Κάνω δίαιτα από διαιτολόγο και τους πρώτους 2 μήνες έπαιρνα reductil με συνταγή γιατρού, μετά για ένα μήνα τα σταμάτησα και τώρα τα ξαναξεκίνησα. Δυστυχώς χάνονται πολύ δύσκολα, και είναι τόσο εύκολο να τα πάρεις.....
Printable View
Κάνω δίαιτα από διαιτολόγο και τους πρώτους 2 μήνες έπαιρνα reductil με συνταγή γιατρού, μετά για ένα μήνα τα σταμάτησα και τώρα τα ξαναξεκίνησα. Δυστυχώς χάνονται πολύ δύσκολα, και είναι τόσο εύκολο να τα πάρεις.....
μπλιμ μπλομ..ολα θα πανε καλυτεραααααααααααααααααα ααα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε.Ετσι θελω να πιστευω γιατι δεν μπορω να σκεφτω οτι θα ρθουν χειροτερα.Αντε γερα με τσαμπουκα αδυνατιστε εσεις να μου πειτε πως ειναι! φιλακιους μακιους
αλλα σχετικο.....Quote:
Originally posted by EVI7
..........
"θελω να ρθεις και να με βρεις ,να κατσεις να τα πουμε
πως νιωθουμε παραφορα ,πως ζουμε ετσι αδιαφορα"
που λεει και το τραγουδι.
ασχετο !!
........
εβλεπα πριν λιγο την απαντηση του λαζοπουλου στην ερωτηση:"τι σας εμαθε η φετινη χρονια?"
απαντησε:"να δουλευεις σωστα και να μη χανεις τον στοχο.Μη κοιτας ποτε το κοντερ, κοιτα τον δρομο..."
ασχετο.....
Μάλλον περιμένω εκείνον που θα πείσει κι εμένα...:)Quote:
Originally posted by alalumaki
Βρε Ναταλάκι τι ωραία που τα λες, έτσι όπως τα γράφεις πες πες θα μας πείσεις να αλλάξουμε τελικά, εσύ τι κάνεις με τον εαυτό σου..........................
Ναι,ε; Κάποιος έχασε την πίστη του; Δε θέλω τέτοια κι είμαι σε φάση κατήχησης...:)Quote:
Originally posted by hopa
Αντε γερα με τσαμπουκα αδυνατιστε εσεις να μου πειτε πως ειναι!
Αν δεν έρθουν όμως,ξέρεις ποιός θα την πληρώσει μετά...:)Quote:
Originally posted by Kleanthis
ʼσε τα κιλά στην άκρη και άρχισε ν' αποπνέεις το "δικό" σου "διαθέσιμο" αέρα και θα γίνουν τα υπόλοιπα. :)
Το πιάσαμε το υπονοούμενο! Σωστή!Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
αλλα σχετικο.....Quote:
Originally posted by EVI7
"θελω να ρθεις και να με βρεις ,να κατσεις να τα πουμε
πως νιωθουμε παραφορα ,πως ζουμε ετσι αδιαφορα"
που λεει και το τραγουδι.
ασχετο !
εβλεπα πριν λιγο την απαντηση του λαζοπουλου στην ερωτηση:"τι σας εμαθε η φετινη χρονια?"
απαντησε:"να δουλευεις σωστα και να μη χανεις τον στοχο.Μη κοιτας ποτε το κοντερ, κοιτα τπν δρομο..."
ασχετο.....
ναταλι ειδα το τραγουδι που εχεις κανει post και μεχρι τωρα αναρωτιομουνα γιατι εγω να το βρισκω υπεροχο και οι αλλοι αδιαφορο.???ε??
παμε παλι..τα μαγικα ταξιδια μου τα εκανες και εσυ.οταν η νυχτα με εστελνε στα στεκια της ερημου για σενα ηταν τοσο απλο να ψαξεις να με βρεις..
Αχ!Εβάκι μου! Δεν πειράζει...Λίγοι και καλοί!...
"...κι αν λείπει το άλλο σου μισό,μισός μένεις κι εσύ..."
Αχ!!!!!!!!
εμενα παντως οσα και να μου λειπουν...διπλη παραμενω
.......
ναταλι μου φαινεται πρεπει να αλλαξουμε θεμα γιατι πολυ τραγουδι πιασαμε και μας βλεπω με συναισθηματικη πεινα οσονουπω.
..και πως να ημερεψει ο νους με ενα σεντονι..και σε ποιον γαλαξια να σε βρω?
χαχαχαχα!Quote:
Originally posted by hopa
εμενα παντως οσα και να μου λειπουν...διπλη παραμενω
.......
Κι εγώ τριπλή τότε,αλλά να μην το κάνουμε θέμα...
Αυτό το άτιμο πάντως το άλλο μισό,πού περιφέρεται άσκοπα τόσα χρόνια;
Σε τόσα δισεκατομύρια κόσμο,πόσες είναι οι πιθανότητες να βρεθούμε;
Μπούχου!!!!!που λέει κι η Τζένη!
keep faith αλα prison break!!
τι να πω και εγω?ευελπιστω πως θα ρθει και συντομα μαλιστα.
βεβαια για ολα ισχυει το ταξιδι..αλλα και ζωη που δε μοιραζεται ειναι ζωη κλεμμενη!
ΑΑΑΑΑΑ...Έβη, εσύ είσαι δικιά μου!...
Πρέπει κάποτε να τα πούμε εμείς με στίχους...
"Κάποιος είπε πως ταξίδι είναι μόνο η προσευχή,
καρδιά μου να'σαι ζωντανή! "
Έβη,δεν μπαίνουμε ένα τσατ;