Ισως ειναι και λιγο περιεργοι οι καιροι μας και τους πιο ευαισθητους τους κατασπαραζουνε...Εχω περασει και εγω και φασεις μοναξιας και πεσμενης διαθεσης και καταθλιπτικης,ομως ενα καταλαβα...Αν εμεις οι ιδιοι δε βρουμε το κινητρο που θα μας κανει να αγαπησουμε τη ζωη και να φυγουμε απο τη φυλακη των σκεψεων μας και του ιδιου μας του εαυτου δεν προκειται κανενας αλλος να το κανει.Ο καθε ανθρωπος εχει ενα μεγαλο,πολυ μεγαλο κινητρο για να ζησει ακομα και αν δεν μπορει να το δει ξεκαθαρα,η ψυχη του κατα βαθος το ξερει.Ας προσπαθησει να το αφουγκραστει λοιπον,ας χαμογελασει στο κενο,στον αερα,ας παει μονος του μια βολτα στη φυση και ας χαραξει με αισιοδοξια και δυναμη το δικο του ξεχωριστο δρομο.Περασα χρονια που δεν ηξερα τι ηθελα,που ολα μου φταιγανε χωρις να εχω κανενα εμφανες προβλημα,που δεν ειχα το δικο μου τροπο για να ζω και ενιωθα σα χαμενη,ανασφαλης,που τα εβαζα συνεχεια με τον εαυτο μου,που ντρεπομουν να μιλησω σε ανθρωπους που δεν ηξερα καλα,που ειχα φοβιες για τα παντα σχεδον,ενιωθα ενα ανεξηγητο κενο μεσα μου,μοναξια κι ας υπηρχε κοσμος διπλα μου,μοναξια και απο εμενα την ιδια..."Αναγκασα" πολλες φορες τον εαυτο μου να ξεκαρδιστει στα γελια,να χαμογελαει με την πρωτη ευκαιρια,για να "ξυπνησω"απο το ληθαργο του μυαλου μου.Πρεπει να ειμαστε μαχητες και να δημιουργουμε χαμογελο απο το τιποτα,να προσπαθουμε με σθενος να ξεπερναμε τα εμποδια,γιατι καθε ανασα που μας "χαριζεται" σ αυτην τη ζωη ειναι πολυτιμη και ειναι δυστυχως μεσα στη φυση του ανθρωπου να το ξεχναει αυτο..