Χριστε μου τι ευχαριστα νεα Μαρινακι!!!!
Συγχαριτηρια για τα χαμενα κιλα!Μπραβο σου!
Το 2ο μωρακι που τοσο ηθελες ερχεται!Να εχεις μια υπεροχη εγλυμοσυνη!!!
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...jzk9uiy01u.gif
Printable View
Χριστε μου τι ευχαριστα νεα Μαρινακι!!!!
Συγχαριτηρια για τα χαμενα κιλα!Μπραβο σου!
Το 2ο μωρακι που τοσο ηθελες ερχεται!Να εχεις μια υπεροχη εγλυμοσυνη!!!
http://dl7.glitter-graphics.net/pub/...jzk9uiy01u.gif
κοριτσια γεια σας!
πολυ χαιρομαι που ξαναμπαινω σε αυτο το σιτε, στο οποιο ειχα μπει παλαιοτερα και ειχα διαβασει πολλα και πολυ ενημερωτικα στοιχεια για τον δακτυλιο.
το προβλημα μου ηταν παντα ΤΑ ΚΙΛΑ.
απο μικρο παιδακι παιδευομαι και κανω διαιτες γιατι ημουν λαιμαργο και μου αρεσε,,,και μου αρεσει το φαγακι και τα γλυκακια!!
ομως η κατασταση ειχε φτασει πια στο απροχωριτο...ειχα βαρε8ει πια να κανω το οτιδηποτε...εφου βεβαια ειχα δοκιμασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ....μεχρι και σε νυστισιολογο ειχα παει...πολλες μερες χωρις φαγητο και νερο...φρικη!!!!!!!!!
ετσι η ζυγαρια πεταξε στα ουρανια...και εγω εφτασα να εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ..παραπανισια κιλα
οσο για τις επεμβασεις ετρεμε το φιλοκαρδι μου...διοτι δεν μου ειχε τυχει ποτε να μπω σε νοσοκομειο μεχρι σημερα...
και ετρεμα στην ιδεα να μπω μεσα με την 8εληση μου ....
ομως μετα απο πολυυυυυυυυυυ σκεψη του ΤΙ 8α κανω ... και ποιο 8α ειναι το μελλον μου,εφοσον σε αυτη την ηλικιαειμαι τοσα πολλα κιλα..... και εφοσον δεν εχω κανει ακομα παιδακι....αποφασισα οτι πρεπει να ΥΠΕΡΒΩ τους φοβους μου...
αλλωστε ετσι οπως πηγαινα σε μεγαλυτερη ηλικια σιγουρα 8α εμπαινασενοσοκομειο...οποτ� � δεν την γλυτωνα!!!
επισης καταλυτικο ρολο επαιξε το οτι χειρουργη8ικε στη χολη μια φιλη παχυσαρκη και ειδα την αντιμετωπιση και την κατακραυγη που ειχε απ ολους στο νοσοκομειο...΄
το αποτελεσμα ειναι οτι συναντησα τον ιατρο κωνσταντινιδη ο οποιος μου ενεπνευσε εμπιστοσυνηαπο την πρωτη στιγμη και ειπα οτι Αυτος 8α ειναι ο ιατρος μου!
ετσι πριν λιγες μερες στις 11/9/08 ( μαζι με τους διδυμους πυργους).....εβαλα το μονοπετρο μου και ειμαι πια επισιμως αρραβωνιασμενη....οπως λεει και ο γιατρουλης μου!!
απο κιλα εχω χασει ηδη 4.5 .
εσεις την πρωτη εβδομαδα τι ακριβως τρωγατε??
dexa συγχαρητηρια ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην απο αρχη μεχρι τελους και στα κιλα και στην εγκυμοσυνη..μια κομψη και υγιης μαμα που θα χαιρεται τα γερα παιδακια της..well done girl!!!!
tina35
καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή σου ανάρρωση! Όλοι λένε τα καλύτερα για τον γιατρό σου
και νομίζω έχει χειρουργήσει όλες τις ενεργές αρραβωνιασμένες του φόρουμ μας εκτός από μένα...
Ελπίζω όλα να πάνε μια χαρά και να βρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου!
Εγώ την πρώτη εβδομάδα έπινα μόνο υγρά ,τη δεύτερη αλεσμένα και σταδιακά άρχισαν οι στερεές στροφές,
κάτι που επαναλαμβανόταν μετά από κάθε ρύθμιση του δακτυλίου...Καλή σου δύναμη και μόνο χαμόγελα στο εξής! Φιλάκια πολλά!
Καλημέρα στην παρέα και τις θερμότερες ευχές μου στο Dexaki!!!
Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη κι ένα υγιέστατο μωράκι!!
Να καλωσορίσω και την Τίνα και να της πω,πως κι εγώ από τον κο Κωνσταντινίδη χειρουργήθηκα.κι είναι ακριβώς όπως τα είπε...
ένας άνθρωπος που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια!!Όσο για την ομάδα που τον πλαισιώνει,είναι όλοι τους εξαιρετικοί!!
Θα το διαπιστώσεις εν καιρώ,με τις επισκέψεις σου στην γαστρεντερολόγο.
Εγώ μέχρι σήμερα, 4 μήνες μετά την επέμβαση έχω χάσει 21 κιλά και νοιώθω πως ξαναγεννήθηκα!!!
Μετά από πολλά χρόνια μπαίνω στα μαγαζιά κι όταν ρωτάω αν έχουν στο νούμερό μου...μου λένε..μα φυσικά!!!
Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω κι η ίδια την αλλαγή στο σώμα μου...με ύψος 1,71 από τα 106 κατέβηκα στα 85.
Κι έχω δρόμο ακόμα μπροστά μου...αλλά αυτό δεν μ'ενοχλεί καθόλου!!Νοιώθω καλά και πως θα τα καταφέρω μέχρι το τέλος!!!
Καλή δύναμη σε όλους μας και πάνω απ'όλα πίστη στον εαυτό μας!!!
Νadine μου πολλά φιλάκια!!!Πάντα θα θυμάμαι τον τρόπο που με υποδέχτηκες στο forum!!!
Φιλιά σε όλους!!!
καλημερα σε ολους
DEXAKI οΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ .....ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙΙ
NA KʼΛΩΣΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ ΤΟ ΜΠΡΙΓΙΑΝΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΕΓΩ ΤΟ ΧΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.....
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΟΤΣΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ...Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΧΙΩΤΑΚΑΚΟΥ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΤΗΛ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ..
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ....
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΗΔΗ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΡΩΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΦΙΞΙΜΑΤΟΣ
ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΚΟΣΝΟΜΕ ΖΕΛΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΚΑΛΑ ΨΗΜΕΝΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ Η ΡΥΖΙ ΚΟΝΣΟΜΕ .ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΣΑΩ
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ///
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΚΑΛΑ
ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ....ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ..
ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΟΥΡΛΟΥΥΥ ΧΙΧΙ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
:) Φιλάκια πολλά κι από μένα,κοριτσάρες μου!
Μακάρι να είμαι η γουρλού σας! Έτσι κάπως παρηγοριέμαι που δεν είμαι η δική μου...
Καλή μας δύναμη σε κάθε πρόκληση που καλούμαστε ν'αντιμετωπίσουμε!
Μπράβο σε όλες μας κορίτσια!!!
Και μη ξεχνάς Nadine μου...αυτός που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε...είναι ο ίδιος μας ο εαυτός!!!!
Κι εμείς μπορούμε!!!
Φιλιά σε όλες!!!
Aχ,Μαριαννάκι μου...Αυτός είναι ο μόνος σοβαρός αντίπαλος όντως...
Τι κάνεις όμως στην περίπτωση που είναι ξεροκέφαλος και κολλημένος; Πώς να τα βάλεις μαζί του;
Πώς να τον κουνήσεις από τη θέση του,που τόσα χρόνια ρίζωσε και μοιάζει ακλόνητος;
Παρακαλώ,έναν εκσκαφέααααααααααα
KALHMERA KORITSAKIA MOYYY
πΗΖΩ ΤΡΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΡΕΛΑ ΘΕΛΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΓΛΥΚΟΟΟ ....ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΜΟΥΥΥ ΕΥΤΙΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΦΙΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ
ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΖΩ ΘΑ ΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑΑΑ
ΟΥΦ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΧΙΧΙ
ΝΑΤΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΝΜ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ ΚΑΙ
ΑΣΧΕΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΨΥΧΑΝΑΛΗΣΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΕΕ>
τελικα σου στειλα μαιλ
Καλησπέρα στα κορίτσια!!!
Nadine ξέχνα τον εκσκαφέα..και βρες άλλες εναλλακτικές..καλύτερες και πιό ευχάριστες βρε κούκλα μου!!!!χαχα!!!Πέρα όμως από την πλάκα...σε καταλαβαίνω απόλυτα!!Ποιά από μας δεν έχει περάσει από τέτοια φάση?Σήμερα σκεφτόμουν πως δεν υπήρχε περίπτωση να είχα κρατήσει δίαιτα για 4 μήνες...κι όμως με το δαχτυλιδάκι μου τα κατάφερα και συνεχίζω!!Ούτε δίαιτα πια ούτε τίποτα!!Σωστή διατροφή..ε και..κάνουμε και καμιά γουρουνιά..αλλά οκ..συνεχίζουμε!!!Όλα στο πρόγραμμα είναι,αρκεί να μην αφήνουμε να μας πάρει από κάτω!!Σκέψου θετικά και πάλεψε το!!Μόνη σου θα βρεις την λύση..Εμένα ο άντρας μου δεν με στήριξε καθόλου...και τώρα όταν μου λένε πόσο άλλαξα...καμαρώνει..αλλά εμένα σκασίλα μου!!Ό,τι έκανα και κάνω,το κάνω για μένα και κανέναν άλλον!!!Σ'όποιον αρέσουμε γλυκιά μου!!!!
Και τώρα στη Natalia4.Ναταλάκι μην αγχώνεσαι καθόλου!!Δεν έγινε τίποτα αν κόλλησε η ζυγαριά για λίγες μέρες!!Μη ζυγίζεσαι και θα ξεκολλήσει!!!Κι εγώ είχα κολλήσει και μετά άρχισε η κατηφόρα...Και μη ξεχνάς!!!σκοπός μας δεν είναι η γρήγορη αλλά η σωστή απώλεια βάρους!Και ειλικρινά όταν χάνονται σωστά,η διαφορά είναι πολύ πιο θεαματική!!!
Αυτά κοριτσάκια μου και καλό Σ/κ σε όλες τις όμορφες!!!
Ναταλάκι,you've got mail...
Μαριαννάκι μου,η αλήθεια είναι ότι τελευταία είμαι αρκετά αρνητική και μου το λένε με κάθε τρόπο και οι δικοί μου άνθρωποι...
Αυτήν ειδικά την περίοδο είμαι αναστατωμένη που διαπιστώσαμε τον λόγο για τον οποίο δε λειτουργεί ο δακτύλιος μου
και συζητάμε με τους γιατρούς μου εναλλακτικές λύσεις που δε μου είναι καθόλου ευχάριστες...
Αυτές είναι ασφαλώς οι δικαιολογίες μου γιατί αιτιολογία να είμαι αρνητική πραγματικά δεν υπάρχει...
Ευχαριστώ για την έγνοια σου και τη συμπαράσταση!
Καλή μας δύναμη!Φιλάκια πολλά!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ 8ΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΑΣ!!
ειναι και το επιτελειο και ο κωνσταντινιδης πολυ καλοι!!
ομως εχω λιγο ενα παραπονακι, γιατι πριν την επεμβαση τον ειδα για λιγο και μολις συνηλ8α απο τη ναρκωση επισης...
ομως μετα δεν τον ξαναειδα.
στο δωματιο ηρ8ε ο συνεργατης του(δεν 8υμαμαι τ ονομα)
την επομενη ηρ8ε η κ χιωτακακου και μου εδωσε ενα χαρτι με τι διατροφη, και μετα 6 μερες που πηγα στο ιατρειο του παλι δεν τον ειδα....μου εκανε τις αλλαγες καποια αλλη κυρια απο εκει.
με αποτελεσμα να μην μου εχει μιλησει καποιος και να με ενημερωσει του τι γινεται
anyway ξερω οτι εχει πολλους ασ8ενεις..και δυσκολα τον πετυχαινεις.
nalalia4 πως γινεται με ανοικτο δακτυλιο να μην πεινας και να τρως στο πιατακι του φρουτου??
δηλαδη τωρα που ειναι ανοικτο εχει περιορισει κατα καποιο τροπο το στομαχι??
γιατι εμενα χωραει αρκετα παντος!
εντομεταξυ με την υγρασια μαλλον...με ενοχλει το σημειο που εχει την βαλβιδα
τελος παντων
ευχομαι να εχεται ολες ενα καλο σαββατοκυριακο!!
φιλια
καλησπέρα κορίτσια!!
Αχ,βρε Τίνα μου...άδικα αγχώνεσαι!!!
Αλλά όχι αδικαιολόγητα!!Είναι λογικό η έλλειψη επαφής με τον γιατρό να σε αγχώνει...αλλά πίστεψε με δεν πρέπει.
Ο κος Κωνσταντινίδης είναι όντως πάρα πολύ απασχολημένος και δεν είναι εύκολο να τον πετύχεις...αλλά όλη η ομάδα είναι τόσο καλή και αξιόλογη,και ειλικρινά ό,τι απαντήσεις χρειάζεσαι θα τις πάρεις απ'αυτούς!
Τώρα σε σχέση με την βαλβίδα..φυσιολογικός ο πόνος,αλλά μη μου πεις πως είναι έντονος ή ενοχλητικός!!Ακόμα κι εγώ μετά από 4 μήνες,είναι στιγμές που νοιώθω κάτι αλλά άνευ σημασίας!!Στην αρχή ήταν πιο ενοχλητική..ειδικά όταν καθόμουν πολλές ώρες.Με την πάροδο του χρόνου και την απώλεια βάρους θα σταματήσεις σχεδόν τελείως να την νοιώθεις!
Και τέλος το θέμα πιάτου,ποσότητας και δαχτυλίου.
Θα χορταίνεις και μάλιστα μια χαρά!!μη σε απασχολέι το θέμα του σφιξίματος..κι εγώ είχα απορίες σχετικά,αλλά η κα Χιωτακάκου μου εξήγησε τα πάντα λεπτομερώς!Μη ντρέπεσαι να την ρωτήσεις ό,τι σε απασχολεί και σε ανησυχεί.Θα σου απαντήσει και θα σε βοηθήσει.
Εγώ 4 μήνες μετά και δεν το έχω ρυθμίσει ακόμα!!Θα πάω στις 6 Οκτωβρίου και πάλι θα δούμε...Από την στιγμή που χάνω δεν υπάρχει λόγος ρύθμισης.Και να σου πω την αλήθεια..δεν έχω καμιά όρεξη για εμετούς και τέτοια!!Μια χαρά είμαι όπως είμαι..γιατί να ταλαιπωρηθώ άδικα?Βέβαια,δεν θα την αποφύγω..αλλά όσο αργότερα..τόσο καλύτερα!!!17 μου έμειναν και καθάρισα!!χαχαχα!!Το μετά είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο!!
Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι Τίνα μου και μη ξεχνάς!!!Για ό,τι σε απασχολεί ρώτα!!!
Καλή εβδομάδα να'χουμε κορίτσια μου γλυκά!!!
Φιλιά πολλά!!