Θέλω να πω στον ʼγιο Βασίλη να με προσλάβει για ξωτικό στο εργοστάσιο.Είμαι εργατικός και θέλω δουλειά με μισθό κι ένσημα.Ευχαριστώ.
Printable View
Θέλω να πω στον ʼγιο Βασίλη να με προσλάβει για ξωτικό στο εργοστάσιο.Είμαι εργατικός και θέλω δουλειά με μισθό κι ένσημα.Ευχαριστώ.
αχ ρε κλεανθη
θα ταν τυχερος ο αγιος βασιλης και εμεις θα χαμε και μεσον!!!!!!
Καλέ μου άγιε,τώρα που το ξανασκέφτομαι,μία εβδομάδα μετά,
αν αυτά που σου ζήτησα είναι δύσκολο να μου τα φέρεις,
φέρε μου τον καλύτερο εαυτό μου και θα τ'αποκτήσω μόνη μου...
Αν και στο θέμα του έρωτα χρειάζομαι και λίγη τύχη για αρχή...
Τέλος πάντων,μη σε πρήζω,γιατί έχεις πολλά στο μυαλό σου αυτές τις μέρες
και τόσες πολλές παραγγελίες(είδα το Τζενάκι μόνο τι σου ζήτησε!)
κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ το ίδιο...
ΥΓ:Αν δεν προσλάβεις τον Κλεό,εσύ χάνεις!Είναι απλά καταπληκτικός!
Aγιε μου Βασιλη,δως μου υπομονη πανω απ'ολα..Ειναι βεβαιο οτι θα μου χρειαστει,λογω εκρηκτικου χαρακτηρα και λογω των ανεγκεφαλων που συναναστρεφομαι καθημερινα..
υγ.αν δε μου δωσεις,θα γινω κακια
υγ 2. πολυ κακιαααααααααα λεμε!
να επισημανω κατι????
ελεος!!!!
ο αη βασιλης ειναι ο αη βασιλης.οχι ο θεος.......!!!!!!
ασε π δεν υπαρχει....!(ο αη βασιλης)
ασχετα αν εγω γραφω γραμματα ακομη κ τα βαζω καθε χρονο στις καλτσες π εχω στο τζακι....!!!!
εχω παντα τα δωρακια π ζητω αλλα οχι απο τον αη βασιλη.....!βεβαια προσποιουμε οτι ειναι απο αυτον κ τον ευχαριστω καθε φορα αλλα δεν εχει να λεει...!!!
σας εχω πει ποτε οτι εχω μια ασθενη π με λεει αη βασιλη????
τωρα αυτο ειναι καλο??????χαχαχαχαχα
ειμαι οργιο τελικα.κ κατι δεν μ πηγαινε καλα.κ το εγραφα συνεχεια.μα δεν υπηρχε κανενας να με σταματησει πια????συγνωμη αι βασιλη.....
Την επόμενη φορά που κάποιος σας πει να έχετε πίστη, και ότι ακόμα και ο ʼγιος Βασίλης μπορεί να υπάρχει, δώστε του την παρακάτω ανάλυση, βασισμένη απλά στους αριθμούς!
Βιολογική Προσέγγιση:
Κανένα γνωστό είδος ταράνδου δεν μπορεί να πετάξει. Αλλά υπάρχουν ακμα περί τα 300.000 είδη ζωντανών οργανισμών που δεν έχουν ταξινομηθεί και παρ'ότι η πλειοψηφία τους είναι έντομα και μικρόβια, δεν αποκλείεται η πιθανότητα να υπάρχουν ιπτάμενοι τάρανδοι.
Πληθυσμιακοθρησκευτική Προσέγγιση:
Υπαρχουν δυο δισεκατομμυρια παιδια (ατομα κατω των 18) στον κοσμο. ΑΛΛΑ αφου ο Αη Βασιλης δεν ασχολειται με μουσουλμανους, ινδουιστες, βουδιστες και λοιπούς αλλόθρησκους ο αριθμός αυτός μειώνεται δραματικά, περίπου στο 15%, αφήνοντας γύρω στα 378 εκατομμυρια παιδία, συμφωνα με τις εκτιμήσεις και απογραφές του Population Reference Bureau. Βάσει των προαναφερθέντων απογραφών, σε καθε νοικοκυριο αντιστοιχουν κατα μεσο ορο 3,5 παιδια. Αρα μιλαμε για 91,8 εκατομμυρια νοικοκυρια.
Παραδοχη:Υπαρχει τουλαχιστον ενα καλο παιδι σε καθε νοικοκυριο.
Χωροχρονική Προσέγγιση:
Εξαιτιας των διαφορετικων ζωνων ωρας και λαμβανοντας υποψη την περιστροφη της γης, ο Αη Βασιλης εχει 31 Χριστουγεννιατικες ωρες για να "δουλεψει". Αυτο μας δινει 822,6 επισκεψεις το δευτερολεπτο. Με αλλα λογια,ο Αη Βασιλης εχει περιπου 1,21 mllisecond για να παρκαρει, να κατεβει απ'το ελκυθρο, να κουτρουβαλησει κατω απ'την καμιναδα, να γεμισει τις καλτσες, να αφησει τα δωρα κατω απ'το δεντρο, να φαει τα κερασματα της νοικοκυρας, να ξανανεβει στην καμιναδα, να πηδηξει μεσα στο ελκυθρο και να τρεξει μεχρι το επομενο σπιτι.
Παραδοχη: Τα 91,8 εκατομμυρια νοικοκυρια ειναι ομοιομορφα κατανεμημενα πανω στην επιφανεια της γης (χωρις να υπολογιζουμε τα 4/5 που καταλαμβανονται απο θαλασσα) πραγμα που δεν ισχυει, αλλα μας βοηθαει στους υπολογισμους μας.
Δηλαδη,το καθε νοικοκυριο βρισκεται στο κεντρο μιας τετραγωνικης εκτασης με εμβαδον περιπου 1,11 εκατομμυρια τετραγωνικα μετρα. Αρα η αποσταση μεταξυ καθε νοικοκυριου ειναι περιπου 1,05 χιλιομετρα. Προκειται δηλαδη για ενα συνολικο ταξιδι 96,7 εκατομμυριων χιλιομετρων. Χωρις να υπολογιζουμε τις απαραιτητες (μεσα σε 31 ωρες) στασεις για φαι και αλλες βιολογικες αναγκες καταληγουμε οτι το ελκυθρο του Αη Βασιλη πρεπει να αναπτυσσει ταχυτητα σχεδον 3,12 εκατομμυριων χιλιομετρων την ωρα (3000 φορες την ταχυτητα του ηχου). Για να γινει κατανοητη η διασταση του προβληματος ας παραθεσουμε μερικα ακομα στοιχεια: το πιο γρηγορο οχημα που κατασκευαστηκε ποτε (ειναι φυσικα διαστημοπλοιο) αναπτυσσει ταχυτητα 60 χιλιομετρων το δευτερολεπτο η μολις 216 χιλιαδες χιλιομετρα την ωρα. Τελος, ενας (μη βιονικος) ταρανδος τρεχει το πολυ με 25 χιλιομετρα την ωρα.
Βαρυτική προσέγγιση
Ενα αλλο ενδιαφερον στοιχειο ειναι το φορτιο του ελκυθρου. Υποθετοντας οτι το καθε παιδι ζηταει για δωρο ενα επιτραπεζιο παιχνιδι βαρους κατα μεσον ορο 1 κιλο (λεμε τωρα), το ελκυθρο πρεπει να κουβαλαει 91,800 τονους παιχνιδιων, χωρια το μη αμελητεο βαρος του Αη Βασιλη. Κινουμενος πανω στο εδαφος, ενας ταρανδος μπορει να τραβηξει το πολυ 150 κιλα βαρους. Ακομα κι αν ενας ιπταμενος ταρανδος (βλεπε βιολογική προσέγγιση) μπορουσε να τραβηξει 10πλασιο βαρος από έναν κανονικό, θα χρειαζοντουσαν οχι 8 η 10 αλλα 61.200 υπερφυσικοι ταρανδοι (και καμποσοι τονοι ακομα αναβολικα). Οι ταρανδοι αυτοι αυξανουν το συνολικο βαρος στους 97.920 περιπου τονους (με μεσο βαρος ταρανδου 100 κιλα και εξαιρουμενου του βαρους του ελκυθρου παρακαλω). Παλι για χαρη της κατανοησης των διαστασεων επισημαινουμε οτι αυτο ειναι βαρος τετραπλασιο του Queen Elizabeth (υπερωκεανιο).
Αεροδυναμική Προσέγγιση
97.920 τονοι ταξιδεοντας με 3,12 εκατομμυρια χιλιομετρα την ωρα δημιουργουν τρομερη αεροδυναμικη αντισταση και τριβή. Οι ταρανδοι θα "αναβουν" οπως οι μετεωριτες που εισβαλουν στη γηινη ατμοσφαιρα. Το επικεφαλης ζευγαρι ταρανδων θα απορροφησει 14,3 πεντακις εκατομμυρια Joule! ...το δευτερολεπτο! ...το καθενα!
Πιο περιγραφικα, θα εξαυλωθούν ακαριαια αφηνοντας εκτεθειμενους τους ταρανδους πισω τους και δημιουργωντας εκκωφαντικα ακουστικα κυματα στο περασμα τους. Ολη η ομαδα των ταρανδων θα εξαυλωθει σε 4,26 χιλιοστα του δευτερολεπτου. Ο Αη Βασιλης στο μεταξυ θα δεχεται φυγοκεντρες δυναμεις 17.500,06 φορες μεγαλυτερες της βαρυτητας. Με βαρος 130 κιλων (και λιγο του βαζουμε) θα γινει πινεζα στην πλατη του ελκυθρου αφου θα δεχτει 4.315.015 χιλιογραμμα δυναμης.
Συμπεράσμα: Αν ΥΠΗΡΧΕ οντως καποτε Αγιος Βασιλης και εκανε πραγματι αυτη τη δουλεια, τωρα δεν υπαρχει πια...
καλα
εντελως μπεμπης εισαι?
καθεσαι και σκεφτεσαι αν υπαρχει αγιος βασιλης και το μελετας και φυσικομαθηματικως?
αχ αυτοι οι αντρες
αμα θελω παιδι μου εγω
οχι αι βασιλης και αι μανωλης και αι θανασης και αι βρασιδας και οτι αλλο αι θες υπαρχει
dohhhhhh που λεει και ο homer simpson!!! χιουμοριστικο κειμενακι ειναι...
κ εγω καλε χουμορ καμνω
μπαααααα
:D :D :D ειπα και εγω... :P
κωστα πραγματικα με εστειλες αδιαβαστη!!!!οσο κ αν εψαξες η κ να μην εψαξες κ μονο π μας πασαρες κατι τοσο ψαγμενο....ενα εχω να πω.το στομα μ εκλεισες κ απλα προσκυνω.....
ʼχουτοοοοοοοοο!Ψυχή μου,τι κουκλί είσαι εσύ;
Αχ!vanilia,τώρα φταίω εγώ που θέλω να ζητήσω ένα ολοϊδιο από τον ʼγιο Βασίλη;
Προσπαθώ να κλείσω τη λίστα μου,να προλάβω το ταχυδρομείο,
μη μου λέει μετά ότι δεν είχε τον επαρκή χρόνο ν'ανταποκριθεί.Λυπηθείτε με!
"μικρη Ναντιν,
....... ...... .....
....... ....... ΄΄΄
μπλα μπλα μπλα...
..... ..... ........
-χμμμμμμμμμμ.....
!
ΕΝΑ ΕΛΑΦΑΚΙ!"
που τη βρηκατε καλε τη φωτοφραφια της κορης μου?