Quote:
Originally posted by Euxi
.Δε με "υποστηριξαν" οι γονεις μου για να νιωσω αυτοπεποιθηση και ασφαλεια στο νεο περιβαλλον και ολο μου το στρες και το αισθημα ανασφαλειας και αγχους εκδηλωθηκε με διατροφικη διαταραχη.Το μονο που ουσιαστικα ενοιαζε τους γονεις μου ηταν να ειμαι αριστη μαθητρια.Αν συνεβαινε αυτο,τοτε ολα ηταν μια χαρα,προβλημα ουδεν...Επρεπε να ειμαι η πρωτη στην ταξη,για να ειμαι καλη κορη,αν καποτε τους εκανα νερα ειχαμε στο σπιτι καυγαδες,μουτρα και εγω στην τελικη να νιωθω ενα σκουπιδι.Και αυτο γιατι?Γιατι στο διαγωνισμα εγραψα 18 και οχι 20.Ε,αι σιχτιρ,τα θυμαμαι και τρελλαινομαι.Κουβεντα για το πως νιωθω καμια,πως τα παω με τους φιλους μου,ιχνος ενισχυσης της αυτοπεποιθησης μου.Και οταν φανηκε οτι ειχα παρει λιγα κιλα αρχιζαν να με μαλωνουν και να μου κρυβουν τα γλυκα και τις σοκολατες.Λες και ετσι θα με εμποδιζαν να παω να τα βρω και να τα φαω.Αν ειναι ποτε δυνατον...Με τον τροπο αυτον το μονο που καταφερναν ειναι να με σπρωχνουν ακομα πιο πολυ στην αρρωστια.Το μονο που ηθελα ηταν να βρισκονται διπλα μου και οχι απεναντι μου.
...
Συγνωμη για το κουραστικο ποστ,ειχα μεγαλη αναγκη να τα πω.Ξερω οτι κατα βαθος εχω μεγαλο θυμο προς τους γονεις μου.Με αγαπουσανε λαθος.Τους αγαπαω εννοειται,αλλα κατι μεσα μου εχει σπασει..Αυτο πρεπει να το αποδεχτω και να το ξεπερασω επιτελους.Ισως ειναι και το πιο δυσκολο κομματι.
Ευχούλα μου,μόνο κουραστικό δεν είναι το ποστ σου.Δεν είμαστε εδώ μόνο για το χαβαλέ,το μέτρημα θεμίδων και γραμμαρίων...