Σήμερα χειρότερα από χθες...φταίει ο καιρός, η κλεισούρα, τα όσα έχουν να γίνουν για τις επόμενες μέρες. ΄Εχει αρχίσει να με πιάνει και η γνωστή μαυρίλα της Κυριακής. Να δω πως θα τα πάω μέχρι το βράδυ...
Printable View
Σήμερα χειρότερα από χθες...φταίει ο καιρός, η κλεισούρα, τα όσα έχουν να γίνουν για τις επόμενες μέρες. ΄Εχει αρχίσει να με πιάνει και η γνωστή μαυρίλα της Κυριακής. Να δω πως θα τα πάω μέχρι το βράδυ...
Kat,
μη μασάς. Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να πέσουμε για ύπνο. Κάνε κάτι ενεργητικό τώρα το απόγευμα όπως οικιακά ή στόλισμα σπιτιού. Εμένα με βοηθάει πολύ το πλύσιμο των πιάτων. Ξεδίνω εκεί ρε παιδί μου. Διαφορετικά, πηγαίνω γυμναστήριο. Σήμερα όμως είναι κλειστό...Κλαψ! Σε λίγο, αν αραιώσει λίγο η βροχή λέω να πάω στο σπίτι μιας φίλης. Θα σου πρότεινα κι εσένα, αν έχεις όρεξη, να βγεις έστω για λίγο για να σπρώξεις την ώρα. Υπομονή, τελειώνει το μαρτύριο του Σβκ...
εντάξει, το έρριξα στο διάδρομο, 45 ολόκληρα λεπτά. Βαριόμουν αφόρητα και ανέβηκα με το ζόρι, όμως το έκανα. Τώρα,μετά το μπάνιο,νοιώθω πολύ καλύτερα. Και χωρίς διάθεση για φαγητό, ευτυχώς. ΔΕΝ ήταν το τέλειο Σαββατοκύριακο, αλλά πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα. Δελφινάκι, μη χανόμαστε, ειδικά το τετραήμερο των Χριστουγέννων να τα λέμε, έτσι?
Καλημέρα Kat!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το διάδρομο!! Πολύ ενεργητκή επιλογή! Η καλύτερη θα έλεγα.
όσο για το 4ήμερο των Χριστουγέννων, για 'μένα, ευτυχώς ή δυστυχώς θα είναι 5μερο διότι η εταιρεία μας ''χαρίζει'' την 24η Δεκεμβρίου σαν αργία. Δε θα πάω πουθενά μάλλον οπότε δε νομίζω να χαθούμε. Αυτές τις κρίσιμες μέρες άλλωστε νομίζω ότι όλοι θα έχουμε ανάγκη από περισσότερη αλληλοϋποστήριξη και επικοινωνία.
Η μητέρα μου, μου δήλωσε ότι φέτος δε θα φτιάξει καθόλου γλυκά (για να μη μπαίνω σε πειρασμούς), μόνο τσουρέκι που το τρώμε σαν βασιλόπιτα. Κατά τα άλλα, το σπίτι διαθέτει μόνο αποξηραμένα και φρέσκα φρούτα, ξηρούς καρπούς και κουλουράκια διαίτης. Χα χααα! Θα κάνω βουλιμικά με μπανάνες και χουρμάδες!!
Πάλι καλά, φθηνά θα την γλιτώσεις! Aν είναι να περάσεις βουλιμικό (που το απεύχομαι) μακάρι να είναι με φρουτάκια!:)Quote:
Originally posted by dolphin
Χα χααα! Θα κάνω βουλιμικά με μπανάνες και χουρμάδες!!