θα ακολουθησω και εγω αυτα που μας ειπες Pennyv..
και θα παω και σε εναν ενδοκρινολογο..
σε ευχαριστουμε πολυ..
Printable View
θα ακολουθησω και εγω αυτα που μας ειπες Pennyv..
και θα παω και σε εναν ενδοκρινολογο..
σε ευχαριστουμε πολυ..
Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να με ευχαριστείτε! Γι αυτό βρισκόμαστε εδώ, να μαθαίνουμε πράγματα και να εξαντλούμε την πιθανότητα κάτι να μας διέφυγε στην πορεία.
Κάτι που δεν θυμάμαι να ανέφερα στο αρχικό ποστ είναι πως ενδεικτική για τη συσσώρευση λίπους λόγω ωοθηκών είναι η περίμετρος της μέσης. Όσο μεγαλύτερη είναι τόσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα του λίπους που περιβάλλει τα ζωτικά όργανα και τόσο πιο επιτακτική η απώλειά του. Το λίπος σε άλλα σημεία δεν είναι τόσο επικύνδινο για την υγεία. Λέτε να μετρούσαμε καμιά μέση να δούμε; Πάω να ψάξω τη μεζούρα και το βράδι που θα στρωθω ξανά στο pc θα σας ενημερώσω.
ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΕΝΝΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΜΑΖΙ.ΠΡΟΣΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ,ΕΙΜΑΙ ΛΙΧΟΥΔΑ ΛΙΓΟ.
DX ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΝΓΧΟΣ..... ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ????? ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΑ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΣΣΑΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΣΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΛΥΚΟ.
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΙΡΙΖΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ.......
Κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει λύση.Ούτε στο πως ν' αποφύγεις τη σοκολάτα,ούτε στο πως θα χάσεις βάρος,ούτε...ούτε...ούτε...Οι λύσεις είναι μέσα μας κι εμείς θα βρούμε τους τρόπους να τ' αντιμετωπίσουμε όλα.
ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΛΕΑΝΘΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΑΣΑ 30 ΚΙΛΑ! ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ.
Αν αυτο σε βοηθαει καθολου, κι αν δεν το ξερεις, να σου πω οτι η σοκολατα και η ζαχαρη ειναι εθιστικα..Quote:
Originally posted by ΑΘΗΝΑ80
ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ????? ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΑ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΣΣΑΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΩ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΣΚΩΣΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΓΛΥΚΟ.
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΙΡΙΖΕΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΟΥ.......
που σημαινει οτι οσο περισσοτερο τρως τοσο πιο συχνα τα θελεις.
σημαινει ομως και οτι αν κανεις υπομονη ενα διαστημα αντικαθιστωντας τα οταν τα θες πολυ με λιγο μελι η με γλυκα φρουτα, θα τα θελεις ολο και λιγοτερο με τον καιρο, ωσπου καποτε θα εισαι πολυ ευχαριστημενη χωρις καθολου γλυκα η με πολυ λιγα...
οσο για τις πολυκυστικες, χωρις να εχω, το εχω συζητησει πολυ λογω μιας κοντινης μου φιλης που εχει.
ο γιατρος σου ο δευτερος κατι εχει μπερδεψει μαλλον...
ενα ειναι το συμπτωμα που ειναι απαραιτητο για να διαγνωστουν πολυκυστικες (τα αλλα καποτε υπαρχουν και καποτε οχι) κι αυτο ειναι ο ακανονιστος κυκλος....
με 28 ημερων κυκλο δεν μπορει κανεις να μιλαει για πολυκυστικες..ειναι αστειο...
οσο για την συλληψη, η υπογονιμοτητα στις πολυκυστικες οφειλεται στον ακανονιστο κυκλο...
στο οτι δηλαδη, δεν ξερει κανεις ποτε υπαρχει ωορρηξια, και οχι στο οτι ΔΕΝ υπαρχει....
ειναι μαλιστα πιο πιθανο να μεινεις εγκυος χωρις να το θελεις οταν εχεις πολυκυστικες γι αυτον ακριβως τον λογο..
η φιλη που ειπα, επισης εχει κανει προσφατα παιδακι και νομιζω πως δεν δυσκολευτηκε κιολας, ενω εχει χρονια προβλημα με τις πολυκυστικες.
αυτη την απορια την ειχα την ειχα κι εγω πως με κανονικο κυκλο περιοδου διαγνωστηκαν πολυκυστικες και οπου κιαν το χω πει ολοι μου λενε το ιδιο αλλα 4 χρονια τωρα κανω κολπικο υπερηχο και νομιζω οτι εκει φαινονται ξεκαθαρα και στο κατω κατω κατι θα ξερει κιαυτος παραπανω.....τελοσπαντων δε θα διαφωνησουμε αν εχω η οχι πολυκυστυκες προς το παρων δεν με ενοχλουν οποτε αστες να υπαρχουν το προβλημα μου ειναι να χασω τα κιλα μου να κανω και το δευτερο παοδακι μου και επιτελους να σταματησω καποια στιγμη να ειμαι παχυσαρκη και να μπορω να ζησω τη ζωη μου φυσιολογικα αστοκαλο πια μαυτα τα κιλα μου.......
Πολυκυστικές ωοθήκες - Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών
29 Απριλίου 2009, 10:28
Βασιλική Χατζηραφαήλ, μαιευτήρας- γυναικολόγος
Δύο διαφορετικές έννοιες που συχνά συγχέονται.
Σε ένα φυσιολογικό κύκλο, μετά την έμμηνο ρύση αρχίζει η ανάπτυξη ενός ωοθυλακίου σε μια από της δύο ωοθήκες της γυναίκας. Το θυλάκιο αυτό κάτω από την επίδραση των ορμονών, που φυσιολογικά παράγουν οι ωοθήκες, καθημερινά αναπτύσσεται μέχρι που περίπου την 12-16 μέρα του κύκλου, ανάλογα με τον κύκλο κάθε γυναίκας , σπάει. Δηλαδή έχουμε τη λεγόμενη ωορρηξία. Σε πολλές γυναίκες όμως η διαδικασία αυτή γίνεται κατά το ήμισυ. Αρχίζει να μεγαλώνει το θυλάκιο όμως επειδή η δράση των ορμονών δεν είναι σωστή, το θυλάκιο δεν σπάει με αποτέλεσμα να παραμένει πάνω στην ωοθήκη σαν μικρή κύστη. Αυτό συμβαίνει κάθε μήνα με αποτέλεσμα να έχουμε τη δημιουργία μιας πολυκυστικής ωοθήκης . Μια γυναίκα μπορεί να έχει τη μία ή και τις δύο της ωοθήκες με πολυκυστική εμφάνιση. Η διάγνωση γίνεται κατά τον υπερηχογραφικό έλεγχο, όπου η ωοθήκη φαίνεται να έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από το φυσιολογικό και φέρει πολλές μικρές κύστεις. Η πολυκυστική εμφάνιση των ωοθηκών δεν προκαλεί κάποιο σύμπτωμα στη γυναίκα και συνήθως είναι τυχαίο εύρημα κατά την υπερηχογραφική εξέταση. Εφόσον έχει κάθε μήνα κύκλο δεν χρειάζεται να ακολουθήσει καμία θεραπεία. Εξάλλου, η ύπαρξη πολλών ωοθυλακίων στις ωοθήκες υποδεικνύει μία γυναίκα γόνιμη, με καλή επάρκεια γενετικού υλικού.
ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ
Το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών είναι το πιο συνηθισμένο ορμονικό πρόβλημα στις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας. Αφορά περίπου το 15-20℅ του γυναικείου πληθυσμού. Εκδηλώνεται με ποικιλία συμπτωμάτων. Τα κυριότερα από αυτά είναι:
Αραιομηνόρροια: Η γυναίκα δεν έχει σταθερό κύκλο. Είναι μεγαλύτερος των 35 μερών και μπορεί να φτάνει και τους 6 μήνες
Η διαταραχή της ισορροπίας των ορμονών μεταξύ LH και FSH. Φυσιολογικά τα επίπεδα της FSH είναι μεγαλύτερα από την LH. Στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών η LH γίνεται σχεδόν διπλάσια από την FSH
Υπογονιμότητα
Υπερανδρογοναιμία
Τριχοφυΐα κυρίως στο πρόσωπο, στο στήθος και στην πλάτη
Λιπαρότητα του δέρματος
Ακμή
Προβλήματα βάρους
Σακχαρώδη διαβήτη
Ανδροειδή τριχόπτωση
Έχει παρατηρηθεί ότι το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών σχετίζεται με το μεταβολικό σύνδρομο. Μελέτες έχουν δείξει ότι το 20 ℅ των γυναικών με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών πάσχει και από το μεταβολικό σύνδρομο, κατά το οποίο έχουμε εμφάνιση υπέρτασης, σακχαρώδη διαβήτη, υπερχοληστεριναιμίας και παχυσαρκία κεντρικού τύπου(δηλαδή πάχος γύρω από τη μέση και στην κοιλιά της γυναίκας.
Συνήθως το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών συνδυάζεται με δύο ή τρία από τα παραπάνω συμπτώματα. Σπανιότερα με περισσότερα και σχεδόν ποτέ με όλα μαζί.
Πώς γίνεται η διάγνωση του συνδρόμου των πολυκυστικών ωοθηκών;
Η διάγνωση των πολυκυστικών ωοθηκών γίνεται με ορμονικές εξετάσεις στις οποίες μετράμε τα επίπεδα της LH, FSH, προλακτίνης, τα βασικά ανδρογόνα, SHBG και DHEAS. Επίσης γίνεται και υπερηχογραφικός έλεγχος κατά τον οποίο εμφανίζονται διογκωμένες ωοθήκες με πολλές καταβολές ωοθυλακίων μεγέθους 5-9mm τα οποία αδυνατούν να εξελιχθούν.
Ποια είναι η θεραπεία του συνδρόμου;
Η θεραπεία του συνδρόμου εξαρτάται από τα συμπτώματα που το συνοδεύουν. Βασικές αρχές της θεραπείας είναι η διατήρηση σωστού σωματικού βάρους, άσκηση και σωστή διατροφή. Σε περιπτώσεις διαταραχής περιόδου δίνονται αντισυλληπτικά δισκία. Για την ακμή και τη λιπαρότητα δίνονται αντισυλληπτικά δισκία σε συνδυασμό με αντιανδρογόνα. Για τις γυναίκες που επιθυμούν εγκυμοσύνη δίνονται χάπια, ή ενέσεις που προκαλούν διέγερση της ωοθήκης και ωοθυλακιορρηξία και μερικές φορές χρειάζονται και φάρμακα μείωσης της γλυκόζης που κυκλοφορεί στο αίμα. Οι γυναίκες αυτές μπορούν πιο συχνά να έχουν πολύδυμες εγκυμοσύνες. Πρέπει να τονιστεί ότι σε γυναίκες με αμηνόρροια, η συνεχής δράση των οιστρογόνων που προκαλείται στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών μπορεί να έχει δυσμενή επίδραση στη μήτρα και στο μαστό (σπανίως ανάπτυξη κακοήθειας). Γι? αυτό η χορήγηση αντισυλληπτικών δισκίων χαμηλής δοσολογίας είναι θεραπεία εκλογής στις γυναίκες που δεν επιθυμούν εγκυμοσύνη.
Η Βασιλική Χατζηραφαήλ είναι μαιευτήρας - γυναικολόγος
το βρηκα στο zougla.gr και αφου εχει σχεση με το θεμα μας το ανεβασα επισης ειναι ενα αρθρο χωρις πολλους ιατρικους ορους και κατανοητο
Αθηνά το άρθρο που παράθεσες είναι ακριβώς η απάντηση στο γιατί έχεις κανονικό κύκλο. Αν δείτε αυτό που έγραψα πάνω πάνω.. ο γιατρός μου δεν μου έδωσε διάγνωση παρά μετά από ένα μήνα που είχε παρακολουθήσει τον κύκλο μου και είδε ότι δεν έγινε καθόλου ωορηξία. Μου έκανε υπέρηχο κάθε δεύτερη μέρα.
sweet θα διαφωνήσω μαζί σου.. στο φουλ σύνδρομο τα ωάρια είτε δεν φτάνουν ποτέ στο στάδιο να μεγαλώσουν αρκετά και να ωριμάσουν, είτε φτάνουν με τη βοήθεια φαρμάκων και κάνεις προκλητή ωορηξία (με τη χορήγηση άλλου ενέσιμου φαρμάκου) που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι άδικος χαμένος κόπος γιατί ορμονικά δεν μπορείς να στηρίξεις και την ποιότητα του ωαρίου. Όλα τα βλέπεις με τα μάτια σου να συμβαίνουν με καθημερινούς υπέρηχους και στα εξηγεί και ο γιατρός σου. Αν όλα αυτά τα κάνεις με την τεστοστερόνη στα κόκκινα..(όπως η υποφαινόμενη), ωορηξία θα κάνεις μεν.. αλλά το μόνο που θα αυξάνεται μήνα με το μήνα θα είναι τα κιλά και η απογοήτευσή σου.
Πω πω βρε παιδιά τι μου θυμήσατε τώρα.. χίλια συγνώμη αν φαίνομαι πορωμένη αλλά νομίζω πως αυτή ήταν η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου! 7 χρόνια (με κάποια διαλείματα).. 3 ενέσεις την ημέρα για 10 μέρες κάθε μήνα... και 40 κιλά στην πλάτη! Γι αυτό το λέω σε όλους τους τόνους! Βρείτε ενδοκρινολόγο!!
Α και να μην ξεχνιόμαστε...
GO SAKIS!!! (ʼσχετο)
εγω μιλησα για την συγκεκριμενη περιπτωση που μας ειπε η αθηνα..Quote:
Originally posted by pennyV
..sweet θα διαφωνήσω μαζί σου.. στο φουλ σύνδρομο τα ωάρια είτε δεν φτάνουν ποτέ στο στάδιο να μεγαλώσουν αρκετά και να ωριμάσουν, είτε φτάνουν με τη βοήθεια φαρμάκων και κάνεις προκλητή ωορηξία (με τη χορήγηση άλλου ενέσιμου φαρμάκου) που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι άδικος χαμένος κόπος γιατί ορμονικά δεν μπορείς να στηρίξεις και την ποιότητα του ωαρίου. Όλα τα βλέπεις με τα μάτια σου να συμβαίνουν με καθημερινούς υπέρηχους και στα εξηγεί και ο γιατρός σου. Αν όλα αυτά τα κάνεις με την τεστοστερόνη στα κόκκινα..()
δλδ για κανονικο κυκλο 28 ημερων σταθερο, χωρις φαρμακα,ενεσεις και ορμονες...ενδειξη οτι οι ωορρηξιες γινονται μονες τους...
κανεις γυναικολογος δεν μιλαει για συνδρομο πολυκυστικων με τετοιο κυκλο και μαλιστα χωρις βοηθεια..ειναι απαραιτητο συμπτωμα οι μεγαλοι και ακανονιστοι κυκλοι..
Μα ίσα ίσα sweet συμφώνησα απόλυτα σ'αυτό και μάλιστα το στήριζε και το άρθρο που έβαλε η ΑΘΗΝΑ. Ότι δηλαδή έχει μόνο τις κύστες και όχι όλο το σύνδρομο.
Μαζί σου διαφώνησα μόνο σε αυτό:
Είπα ότι δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου ωορηξία τις περισσότερες φορές.. και όταν γίνεται "τεχνητά" συνήθως δεν είναι επιτυχής ποιοτικά αν δεν είναι ρυθμισμένες και οι ορμόνες σου.Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
οσο για την συλληψη, η υπογονιμοτητα στις πολυκυστικες οφειλεται στον ακανονιστο κυκλο...
στο οτι δηλαδη, δεν ξερει κανεις ποτε υπαρχει ωορρηξια, και οχι στο οτι ΔΕΝ υπαρχει....
.
Συγνώμη αν δεν ήμουν σαφής αλλά με πιάνει η φόρα να τα γράψω όλα μαζεμένα και δεν γίνομαι πάντα κατανοητή.Θα το διορθώσω που θα πάει!! :)
PENNYV ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ!ΑΑΑΧΧ ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΕΞΙΣΤΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,ΕΙΜΑΙ 29ΕΤΩΝ ΠΛΕΟΝ,ΤΟ ΓΕΝΝΑΡΗ ΤΟΥ 2009 ΗΜΟΥΝ 125ΚG,4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 11 ΚΙΛΑ,ΜΕ ΠΑΡΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΑΣΚΗΣΗ,ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΠΛΕΩΝ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ,ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 114ΚG,ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΑΛΙ 115ΚG,ΕΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ,Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΛΑΒΩ ΑΛΛΟ,ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ,ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ,ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ, ΠΑΘΟΛΟΓΟ,ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΤΣΕΚ ΑΠ,ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΞΕΚΙΝΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ,ΠΗΡΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΩΟΘΗΚΩΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΕΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΩΘΗΚΕΣ(ΠΡΩΤΟ ΚΛΕΙΔΙ),ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΑΤΡΟΥ``ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΠΑΧΟΣ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΟ THURORMON 0,1,,ΓΙΑΤΡΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΩ ΚΑΝΩ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΑΤΡΟΥ:ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ,ΑΑ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΧΕΝΙCAL,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ(ΕΝΝΩΟΥΣΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ)ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ,ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ 2ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,``ΕΧΕΤΕ 2 ΟΖΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ,ΟΧΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟΥΣ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ,ΕΝΑΝ ΔΕΞΙΑ,ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ THURORMON 0,1,KAI NA EΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ.
ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΙΝΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο 1 ΓΙΑΤΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΤΛ,ΚΤΛ,ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο 2.ΟΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΡΕ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΟΖΟΙ,ΟΧΙ,ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ,ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΑΝΕ ΨΗΛΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΕΝΩ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟ!ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕ THYRORMON 0,1,ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ,ΑΝΤΕ ΒΛΑΓΕ ΑΚΡΗ.Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ,ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 2 ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΚΑΘΕ 5 ΜΗΝΕΣ,6 ΜΗΝΕΣ,ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ PREMOLUT,ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΣΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ,ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ DUFASTON,ETSI ME ΟΡΜΟΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΚΑ,ΑΦΟΥ ΧΑΠΑΚΩΘΗΚΑ ΚΑΛΑ,ΕΣΤΡΩΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ,ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΓΕΜΙΣΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΡΜΟΝΕΣ,ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ,ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕ ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ,ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΥΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ!ΟΥΦ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ..................
γλυκουλα, φοβερη η ιστορια σου. κανενας γιατρος υπαρχει ρε παιδια? του πεταμου μας εχουν ολοι. "παρε ενα χαπακι να παρω εγω τα ταξιδακια μου, πληρωσε και την επισκεψη και βλεπουμε" σκεφτονται....
γλυκουλα, διαβασε και το τοπικ ΓΕΙΑ σε ολους!!!!καλως σας βρηκα!!!!!! για εναν γιατρο που βοηθησε καποια φιλη, μηπως λεω, μηπως βρεις καμια λυση, μηπως...δεν εχω τιποτε με τον γιατρο αυτον, προς θεου
glukoyla 28 τρομερη η ιστορια σου τι να σου πω διαγνωση δεν μπορω να σου βγαλω αφου δεν ειμαι γιατρος αλλα για το θυροειδη θα σου πω πως και μενα οι αιματολογικες εξετασεις μου ειναι πλεον στα φυσιολογικα επιπεδα αλλα εχω 2-3 μικρους οζους για παρεα να μην τους χασω κι αυτους.
Πεννυ σωστα το εθεσες εχω μονο κυστες και γιαυτο δεν υπηρξε προβλημα στη συλληψη και ουτε τωρα στη περιοδο μου οποτε οπως εγραψα και παραπανω αστες να υπαρχουν και φυσικα ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΣ