/οχι-οχι
ναι/ναι/οχι νομιζω το παρακανα με τις θερμιδες-ενοχες-ηταν πααααρα πολυ νοστιμο για να ηταν λαιτ...εφαγα και πολυ/ε καλο ηταν παλι καλα που το αφησα
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΥΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΔΩΤΗ ΠΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΕΧΕΙ? ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ CORN FLAKES ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ 1/3 ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ. ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΗΡΑ?? ΔΕ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ
χοντρικά σου μετράω γύρω στους 26 πόντους WW, αν είσαι 70-80 κιλα συντηρείσαι, 90 και πάνω χανειςQuote:
Originally posted by staspi
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΥΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΔΩΤΗ ΠΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΕΧΕΙ? ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ CORN FLAKES ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ 1/3 ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ. ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΗΡΑ?? ΔΕ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ, ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ
next time φαε κατι ενδιαμεσα οπως μια σαλατα η μια μικρη μεριδα φαγητο και φαε ΕΝΑ σουβλάκι το βράδυ και την παστα σου (μπραβο για το 1/3), ετσι και δεν θα πεινας και δεν θα ανακατευεται το στομαχι σου.
παντως ησουν τυχερη που σταματησες εκει.... ολη μερα χωρις φαγητο δίνει κόκκινο για επεισόδιο υπερφαγιας....
change
εγω βλεπω οτι τρως μια φορα την ημερα ,χανεις πολυ γρηγορα κιλα πιο αργα θα ηταν πολυ καλιτερα .
το ημερολογιο σκοπο εχει να καταγραφεις το τι εχεις φαει (ποσοτητα-ειδος τροφης) και ποιοι ειναι οι λογοι (που το εφαγες) τι συναισθηματα σου προκαλεσε η καταναλωση της συγκεκριμενης τροφης .
καθε γευμα αυξανει τον μεταβολισμο κατα 30% (θερμογεννεση μεσο τροφης) καθε παραλειψη τον μειωνει κατα 15%. το αυξανει σημαινει οτι το σωμα σου για να χρησιμοποιησει αυτο που εχει φαει προς οφελος του και να το απορροφησει θα χρειαστει να δωσει ενεργεια (καυση).αυτο μην το παρεξηγησουμε οτι τρωγοντας πολυ αυξανουμε τον μεταβολισμο μας δεν λεω κατι τετοιο.
χανεις κιλα επειδη τρως λιγο με αλλα λογια .ασε που μεγαλη συναισθηματικη φορτιση βλεπω μεσα σου ( κανω και την καφετζου).
οπως το ειπες και εσυ σμικραινεις αυτο ειναι υποσιτισμος δεν θελουμε αυτο σε καμια περιπτωση.
και οσο αναφορα την stapsi μην το βλεπεις το πραγμα απλα και μονο θερμιδικα αυτο ειναι το ενα κομματι της διατροφης ,υπαρχει και το αλλο κομματι των θρεπτικων συστατικων μην το ξεχναμε και αυτο.
απλα σωστες θερμιδες + θρεπτικα συστατικα = Υγιεινη διατροφη
φρουτα και λαχανικα >6 μεριδες
γαλακτοκομικα με χαμηλα λιπαρα (ασβεστιο)
περισσοτερο ψαρι απο κρεας >2 την εβδομαδα
περιοριστε το κοκκινο κρεας
οσπρια μην τα ξεχνατε (απαχη πηγη πρωτεινης)
ελαιολαδο με καποιο μετρο -ξηροι καρποι μην τους ξεχναμε
και νερακι του θεου
alex ευχαριστώ για την απάντηση σουQuote:
Originally posted by alex1970
change
εγω βλεπω οτι τρως μια φορα την ημερα ,χανεις πολυ γρηγορα κιλα πιο αργα θα ηταν πολυ καλιτερα .
το ημερολογιο σκοπο εχει να καταγραφεις το τι εχεις φαει (ποσοτητα-ειδος τροφης) και ποιοι ειναι οι λογοι (που το εφαγες) τι συναισθηματα σου προκαλεσε η καταναλωση της συγκεκριμενης τροφης .
καθε γευμα αυξανει τον μεταβολισμο κατα 30% (θερμογεννεση μεσο τροφης) καθε παραλειψη τον μειωνει κατα 15%. το αυξανει σημαινει οτι το σωμα σου για να χρησιμοποιησει αυτο που εχει φαει προς οφελος του και να το απορροφησει θα χρειαστει να δωσει ενεργεια (καυση).αυτο μην το παρεξηγησουμε οτι τρωγοντας πολυ αυξανουμε τον μεταβολισμο μας δεν λεω κατι τετοιο.
χανεις κιλα επειδη τρως λιγο με αλλα λογια .ασε που μεγαλη συναισθηματικη φορτιση βλεπω μεσα σου ( κανω και την καφετζου).
οπως το ειπες και εσυ σμικραινεις αυτο ειναι υποσιτισμος δεν θελουμε αυτο σε καμια περιπτωση.
και οσο αναφορα την stapsi μην το βλεπεις το πραγμα απλα και μονο θερμιδικα αυτο ειναι το ενα κομματι της διατροφης ,υπαρχει και το αλλο κομματι των θρεπτικων συστατικων μην το ξεχναμε και αυτο.
απλα σωστες θερμιδες + θρεπτικα συστατικα = Υγιεινη διατροφη
φρουτα και λαχανικα >6 μεριδες
γαλακτοκομικα με χαμηλα λιπαρα (ασβεστιο)
περισσοτερο ψαρι απο κρεας >2 την εβδομαδα
περιοριστε το κοκκινο κρεας
οσπρια μην τα ξεχνατε (απαχη πηγη πρωτεινης)
ελαιολαδο με καποιο μετρο -ξηροι καρποι μην τους ξεχναμε
και νερακι του θεου
ισως δεν ειναι ξεκαθαρο με τις καθετες αλλα τρωω4-5 γευματα ημερησιως
στα συναισθηματα γραφω πως αισθανομουν οταν εφαγα, στην πεινα αν πεινούσα και στο αν ειμαι ευχαριστημενος γραφω πως αισθανθηκα απ το φαγητο που εφαγα...
εχεις δικιο, φαινονται πολλα τα κιλα, αλλα ειναι τα νερα της πρωτης εβδομαδας, ασε που ειχα παρα πολυ καιρο να φαω λιγοτερες θερμιδες, επιπλεον ασκουμαι αναγκαστικα αρκετα και καθημερινα... ηταν κι οι ζεστες...
εχεις δικιο και απο εδω και περα μαλλον θα χανω ετσι κι αλλιως πιο αργα που ειναι και ο στοχος...