Εμπεριεχει εναν ρομαντισμο η συναψη σχεσης στο διαδικτυο παντως.Ναι,ειναι εικονικη και ισως οταν φτασει η γνωριμια να αλλαξει χωροχρονο,να περασει απο την γοητεια του αγνωστου στην πραγματικοτητα,ελλοχευει ο κινδυνος του αποτομου φρεναρισματος,της ανωμαλης προσγειωσης.Ομως,αφου εχει λειτουργησει αυτο σε αλλες σχεσεις,πχ φιλικες(εχω καταφερει να κανω υπεροχες φιλιες μεσω του διαδικτυου),δεν καταλαβαινω γιατι αυτο να μην μπορει αναλογα να ισχυει και σε ερωτικη σχεση,σε εναν δεσμο.Εξαλλου,εχουν γινει τοσες ταινιες με θεμα αυτη τη γοητεια του αγνωστου/ης στο διαδικτυο,ειναι καπως σαν τα "blind dates",τα ραντεβου στα τυφλα,δεν ξερεις πως θα ειναι ο αλλος,εχει το στοιχειο της εκπληξης,σαν ενα σοκολατακι που πριν το ξετυλιξεις απο το χαριτωμενο του περιτυλιγμα,πριν το γευτεις,το εχεις ονειρευτει,το εχεις περασει στο στομα σου με το μυαλο,οι γευστικοι σου καλυκες το εχουνε χαιδεψει ηδη στη σφαιρα του ιδεατου.Υπερασπιζομαι τη γνωριμια μεσω του διαδικτυου,οπως και με αλλες μορφες της τεχνολογιας,ειναι μεσα στη ζωη μας πλεον,οποτε και εχει δυναμη,εχει υλικο,υπαρχουν οι ευκαιριες.Σαμπως ρε παιδια και οι γνωριμιες που ριζωσαν στον φυσικο κοσμο,δεν εχουν το ιδιο ρισκο;Ποσες φορες αυτος η αυτη που γνωρισες δεν αποδειχτηκε πατατα;Δεν εχει να κανει με το μεσο,εχει να κανει με τις εμπλεκομενες προσωπικοτητες η καταργηση η η διατηρηση του δεσμου,οχι με τον τροπο απαρχης του φλερτ,αλλα με το πως αυτο μετουσιωνεται σε κατι γηινο,με υποσταση και γερες ριζες.Δε μας φταιει το ιντερνετ,μας φταιει οτι οι δυσκολιες των διαπροσωπικων σχεσεων,ειναι ιδιαιτερα εντονες στον συγχρονο κοσμο,εχουμε κι εμεις αλλαξει,ολα εχουν ταχυτητες αλλες,ρυθμους διαφορετικους,η γευσιγνωσια μας εχει επιφερει απαιτησεις,η αναλογα η απειρια μας εχει δημιουργησει τειχη.Να ειμαστε πραγματικοι,να επιδιωκουμε την αληθεια στις ανθρωπινες σχεσεις,οχι την επιφαση,αυτο εμενα ειναι το αιτημα που με αφορα,παντα αυτο κυνηγαω,παντα αυτο ειναι το πρωτο που απαιτω,απο εμενα για αρχη,σαν συνεπεια το ζηταω και απο οσους ισως γινουν κομματι της ζωης μου,ειτε για εναν καφε,ειτε για εναν ερωτα,το κυριαρχο στοιχειο και πιο επιτακτικο ειναι η καθαροτητα.Σκεψης,λογου,αλ� �α κυριως προαιρεσης.Ψηφιζω υπερ της απλοτητας,οχι της απλοικοτητας στις ανθρωπινες επαφες.Και ειμαι οχι ευκολο ατομο,το παραδεχομαι,γιατι ξεκινω απο εμενα στο να ζηταω την αληθεια και οχι απο τους αλλους πρωτα.