Originally posted by ANAIS-ANAIS
Quote:
Originally posted by runnerlena
Καλησπέρα!Χτές ξαναέκανα εμετό ,το χειρότερο είναι οτι αδυνατώ να σταματήσω.Εκλεισα ραντεβου στο Ανάσα μήπως και βοηθηθώ.Οσο για παιδι πιστευω οτι ίσως να μην είναι κατάλληλη στιγμή για μένα.όπως έγραψε η Αnais-Anais,ισως πρέπει πρώτα να ξεπεράσω το πρόβλημα της βουλιμίας και μετά θα το στείλει ο Θεός.Είχαμε αποφασίσει να κάνουμε εξωσωματική για προεμφ.διάγνωση και για πιο γρήγορα,γιατί κουράστηκα να περιμένω,έχω 2 χρόνια που περιμένω,μπορεί 2 φορές να χτύπησε ο ταχυδρόμος τη πόρτα μας αφησε γράμμα,αλλα δυστυχώς δε το διαβάσαμε.Αλλα είπα στον αντρα μου να περιμένουμε κανένα μήνα ακόμη,θέλοντας να έχω σταματήσει τη βουλιμία...
Δε ξέρω αν τελικά θα τα καταφέρω...
μπραβο κοριτσι μου για την ωριμοτητα και την λογικη σου. Αν δεν κανω λαθος εισαι 1,67 και 63 κιλα? εισαι στις τελειες αναλογιες, δεν χρειαζεσαι διαιτα,συντηρηση μονο,για να διατηρησεις τα κιλα σου.Να προσεχεις μονο να μην τρως λιπη και οχι στερητικες διαιτες. Μην κανεις εμετο κοπελα μου και πηγαινε στο Ανασα . Παρε αποφασεις κι οταν συντομα θα κρατας το μωρο σου ολα αυτα θα ειναι ενα κακο ονειρο,θα δεις.Θα τα καταφερεις εισαι δυνατη και δεν το ξερεις.Βρες ασχολιες να απασχολεις το μυαλο σου, πηγαινε γυμναστηριο,βγες για καφε,γιαψωνια με την κολλητησου. Μην καθεσαι στο σπιτι μονη σου.Η ζωη ειναι ομορφη,κι εχεις πολλες χαρες που σε περιμενουν.