-
Σας ευχαριστω πολυ!!Πραγματικα με εμψυχωνετε...Ευχομαι οτι θα τα καταφερω μεχρι το τελος..Ηδη νιωθω πολυ πιο ηρεμη..Μαλλον το περιστατικο που συνεβηκε με τις φιλες μου μου εκανε καλο..με εκανε να δω τα γεγονοτα με αλλο ματι και να ειμαι πιο δυνατη..Δεν αρχισα καποια διαιτα ή εστω διατροφη αν και το θελω πολυ..Το θετικο ειναι οτι τρωω οτι θελω και δεν παθαινω επεισοδια υπερφαγιας..Φυσικα τρωω κατι λιγο παραπανω.Δινω αλλοθι στον εαυτο μου και αυτο δεν ειναι και τοσο καλο..Αλλα σιγα σιγα θα το τακτοποιησω και αυτο :-))) Καλη μας Συνεχεια!!!!
-
MARAA ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!
Που λες κοπελια πρωτα απο ολα δεν εγινε και κατι τρομερο εαν εφαγες και καποια στιγμη ,ποιος ανθρωπος δεν πεφτει καποια στιγμη με τα μουτρα στο φαι ανεξαρτητα τα κιλα του??Κανεις!!!Ολοι το κανουν ειτε απο χαρα ειτε απο στεναχωρια!!!!
Μαρα μου αυτο που θα σου πω εγω ειναι να μην πεσεις στην παγιδα της διαιτας,γιατι θα βαλεις περισσοτερα κιλα αλλα στην καλη διατροφη,θα τρως απ'ολα αλλα οσο πρεπει και με ρεγουλα,και εαν καμια φορα ξεφυγεις να μην το φερνεις βαρεως δεν εγινε και τιποτα!!!
Ευχομαι τα καλυτερα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Καλημερα σας..Απλα ενιωσα την αναγκη να σας πω οτι εχτες το απογευμα πηγα στην ψυχολογο μου και μου ειπε οτι παω παρα πολυ καλα..Χαρηκα παρα πολυ γιατι οντως και εγω νιωθω πιο ηρεμη τις τελευταιες μερες...Εχω μερες να παθω επεισοδιο υπερφαγιας αν και εχω καποια μικρα ξεσπασματα αλλα ειναι μηδαμινα σε σχεση με παλαιοτερα..Πολλες φορες εχω την αναγκη να παω στην κουζινα και να κλειστω μεσα μεχρι να τα καταβροχθισω ολα αλλα με μια δευτερη σκεψη λεω δεν αξιζει τον κοπο..Οσο πιο πολυ το σκεφτομαι δεν θελω να το κανω..Στο παρελθον καμια σκεψη δεν με σταματουσε..Ισα Ισα που η μονη μου σκεψη ηταν το φαγητο..Τωρα εμαθα καπως να διαχειριζομαι τις αρνητικες μου σκεψεις..Δεν τα καταφερνω και παντα αλλα προσπαθω...Επιτελους αρχισα να νιωθω ξανα την αισθηση της πεινας..που θα μου παει θα βρω ξανα και την αισθηση του κορεσμου.. :-))) ειναι σιγουρα πιο δυσκολο γιατι το στομαχι μου συνηθισε να δεχεται μεγαλες ποσοτητες φαγητου αλλα θα το προσπαθησω και αυτο...
Ευχομαι με τον καιρο να μαθω να τηρω μια υγιεινη διατροφη χωρις αγχος και πιεση..Να χασω επιτελους και τα κιλακια μου και να ηρεμησω..Να αρχισω να ζω μια φυσιολογικη ζωη χωρις αλλες στερησεις..Αρκετο καιρο εχασα...Το οφειλω στον εαυτο μου να επανορθωσω....Καλη μας συνεχεια!!!!
-
maraaaa,εγω δεν εχω ακριβως βουλιμικα επεισοδια,αλλα πολλες φορες εχει τυχει να μην κρατιεμαι και να καταναλωσω καποιες ποσοτητες.Δεν τα χαρακτηριζω βουλιμικα γιατι οι ποσοτητες δεν ειναι υπερβολικες-απλα λιγο παραπανω απο τις συνηθισμενες- κι επειδη μετα δεν εχω σκεφτει ποτε να τα αποβαλλω με καποιο τροπο..Επισης εχει γινει πολυ λιγες φορες.Οταν ηθελα να το κανω δε σταματουσα,αλλα πλεον με συγκρατουν οι τυψεις που θα νιωθω μετα.Ξεεις κι εσυ ποσο λιγο κραταει..και μετα μενει η υπολοιπη και η επομενη μερα,καθως κι η ζυγαρια σου να στο θυμιζουν.Προχτες που με επιασε παλι μια.."λιγουρα",πηγα στο δωματιο μου,μπηκα σε ενα κολλητο φορεμα και το θεαμα δε μου αρεσε...Πηγα μπροστα στον καθρεφτη και ειπα οτι εγω εδω μεσα,σ αυτο το φορεμα θα μαι μια θεα συντομα..Και με τη σκεψη αυτη,ξαναγυρισα στο βιβλιαρακι μου κι εκλεισα την πορτα του ψυγειου μεσα στο μυαλο μου,προτου καν την ανοιξω..
-
Πολύ ωραία κίνηση,may μου!
Μόνο που όσο κατεβαίνεις πρέπει ν'αλλάζεις φόρεμα,ε; ;)