Γεια σου kat201161
κάλη δύναμη στην προσπαθεια σου, ειναι η πρώτη φορα που δεν πεινάω κάνοντας δίαιτα και δεν έχω κανενα πρόβλημα με τη τουαλέτα.
Οσο για το ποτε θα φύγουν τόσα κιλά............άπλετη υπομονή
Printable View
Γεια σου kat201161
κάλη δύναμη στην προσπαθεια σου, ειναι η πρώτη φορα που δεν πεινάω κάνοντας δίαιτα και δεν έχω κανενα πρόβλημα με τη τουαλέτα.
Οσο για το ποτε θα φύγουν τόσα κιλά............άπλετη υπομονή
Χωρις να θελω να μειωσω κανεναν, ενα σχολιο: ειδα σημερα (απο το ιντερνετ, γιατι ζω στο εξωτερικο) την ιστορια της Κωνσταντινας Κουνεβα- για τι αγωνιζονται οι ανθρωποι- και ντραπηκα...
Porki η γνωμη μου ειναι οτι η διαιτα που περιγραφεις ειναι χημικη! Στη θεση σου θα εψαχνα για αλλο διαιτολογο. Η διαιτα δεν ειναι στερηση..πανω απ ολα ειναι μαθημα για το πως πρεπει να τρως στην υπολοιπη ζωη σου για να διατηρεις τα κιλα σου χωρις να στερεισαι..Εσυ ετσι θα αντεχεις να τρως για μια ζωη? Ειναι αδυνατον.. Συγνωμη αν αυτα που λεω ειναι απογοητευτικα αλλα το λεω για να μην παρεις διπλασια κιλα μετα. Κι εγω πηγαινω σε διαιτολογο και σε πληροφορω οτι τρωω τα παντα! Καθε μερα ενα μικρο γλυκο και μια μικρη τυριποτα κουρου, καθε μερα φρουτα βεβαια και σαλατα μαζι με τα γευματα. Τρωω πιτσα, μακαρονια, πιτες και δεν αισ8ανομαι οτι κανω διαιτα. Μην βαζεις τον οργανισμο σου σε τετοια διαδικασια. Φιλια
Η διαιτα δεν ειναι πεινα!! Οταν πεινας σημαινει οτι κατι δεν παει καλα με την διαιτα παιδια.. Αλλο να λιγουρευεσαι κι αλλο να πεινας!
Προσοχή στα λίπη! Τελευταια ερευνα του Ινστιτουτου Διατροφης του Ποτσνταμ με 15351 συμμετεχουσες δειχνει οτι γυναικες που συμπεριλαμβανουν στη διατροφη τους τροφες πλουσιες σε λιπαρα όπως βουτυρο, μαργαρινη, αλλαντικα, χαμπουργκερ και επεξεργασμενα ψαρια εχουν διπλασιες πιθανοτητες να εμφανισουν καρκινο του μαστου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ!
θα συμφωνήσω κι εγώ πως το ιδανικότερο θα ήταν να τρως απ΄όλα και από λίγο, να μην νοιώθεις στέρηση από κάτι.
Αυτό βέβαια προυποθέτει εγκράτια να μείνεις δηλαδή στα 10γρ σοκολάτα και να μην την φας όλη, αν πιστεύεις πως δεν την έχεις τότε καλύτερα απόφυγε την.
Δεν ξέρω αν είναι χημική η δίαιτα που κάνεις ή όχι -που δεν πιστεύω πως είναι χημική- ούτε καν ΑΤΚΙΝΣ απλά πολύ αυστηρή, εφόσον σου την δίνει γιατρός που εμπιστεύεσε κλείσε τα αυτιά σου στις απανταχού σειρήνες και ακολούθησε την. Μην μπερδεύεσε με άλλων γνώμες.
Κι εγώ πιστεύω πως τέτοιου τύπου διατροφή θα σε κουράσει και είθιστε ότι μας κουράζει να το παρατάμε γρήγορα.. είδες? κι εγώ μια σειρήνα είμαι :)
Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου και αν θέλεις γράψε μας τι τρως επί τρεις- τέσσερις μέρες μήπως και καταλάβουμε τι διατροφή ακολουθείς .
καλημερα σε όλους θα σας αναφέρω 3-4 βασικά γευματα μου γιατι με εχετε φοβίσει
Πρωι εχω 3 διαφορετικα πρωινα εγω ομως επιλεγω να τρωω 1 απο αυτα το οποιο ειναι 1π.γαλα 1.5% 1 τοστ με τυρι και ενα φρούτο
Μεσημέρι μπορώ να φάω ότι και το βράδυ ή 1 τοστ με τυρι και ενα φρούτο
Βράδυ
1. μια μεριδα φασολάκια κανονικα μαγειρεμένα και ι κομματι τυρί χαμιλών λιπαρών
2. ψάρι (οσο θέλω) και σαλάτα το 1/3 της ποσοτητας του ψαριού
3.κοτόπουλοι (οσο θέλω) και σαλάτα το 1/3 της ποσοτητας του ψητό ή βραστό χωρις πέτσα
4. μια μεριδα φακές κανονικα μαγειρεμένες και 5 ελιες και μια σαλάτα μερίδα
4. ψάρι (οσο θέλω) και σαλάτα το 1/3 της ποσοτητας του ψαριού
Ενδιάμεσα δε σου επιτρέπεται κατι για σνακ; Δεν πεινάς; Εγώ σήμερα έφαγα 2 σνακ στη δουλειά, το τελευταίο στις 13:30, και τώρα πεινάω πάλι και θα φάω σε λιγο το μεσημεριανό μου. Πώς αντέχεις;;
adexo giati kapote den adexa kai parastogilepsa :)
porki μου,επειδη ακολουθω ατκινς,δεν εχει καμια σχεση με τη διαιτα που σου εδωσε αυτος.. σου στελνω πμ
may μου ειναι κατι ενδιάμεσο το ξέρω.Σήμερα μετα απο μια εβδομάδα πήγα ζυγίστηκ και ειμαι -3.......
I am so happyyyyyyyyyy without χάπι!!!!!!!!!
:)
Αυτός είναι ένας αληθινά ευτυχισμένος και λαμπερός ήλιος!
Συγχαρητήρια, porki ,για την πολύ μεγάλη σου απώλεια!
ʼντε,αλλάζουμε και δεκάδα στο επόμενο ζύγισμα!Ωραιότατα!
Ακριβοθώρητο κορίτσι του Μάη,που μας κρύβεσαι εσύ;
Νόμιζα πως στην καρδιά σου χωρούσαμε κι εμείς...
Ελπίζω να είσαι καλά σε όλα σου και να σε προσέχεις!
Πάντως μας λείπεις,να ξέρεις!Φιλάκια πολλά πολλά!
nadine μου........οντως κρυβομουν.......
Μ'έναν σπάρο δύο τρυγόνια!Ώστε κι εσύ μας κρυβόσουν λοιπόν!Πέσαν οι μάσκες,βλέπω...
Εγώ στη may αναφερόμουν,αλλά να που προδόθηκες κι εσύ!Να μην επαναληφθεί,σε παρακαλώ!
Μπήκε πλέον η άνοιξη κι αρκετά έπαιξε κρυφτούλι ο ήλιος σου πίσω απ'τα χειμωνιάτικα συννεφάκια...
Ήθρε η ώρα του να λάμψει τώρα και να λούσει κι εμάς τους υπόλοιπους με τις πυρόξανθες ακτίνες του!
NADINE μου :) πάντα γράφεις υπέροχα θα προσπαθήσω να φωτίσω όλο το foroum.....
Χθες με κάλεσαν σε ένα πάρτι γνωριζα οτι θα έχει λιχουδιες που δεν θα μπορεσω να αντισταθώ τι έκανα? πήγα σπίτι έφαγα το βραδυνό που μου εχει ορίσει ο διαιτολογος μου και πήγα στο παρτι χορτάτη.Το τραπέζι είχε τα πάντα πιτσες τυροπιτάκια τούρτες πάστες.............ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΙΠΟΤΑ (ειμαι πολύ υπερήφανη με τον εαυτό μου ελπίζω να συνεχίσω έτσι)