-
Κοκό Σανέλ μου,πώς πάει η 'Εξελικτική Διατροφή';Εξελίσσεται ομαλά και με αποτελέσματα;
Έγινες μια Βούλα κι εσύ με τη βούλα ή ακόμα το παλεύεις;Σα να μας ξέχασες,μου φαίνεται...
Δε θέλω δικαιολογίες!Μόνο επανόρθωση!Για στείλε τηλέφωνο να μην αγχώνομαι πως θα σε χάσω...
Σ'έχω και στα ραντεβού μου όταν κατέβω Αθήνα,για να μην ξεχνιόμαστε!Εκτός αν είσαι αερικό κι εσύ!
-
αυτην δεν την εκανα
γιατι μου φανηκε απ την αρχη μαλα.......α
και δεν ασχοληθηκα
-
Δεν έχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση η συγκεκριμένη δίαιτα.... Την εμπνεύστηκε ένα Αμερικανός που έβγαλε ένα σχετικό βιβλίο και πλουτισε
-
Καλησπέρα,νομιζω,πως,ολες..� �ι ασκησεις που διαφημιζουν...για να χανεις απο συγκεκριμενα σημεια του σωματος γιατι παντα χανεις συνολικα και οχι τοπικα..ετσι και οι διαιτες-διατροφες με τιτλους ειναι μπουρδολογια...υπαρχουν ανθρωποι που δεν γυμναζονται και ειναι ενταξει,αλλοι γυμναζονται και δεν ειναι,αντιμετωπιζουν,διατρ οφικες διαταραχες,ολοι,οι οργανισμοι ειναι διαφορετικοι και εχουν διαφορετικες αναγκες με ενα κοινο ομως που λειτουργει καταλυτικα για τον οργανισμο,η αντισταση στην ινσουλινη,αρα μηπως να ακουμε το σωμα μας και με αυτη την απλη εξεταση να εχουμε εικονα τι μπορουμε να τρωμε και αναλογως τους στοχους μας να εφαρμοζει ο καθενας τη διατροφη του με οτι θελει να τρωει απλα στη ποσοτητα που μπορει να μεταβολισει χωρις να κουραζει τον οργανισμο του με διαιτες του ανανα(αν και ειναι ειναι νοστιμο φρουτο)