Ψιτ κοριτσια για κινηθητε λιγακι...... μονο εγω γραφω εδω μου φαινετε.....οργανοθητεεεε!!!!!
Printable View
Ψιτ κοριτσια για κινηθητε λιγακι...... μονο εγω γραφω εδω μου φαινετε.....οργανοθητεεεε!!!!!
Τη βδομάδα που μας πέρασε δε κατάφερα να πάω για γυμναστηκή, παρα μόνο μια μέρα για μια ώρα... Το καλό από την άλλη ήταν πως με το που σχόλαγα από τη δουλειά, πήγαινα για ψώνια στα μαγαζια, οπότε περπάταγα τουλάχιστον 3 ώρες.
Αυτη τη βδομάδα όμως δε γίνεται, θα πάω έστω και 1-2 φορές στο γυμναστήριο!!! Δεν πάει άλλο!!!!! Όχι τπτ άλλο, αλλά όποτε παω συστηματικά γυμναστήριο, στανταρ χάνω πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα!!!
Σημερα λοιπον εκανα ολη μερα δουλειες στο σπιτι (τα απειρα πλυντηρια)
αλλα το σκυλο τον αφησα ησυχο ακομα δεν αρχισε να μυριζει χε χε!!
Κατερινάκι,αρχίζω και ανησυχώ...Δεν έχει πλυντήριο σήμερα;
Μη σου πω πως σα να έφτασε στη γειτονιά μου η μασχαλίλα του σκύλου σου...
Κάποια δεν ασκήθηκε σήμερα,μου φαίνεται!Για να επανορθώσει αύριο με το παραπάνω!
Σήμερα έκανα 50 λεπτά αεροβίκη...στο σπίτι μου με ένα dvd...
το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ απλό και σωστό πιστεύω ό,τι πρέπει για έμενα που έχω χρόνο να γυμναστώ....με σήκωσε απο την καρέκλα!!! :D :D :D είμαι πολύ χαρούμενη...θα προσπαθώ να το κάνω κάθε μέρα...αυτή θα έιναι η αρχή να ξαναβρώ την φόρμα μου και να αυξήσω τις αντοχές μου..έκοψα και το κάπνισμα!!!yey!!!!! Σας φιλώ!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
κοριτσια μπραβο!
η μονη γυμναστικη που εκανα εγω σημερα...ηταν στην ανω και κατω γναθο....
μασουσα με ταχυτητα τα καλαμαρακια,χταποδια,γαριδ ες κλπ..
και απο διατροφη..δεν εφαγα πολυ αλλα πηρα θερμιδες απο ουζοκατανυξη....
αντε καλο πασχα σε ολες μας και να μαστε καλα!
φιλακια!!!!!!
Σημερα το πρωι ετρεχα να προλαβω τη τραπεζα που τελικα ηταν ολη μερα κλειστη :P, μετα εκανα δουλειες στο σπιτι, στη κυριολεξια το αστραψα...χε χε... (αυριο ερχετε η πεθερα βλεπετε).
Το Buddha (σκυλο) τον εκανα απο μαυρο, ασπρο απο το πλυσημο (βλεπετε ειναι και αλεργικη στα σκυλια) αλλα σε ανταλαγμα μου πηρε ενα τελειο ζευγαρι παπουτσια!!
Οσο για εχθες ημουν στην αγορα και περπατουσα σαν τη λυσασμενη ψωνιζοντας,
απο τις 11:00 το πρωι και εφτασα σπιτι κατα τις 7:30 το απογευμα :)
τελειος πτωμα :P .
Γεια σας, είμαι και εγω καινούργια εδω... :)
Βασικα θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια πιστεύεται ότι είναι η καλύτερη μέθοδος εκγύμνασής, για χάσιμο λίπους και κιλών?
Είναι προτοιμότερο να γραφτώ σε κάποιο γυμναστήριο ή να αρχίσω περπάτημα?
Ευχαριστώ
Ανάλογα με το πόσο βάρος έχεις...
Nα ξεκινήσεις περπάτημα γι' αρχή και μετά αν θες πιο εντατικό και αποτελεσματικο πρόγραμμα να κάνεις αερόβια γυμναστική σε κάποιο γυμναστήριο ( βλ. ποδήλατο,διάδρομο,aerobic κά)..
άλλες μορφές γυμναστικής όπως η παθητική είναι καλές? Αξίζουν τον κόπο?
δεν γυμνάστηκα κ-α-θ-ο-λ-ο-υ σήμερα...και ψιλολυπάμαι...
ΑΛΛΑ
:D σκέφτομαι να κάνω δύο φορές το πρόγραμμα αύριο :D
ελπίζω να τα καταφέρω!!!:D:D:D:D:D:D
φιλούρες!!!!
Ευχαριστήθηκα 1 ώρα περίπου περπάτημα, 20 λεπτάκια ελλειπτικό και 10 λεπτάκια ασκήσεις με βάρη.
Από βδομάδα θα έχουμε στο μενού και κολυμβητήριο.. Αλήθεια μένει καμία φιλενάδα Αθήνα στα νότια προάστια,που να θέλει και να μπορεί βέβαια να πηγαίνουμε παρέα; Έχω γραφτεί στο ανοικτό κολυμβητήριο Αργυρούπολης αλλά έχει και η Γλυφάδα...
καλημέρα κορίτσια και αγόρια , θέλω αυτό το post να το βλέπω συχνότερα ψηλά !!!!!!!! ας μη ξεχνάμε ότι η κίνηση μόνο καλό κάνει και είναι η μισή προσπάθεια (η άλλη μισή είναι η διαιτα ) και αν κανούμε και κάποια ατασθαλία μειώνει τη ζημιά,
σας φιλώ όλες, καλή Κυριακή ,φροντίστε να περάσετε όμορφα με αυτούς που αγαπάτε.
πάω να τρέξω πέντε χιλιόμετρακια στη λιακάδα!!!!
κ μονο που το διαβαζω κουραζομαι....5 χιλιομετρα??? στο σχολειο θυμαμαι ειχα τρεξει 1 κ δεν μπορουσα ν'αναπνευσω μετα!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!
καλησπέρα και εδώ και χρόνια πολλά!!!! (όπως καταλάβατε κάνω το πέρασμα μου σε όσα κομμάτια του fοrum πέρνω μέρος..!)
10 μέρες τώρα δεν έχω πάει καθόλου στο γυμναστήριο, γιατί ήμουν σε ταξιδάκια εκτός Αθηνών, αλλά περπατούσα τουλάχιστον από 1-4 ώρες την ημέρα (είτε αυτό ήταν περίπατος, είτε shopping therapy) πάντως το μόνο σίγουρο, ήταν πως δεν ήμουν όλη μέρα ξάπλα! κάτι είναι και αυτό!
βλέπω από Τετάρτη με Πέμπτη να αρχίζω πάλι τη γυμναστικούλα μου (που θα έχουν περάσει και οι πρώτες 4 περίεργες μέρες...)
φιλιά πολλά!! :)