-
Το ίδιο είναι ....!!! Και το " "είναι κάτι παιδιά που δε γίνονται άντρες..."" είναι χαρακτηριστικό ρητό του τοξότη χαχαχα!!!
Βέβαια υπάρχουν τερατώδη προτερήματα.
Τα άτομα με τέτοιους συνδιασμούς φαίνονται πάρα πολύ μικρότερα από ότι είναι σαν ηλικία με σκανδαλώδη τρόπο.
Όσο μεγαλώνουν είναι σαν να πισωγυρίζουν εμφανισιακά στην εφηβεία τους.
Σου αρέσει να φιλοσοφείς αγαπάς την ελευθερία και έχεις ανοικτούς ορίζοντες.
Θερμός υποστηρικτής της δικαιοσύνης.
Το ιδανικό σου είναι μία δουλειά που επηρεάζει και αλλάζει την κοινωνία.
Θέλεις να κερδίζεις την καρδιά αλλά πρωτίστως το μυαλό του άλλου.
Εμπνέεις.
Αν δεν το έχεις κάνει ήδη θα ταξιδέψεις αρκετά.
Διψάς για μάθηση και είσαι εγκεφαλική.
Είσαι θορυβώδης και ειδικά απέναντι στην αδικία.
Δοτική και τρυφερή, με καλή αισθητική.
Λέξη κλειδί "φροντίδα".
Τα ελαττώματα αύριο. Σήμερα μόνο πορεία ζωής, και προτερήματα.
-
Πλάκα μου κάνεις; Γνωριζόμαστε;Μ' έχεις στείλει βραδιάτικα!Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!
Παρεπειπτόντως,σ'ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες να μου το βρεις!
Θα κάνω ένα κουράγιο για αύριο τι θ'ακούσω...Κοίτα τι μαθαίνει κανείς στα 37 του!
-
Ναι "τόχω το θέμα" εδώ οι αναλύσεις.
Αν δεν φοβάστε με ημερομηνία, χώρα και ώρα γέννησης θα μάθουμε πολλά.
Μήπως να ανοίξουμε καινούργιο τόπικ αστρολογίας?
-
Και όσοι /ες δεν θέλουν να μαθευτεί η ηλικία τους δεχόμαστε και u2u
-
Πάμε τώρα που γυρίζει,που λέει και η Νεφελού...Αν αντέχεις την πελατεία...γιατί όχι;
Πάντως η vanilia δε νομίζω να μας θυμώσει που το γυρίσαμε στην αστρολογία γιατί εκείνη έκανε την αρχή,που ρώτησε ζώδια...
Βέβαια ομολογώ ότι η αφεντιά μου πρωτοανέφερε τον ωροσκόπο...ουπς!
Πάντως εγώ υποτίθεται δεν πιστεύω σ'αυτά,αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είμαι αυτή που περιέγραψες!
-
Κοίτα ούτε εγώ πίστευα... αλλά ο χάρτης και η ανάλυσή του ότι περιγράφουν τον χαρακτήρα του ατόμου δεν μπορώ πια να το αμφισβητήσω γιατί το απέδειξα στον εαυτό μου.
Είναι γεγονός ότι με βάση την ημέρα ώρα και τόπο γέννησης μπορείς να χαρτογραφήσεις τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία ενός ατόμου πιστεύω είναι γεγονός.
Για τα μελλούμενα και τις μαντείες εκεί έχω αντίρρηση γιατί δεν πιστεύω ότι "διαβάζεται" τόσο απλά το μέλλον.
Με πιθανότητες παίζει.
Κατά τα άλλα η στατιστική σαν επιστήμη έχει βοηθήσει στο θέμα γιατί στατιστικά στοιχεία είναι πάντα χρήσιμα σε τέτοια έρευνα.
-
Για μένα το δίλημμα είναι απλό.
Δεύτερο πρόσωπο δεν απευθύνεται σε κάποιον -για να φιλοσοφήσουμε και λίγο- θέλεις να μάθεις το μέλλον ή όχι.
Αν το ήξερες δεν θα είχες εκπλήξεις ούτε ευχάριστες αλλά θα προετοιμαζόσουν για τις δυσάρεστες.
Και το χάρισμα να ΞΕΡΕΙΣ είναι τελικά κατάρρα ή είναι χρήσιμο?
-
Συμφωνώ σε ό,τι αφορά μέλλον και παρελθόν...Χαρτογράφηση:ναι !-Μέλλον:Θεός,(τύχη) κι εμείς!
Μου φαίνεται στο εξής όποιον γνωρίζω θα ρωτώ ωροσκόπο να μην παιδεύομαι άδικα...
Θα έχω μια σμίκρυνση στην τσέπη και για τα δύσκολα σημεία θα έρχομαι εδώ και :GRETELLLLLLL!Σώσε με!!!!!!!
-
Θα ανοίξω σχετικό θέμα μπας και αποφύγουμε και τις κρίσεις σε κρίσιμες μέρες αν και δυστηχώς το σώμα μας - ο παλαιότερος μας φίλος/?- ξέρει όλα τα κόλπα!!
-
Εγώ πάντως δε θα ήθελα να ξέρω ΤΙΠΟΤΑ!Ούτε για μένα ούτε για άλλους!
Θέλω την ελευθερία των επιλογών μου κι ας είναι φορές βαρύ το φορτίο...
Θέλω το αναπάντεχο του αγνώστου κι ας κρύβει πόνο κι απογοήτευση...
Θέλω την ψευδαίσθηση ότι έχω πολλά χρόνια μπροστά μου για σχέδια,
νέες ευκαιρίες,εμπειρίες κι ας διανύω την τελευταία μέρα της ζωής μου...
Θέλω την ξεγνοιασιά της άγνοιας,το ανάλαφρο της ονειροπόλησης,το ρίσκο...
Νομίζω πως είμαστε πλασμένοι όπως ακριβώς θα έπρεπε!
Να παλεύουμε στα μύχια σκοτάδια μας,αέναα αναζητώντας το Φως!
-
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid25545
Θα τα συζητήσουμε εκεί. Πιστεύω ότι πρωτίστως καλό είναι να φιλοσοφίσουμε φίλοι μου παρά οι μελλοντολογίες και οι μαντείες.
Βέβαια και αυτά δεν θα λείψουν μια και πιστεύω ότι η γνώση είναι δύναμη.
-
Πολλές φορές αγαπημένη Ναντιν δεν "θέλεις" να ξέρεις αλλά ως θαύματος "ξέρεις". Γι'αυτό διατύπωσα την ερώτηση.
Εμένα η "κατάρα" μου ήταν ότι ήθελα δεν ήθελα είχα πάντα από παιδί μία τόσο ισχυρή διαίσθηση που σχεδόν με τρόμαξε αρχικά.
Δεν το επέλεξα και δεν το έψαξα. Ήταν εκεί και υπήρχε πάντα. Και όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για τους γύρω μου.
Και ούτε αλαφροϊσκιωτη ήμουν ποτέ, μάλλον ορθολογίστρια ήμουν, αλλά πάντα με κάποιον τρόπο ήξερα και διαισθανόμουν με λεπτομέρειες τί θα συμβεί.
Το τί είναι δεν ξέρω. Το ψάχνω όμως.
-
Εσένα,πρέπει οπωσδήποτε να σε γνωρίσω!Κρίμα που τώρα δεν ζεις Θεσ/νίκη...
Κι εγώ "ξέρω"πάρα πολλά και για μένα και για τους πολύ κοντινούς μου...
Στην αρχή το υποτιμούσα,την πατούσα...τώρα δίνω προσοχή.
Έχω εικόνα για αρκετά ζητήματα ως προς το τι θα μου συμβεί και τι όχι...
Έχω έντονη διαίσθηση και μεταφυσική επαφή με κάποια άτομα...
Μόνο όμως ό,τι από μόνο του μου έρχεται...Όχι κατά παραγγελία...
-
Μα μόνο του έρχεται πάντα.
Για να έρθει κατά παραγγελία πρέπει να θέλεις και να το καλλιεργήσεις.
Πού μένεις καρντασίνα στην σαλόνικα/
-
Θα σου το στείλω σε u2u γιατί δε θέλω να ξυπνήσω το πρωί και να με περιμένουν ουρές οι θαυμαστές στο κατώφλι μου...