Originally posted by Kleiw
Quote:
Originally posted by weird
Νομιζω Κλειω
πως ο καλυτερος τροπος προσεγγισης θα ηταν αυτος της αμεσοτητας.
Καθε φορα που νιωθω οτι δεν με ακους και εισαι απορροφημενος στον εαυτο σου σου το λεω.
Σου δινω ενα καλο feedback για το πως με κανουν να αισθανομαι οι διαφορες συμπεριφορες σου.
Επισης, προστατευω αρκετα τον εαυτο μου ωστε να μην μπαινω στην θεση του εξυπηρετητη.
Χαρασσω καθαρα ορια, δειχνοντας συναμα οτι νοιαζομαι.
Επειδη μαλλον θα δυσκολευτει να το πιστεψει οτι νοιαζεσαι και θα θελει να το αποδειξεις με τον δικο του τροπο, του εξηγεις οτι οταν ΕΣΥ νοιαζεσαι το ΕΚΦΡΑΕΙΣ ετσι κι οχι οπως θα ηθελε αυτος.
Επισης ατακες του τυπου δεν περιστρεφονται ολα γυρω απο εσενα θα βοηθουσαν.
Απφυγε την κριτικη. Η μαλλον, μεταμφιεσε την.
Αν τον κατηγορησεις για κατι, θα αμυνθει.
Αν απλα περιγραψεις (οχι την απαισια συμπεριφορα του αλλα) το ποσο απαισια αισθανεσαι μετα απο κατι που εκανε, ισως προχωρησει στο να κανει ο ιδιος την κριτικη του.
Επισης, οταν ειστε κοντα δωσε του με εναν τροπο που εσυ θα επιλεξεις αγαπη.
Τα παιδια αυτα χρειαζονται πολλη αγαπη.
Στην περιπτωση αυτη προσεχε τα \"θελω κι αλλο\" του.
wierd αυτο που περριγράφεις εκφράζει και την δική μου σκέψη για τον ιδανικό τρόπο συμπεριφοράς .
Βέβαια όπως ήδη ανέφερα πρόκειται για θεία (οχι για παιδι) και το οτι συνήθισε σε κάποιον τρόπο συμπεριφορας ολα αυτά τα χρόνια (και οχι μονο προς εμένα, αλλα γενικά) αυξάνει την δυσκολία αντιμετώπισης .
Επιπλέον , το να της εξηγώ με χαμόγελο και θετική διάθεση , οτι νοιάζομαι παρόλου που την επισκεπτόμουνα μια ή δυο φορές την εβδομάδα και οτι εχω αρκετά πράγματα να κάνω , είναι κατι που δεν το κατανόησε ποτέ . Παρέμενε αυτό το βλέμμα καχυποψίας και μου έλεγε οτι αν ήθελα θα μπορούσα .
Πλεον δεν την επισκέπτομαι πια , μετά απο μια δική της αντιμετώπιση που πραγματικά δεν περίμενα .
Εβγαλε τόσο μίσος και κακία , σε μια σημαντική για εμένα στιγμή .
Τωρα , αν με πετύχει στο δρόμο , συνεχίζει να με κοιτά με καχυποψία .
Ποτε της δεν κατάλαβε τις προθέσεις μου ....... το πόσο με αδίκησε ..............
Ποτε της δεν παραδέχτηκε οτι έκανε το παραμικρο λαθάκι , ενω εχω δεχτεί άπειρη κριτική ....... ενώ κριτικάρει όλον τον κόσμο ......... και κουτσομπολεύει ολον τον κόσμο , εκτός απο τον εαυτό της !!!