Ακριβώς τα ίδια και σε μένα. Αυτό την απασχολεί.Quote:
Originally posted by kiki_tsa
Μάλλον το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την αγνοείς. Ξέρω, δεν είναι εύκολο και σε επηρεάζει, όσο και αν δεν το θέλεις. Και αυτό το είχα ακούσει "το πως κανουμε ερωτα" . Δεν μου τα έλεγε η ίδια αλλα τα μετέφερε ο γιος της. Και οτι ντρεπόταν να με παρουσιάσει στον "κυκλο" της. Απλα κρατα τις αποστάσεις σου... τι να πω; Η δική μου ιστορία δεν είχε καλή κατάληξη. Ομως εσυ έχεις συμμαχο τον άνθρωπό σου, εγω δεν είχα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Της είπε πως δεν με ξέρει σαν άνθρωπο και πως δεν μπορεί να εκφέρει καμιά γνώμη για μένα. Και την ρώτησε αν τις φορές που με είδε την ενόχλεισε κάτι σε μένα.
Του απάντησε πως ίσα ίσα, της φάνηκα πολύ γλυκιά, με καλούς τρόπους και εκλεπτισμένη συμπεριφορά.
Αλλά τί θα πούνε οι άλλοι; Τί είναι αυτό που διάλεξε ο γιος της.
Οι γονείς της δε, λέει, πως κλαίνε και χτυπιούνται για το κακό που τους βρήκε και δεν μπορούν να καταλάβουν τί έχει πάθει ο εγγονός τους και είναι μαζί μου.
Και σαν συμπλήρωμα, ο θείος του την ρώτησε αν έχω καμιά πολυκατοικία και είναι μαζί μου ο ανηψιός του.
Πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να αγνοήσει τόση κακία;
Και ναι. Αυτό θα έκανα έτσι κι αλλιώς. Θα κρατούσα αποστάσεις, αλλά δυσκολεύομαι στη διαχείρηση των συναισθημάτων που μου προκαλούνται.