-
Συγχαρητηρια Λενακι,
δυστυχως δεν εχω πια πολύ χρονο και ετσι δεν μπαινω τοσο συχνα στο φορουμ,αλλα σημερα μπηκα και ειδα τα νεα σας και χαρηκα πολυ !
Ευχομαι να πάνε ολα καλα,να γεννησεις ενα υγιεστατο και πανεμορφο μωρακι και αυτη να ειναι και για σενα η αρχη μια νεας ζωης με υγεια και ισορροπια και χαρα.
Δεν υπαρχει ωραιοτερο πράγμα απο μια εγκυμοσυνη, ειδικα οταν καποιος την επιθυμει τοσο πολυ οσο εσυ, απολαυσε καθε κομματι της και μην εστιασεις στα κιλά γιατι θα χασεις την πραγματική αξια της, δηλαδη τη ζωουλα που μεγαλώνει σιγα σιγα μεσα σου !
-
Τι νέα δρομέα μου τις τελευταίες εβδομάδες;Πώς νιώθεις με την εγκυμοσύνη;Από ψυχολογία,διάθεση,υγεία,όλ� � καλά;
Το ξέρεις βεβαια πως έχεις μπλέξει τωρα και μας χρωστάς συνεχή αναφορά!Ας πρόσεχες!Τα φιλιά μου στην φίλτατη κοιλιά σου!
-
καλησπέρα γλυκιά μου Nadine!Γενικά καλά πάω ,στις 15/6 κλείνω το τρίτο μήνα που είναι και το κρίσιμο διάστημα και μετά θα χαλαρώσω πιο πολύ...Η ψυχολογία μου είναι πολύ καλή, όσον αφορά τα κιλά,κάνω μεγάλο αγώνα,έχω πάρει 2,5 κιλά μεχρι στιγμής και ψιλοανχώνομαι,γιατί δε θέλω να γίνω χοντρή έγκυο,αυτό θα επηρεάσει τη γενικότερη ψυχολογία μου.Μια μέρα μονο έκανα εμμετό που έφαγα αρκετά και δε μπορούσα να το κρατήσω,ένιωσα άσχημα,αλλα βγηκε από μόνο του ,δε πίεσα τίποτα,είπα βέβαια οτι δε θα το ξανακάνω,γιατί και ένιωθα χάλια και ανέβηκε η ζυγαριά 1 κιλό την επόμενη.Δε το ξαναέκανα,και ούτε πρόκειται γιατί φοβαμαι για το μωρό και είναι καιρός να ξεκολλήσω.Δεν έχω όρεξη για γλυκά όπως είχα,αλλά για φαγητό που δεν έτρωγα.Τελοσπάντων...Εσύ ευαισθητούλα μου πως τα πας;Φιλάκια πολλά πολλά...
-
Πολύ χαίρομαι,καρδιά μου,που όλα βαίνουν μια χαρά με την εγκυμοσύνη μας κι έχεις και καλή ψυχολογία!
Θα μου πεις γιατί να μην έχεις,αφού επιτέλους γίνεσαι μανούλα,αλλά η ψυχολογία δεν είναι θέμα λογικής...
Κάνουν και οι ορμόνες το δικό τους πάρτυ κι άντε μετά να βρεις την ησυχία σου...Τα πας πολύ καλά όμως και μπράβο σου!
Θέλω να πιστεύω πως ναι μεν προσέχεις μην ξεφύγεις σε κιλά πέρα από τα προσδοκόμενα,αλλά δε στερείσαι
ούτε εσύ ούτε το μωρό μας τα απαραίτητα για τον οργανισμό σας.Δε θα σε πρήξω να σου λέω πράγματα
που σαφώς γνωρίζεις καλύτερα από μένα,απλά μην ξεχνάς πως τα κιλά αυτά δεν ανήκουν σ'εσένα,αλλά
στο φασόλι σου και το ζουμί του,που χρειάζεται να κολυμπά ώστε να γίνει σε μισό χρόνο μια φασολάδα της προκοπής!
Το καλό πράγμα αργεί άλλωστε...Δε θα στριμώξουμε εντωμεταξύ το μωρό σε μιά ντουλάπα,επειδή ήμασταν τσίμα τσίμα...
Θα πάρουμε λίγο από το μπαλκόνι και θα το κάνουμε παιδικό δωμάτιο και λίγο ευρύχωρο μάλιστα,
ώστε να μη του δημιουργήσουμε κλειστοφοβίες και άλλα τραύματα που θα κουβαλάει στο υπόλοιπο της ζωής του!
Όταν με το καλό φύγει από την εστία μας και πάει για σπουδές,επειδή εσύ όλο τρέχεις και δε χρειάζεσαι
να κάνουμε το δωμάτιο του γυμναστήριο,θα το γκρεμίσουμε και θα το κάνουμε και πάλι μπαλκονάκι ωραιότατο!
Κανένα πρόβλημα!Καλή θέληση και ευελιξία μόνο να υπάρχει!ʼγχος δε θέλω μόνο!
Κι αν κάποτε μας απασχολούσαν οι λέξεις "χοντρή" και "έγκυος"και μας ταλαιπώρησαν πολύ η πρώτη να μη γίνουμε και η δεύτερη να γίνουμε,
ξέρεις καλά πως το θετικό πάντα υπερισχύει του αρνητικού κι έτσι το χοντρή εξαφανίζεται μπροστά στο έγκυος.
Τώρα λοιπόν ευλογήθηκες να είσαι έγκυος κι όταν με το καλό κατά του Αγίου Ελυεθερίου "ελευθερωθείς" αν κάποιο υπόλοιπο μας έχει μείνει,
έχουμε τον θηλασμό,έχουμε πάντα και τα αθλητικά μας και δεν έχει αυτό καμία ελπίδα να μς ταλαιπωρεί...
Είμαι σίγουρη πως ήδη λάμπεις κι είσαι μιά κούκλα έγκυος,που δε θα χαλαλήσει ίχνος ενέργειας και δευτερόλεπτο πολύτιμου χρόνου
με αρνητικές σκέψεις που για πολύ χρόνο είχαν με το παραπάνω την τιμητική τους...
Αλλάζει το σώμα μας,αλλάζουν οι προτεραιότητες,αλλάζουμε κι εμείς κι αυτό είναι υπέροχο!Ακετά με τα φαντάσματα του παρελθόντος...
Όσο γι αμένα,καλύτερα είμαι,Λενάκι μου,αν και ακόμα δεν πέρασε η δύσκολη αυτή περίοδος για μένα.
Ελπίζω να έχουμε τουλάχιστον ξεμπερδέψει με νοσοκομεία(εδώ και ένα μήνα ταλαιπωρείται σοβαρά η θεία μου)
κι όσο για τα ψυχολογικά τα δικά μου το παλεύουμε όπως πάντα...άλλοτε λίγο καλύτερα κι άλλοτε όχι...
Από κιλά έχω κατά πολύ ξεφύγει και πάλι,αλλά με όσα συνέβησαν είναι το τελευταίο που με απασχολεί,
αν και ομολογώ πως εξαιτίας τους οι σωματικές αντοχές μου έχουν κατά πολύ μειωθεί και ο πόνος έντονα αυξηθεί...
Θα τη βρω τη σειρά μου σιγά σιγά κι εγώ,απλά ό,τι με αφορά είναι παραμελημένο λόγω άλλων προτεραιοτήτων...
ʼντε...να μας προσέχουμε κι οι δυό!Φιλάκια πολλά πολλά!Τα λέμε και πάλι...Καλό υπόλοιπο τρίτου μήνα!
-
Δρομέα μου,
εθεάθης να δραστηριοποιείσαι σε άλλα τόπικς και αναφορά εδώ δε μας έδωσες
για την κατάσταση του εμβρύου μας αλλά και τη δική σου φυσικά!
Ν'αποκατασταθεί η παράλειψη πάραυτα και να μην επεναλληφθεί,παρακαλώ!
Φιλάκια!
-
Γλυκο μου Nadinaki γεια σου!Ολα βαίνουν καλά με το μωρό,την αλλα εβδομάδα θα παω στο γιατρο για υπέρηχο.Ισως θεωρω λιγο εγωιστικό να γράφω συνέχεια για τον εαυτό μου.Τελοσπάντων...Πάντως σε ευχαριστώ πολύ που με νοιάζεσαι,θα ηθελα οπωσδήποτε να σε γνωρίσω κάποια στιγμή...Να περνάς πολύ πολύ όμορφα και μακάρι όλα να πηγαίνουν καλά με τη θεία σου.Κοίτα και τον εαυτό σου όμως...Φιλάκια πολλά!
-
Σ'ευχαριστώ,Λενάκι μου...
Είμαστε κάπως καλύτερα αν και ακόμα δεν ξεμπερδέψαμε με τη λοίμωξη...δύο μήνες μετά...Τέλος πάντων...
Θα γνωριστούμε οπωσδήποτε,όταν με το καλό κατέβω στην Αθήνα,απλά το καθυστερώ,γιατί δε θέλω να γνωρίσω μόνο εσένα!
Έχουμε κάποια ημερομηνία,ώστε συνυπολογίζοντας και το σαράντισμα,να έχω την τιμή της γνωριμίας του φορουμωρού μας;
Υπόψιν,πως εγωιστικό δεν είναι να γράφεις για τον εαυτό σου.Εγωιστικό είναι να θεωρείς πως τα νέα της υγείας
της δικής σου και του μωρού σου/μας σου ανήκουν και δε θα τα μοιράζεσαι σε μηνιαία τουλάχιστον βάση μαζί μας!
Μας ξέφυγε η gilie,μη χάσουμε κι εσένα από πελάτη...Καλό υπέρηχο,λοιπον,κι αν έχουμε πληροφορίες για το φύλο...ξέρεις!
Φιλάκια πολλά πολλά και καλά να περνάμε όλοι μας!Να σας προσέχεις!
http://www.our-baby.com/images/our-baby-logo.gif
-
Eγω δε μένω Αθήνα,επαρχία,αλλα υπάρχει περίπτωση να ανέβω Θεσ/νικη στις 1-2 Αυγούστου,ανάλογα με το πως θα είμαι,γιατί θα ανέβει ο αντρας μου για κατι δουλειές.Αν ανέβω ίσως τα πούμε τότε,μέχρι τότε θα τα λέμε βέβαια εδω...περισσότερα νέα τη Δευτέρα μετά τον υπέρηχο...Φιλάκια πολλά!
-
Ακόμα περιμένουμε τα νέα του υπέρηχου...την άνοδο σου εις τα μέρη μας...μ'έστησες σε μια γωνιά κι ήμουνα νέο παλικάρι!:(
-
Καλημέρα,Λενάκι μου!Έχεις καιρό να περάσεις από τα μέρη μας...Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ και το μωράκι μας!
Έπεσα στο βιντεάκι αυτό με τα λόγια μιας μάνας και σε σκέφτηκα...Ελπίζω να σου αρέσει...Σε περιμένω....
--->Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΜΟΝΗ
Σα μάνα γη κι εγώ, το σώμα μου
δικό σου να φωλιάσεις
κι αφέθηκα σε σένανε μικρό,
μικρό μου κύτταρο κι εσύ χωρίστηκες
στα δυο, στα τέσσερα στα οκτώ,
και η ψυχούλα σου απέκτησε κορμάκι.
Μεγάλωνες στο σώμα μου αργά,
γινόσουνα μωράκι.
Τα μάτια μου έκλεινα συχνά
κι έμπαινα μες στο σώμα μου κι εγώ
εκεί μαζί σου, μόνο οι δυο μας
κι έμενα εκεί να σε κοιτώ, να σου μιλώ,
σε κάθε κίνηση σου να σου χαμογελώ
και να ανυπομονώ να ρθει εκείνη η στιγμή,
στην αγκαλιά μου να σε σφίξω,
να σε φιλήσω.
Κι ήρθε η στιγμή της γέννας ιερή,
σώμα απ τo σώμα μου εσύ.
Τώρα μες το δικό μου πλάνο
το ένα μέρος είσαι εσύ
το πρώτο, το σπουδαίο το μεγάλο
κι εγώ είμαι το δεύτερο, το άλλο.
Τι κι αν χωρίσαμε στα δυο
εγώ από μέσα μου ποτέ δε θα σε βγάλω!
(η μουσική είναι του Λουδοβίκου των Ανωγείων)
-
Καλησπέρα Γλυκιά μου Nadine!Τι κάνεις;Πως σε βρίσκω,είσαι καλά;Εγώ δοξα το Θεο,ολα πάνε πολύ καλά,η μπέμπα κλωτσάει ασταμάτητα πλέον αρκετες φορές τη μέρα και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να τη κρατήσω στα χέρια μου!Θεσ/κη δεν ανέβηκα τελικά,θα ήταν πολύ μακρινό και κουραστικό να ταξιδέψω τόσες ώρες,αλλα κάποια στιγμή στο μέλλον σίγουρα θα συναντηθούμε.Με τα κιλά έχω ξεφύγει λίγο,έχω πάρει 9 κιλά και κλείνω τον 6ο στις 15/9,δηλαδή σίγουρα θα φτάσω τα 15-16.Βαραίνω κιόλας,αλλα είναι τόσο μεγάλη η χαρα του παιδιού που λίγο με στεναχωρούν τα κιλά.Αυτό το καιρό είχα διάβασμα γιατί δίνω τα τελευταία μαθήματα για πτυχίο στο πανεπιστήμιο,οπότε δεν έμπαινα συχνα internet.Σας φιλώ,καλό κουράγιο και καλή συνέχεια σε οτι και αν προσπαθείτε και παλέυετε να καταφέρετε!φιλάκια........
-
Ώστε κοριτσάκι είναι το μωράκι μας!Κι όλα με μιας γίνονται χαρούμενα ροζ!Τέλεια!Τέλεια!Τέλεια!
Φαντάζομαι ένα παραμυθένιο δωμάτιο ετοιμάζεται σιγά σιγά καθώς διανύουμε στο τελευταίο τρίμηνο...
Να τελειώσουμε και τη σχολή με το καλό!Ελπίζω να συγκινηθούν λίγο και με την κατάσταση μας...
Δηλαδή Λενάκι μου στο τέλος της η χρονιά αυτή σου επιφυλάσσει το κλείσιμο ενός δύσκολου κύκλου
και το άνοιγμα δύο άλλων,πολύ σπουδαίων,της μητρότητας και της καριέρας σου!Πολύ σημαντική χρονιά για σένα αυτή!
Με τα κιλά ούτε που ασχολούμαι...αστεία πράγματα μπροστά σε όλα αυτά που εκτυλίσσονται...άσε που στους επόμενους μήνες
θα βρουν από μόνα τους σχεδόν τα φυσιολογικά τους νούμερα...Θ'αρχίσουμε και πάλι το τρέξιμο που μας χαλαρώνει...
Ή ίσως και γρήγορο περπάτημα με το καρότσι,αν η πόλη που μένεις προσφέρει τον κατάλληλο χώρο
(στην παραλία της Θεσσαλονίκης το'χω δει πάντως).Τρέχω πολύ,το ξέρω,αλλά δεν μπορώ ν'αντισταθώ...
Οκ,συμμαζεύομαι!Θα περιοριστώ στις κλοτσιές και το διάβασμα και θα σου ευχηθώ καλή δύναμη σε όλα σου!
Καλά αποτελέσματα για το πτυχίο σου και καλό έβδομο μήνα για την κουκλίτσα σου!
Να τρέφεσαι σωστά γιατί το χρειάζεσαι από πολλές απόψεις και να μη σε απασχολεί καμία ζυγαριά,καλά;
Φιλάκια πολλά πολλά!Περιμένω τα επόμενα νέα σου με ορκωμοσίες και υγιή κοιλιά όγδοου μήνα!
-
Μεσα απο τα βάθη της καρδιάς μου σε υπερευχαριστώ!!!
Ευχομαι ο Θεος να σου δώσει οτι λαχταράς γιατι πραγματικά το αξίζεις τοσο μα τοσο πολύ!Σπάνιος χαρακτήρας που πάντα καταλαβαίνεις τους αλλους,πάντα έχεις μια καλή κουβέντα ,αισιοδοξία,γλυκήτητα,ζεστ� �σιά,αγάπη,ενθάρρυνση...ξεπη δούν πάντα απο τα λόγια σου!Καρδιά μου αξίζεις οτι καλύτερο...Πραγματικά σε νιώθω φίλη μου,αληθινή...Να είσαι καλά!
-
Έλα,να το πάρω μια αγκαλίτσα,που με συγκίνησε πάλι...Μάκια του!
-
Με το καλό Λενάκι μας,όλα να σου έρχονται όπως τα ποθείς και να είναι το μπεμπέ σου υγιές μέχρι να βγει από την κομψή σου κοιλίτσα.Μην εστιάζεσαι στα κιλά,αλλά στη ζωή που ζωή της δίνεις!Σε φιλώ!