γιατι σου πεφτει βρε η αυτοπεποιθηση τι επαθες;τι λεγαμε πριν να αγαπας τον εαυτο σου............
Printable View
γιατι σου πεφτει βρε η αυτοπεποιθηση τι επαθες;τι λεγαμε πριν να αγαπας τον εαυτο σου............
Μα άμα είσαι εσύ παχύσαρκη, εγώ δλδ τι είμαι;;;
σε παρακαλω μα καταρχας αλλη ηλικια εχεις εσυ αλλη ,εχουμε διαφορετικουσ οργανισμουσ κ σωματοτυπους
Ρε συ, τι σχέση έχει η ηλικία; Είσαι 65 κιλά με πόσο ύψος δεν ξέρω, 1,73? Και λέγεσαι παχύσαρκη?
ε απο την φωτο δν με ειδες καλα......απο λες τις οπτικες γωνιες,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
marili δεν είσαι παχύσαρκη αλλά για κάποιον λόγο το "παίζεις " παχύσαρκη. Είναι πολύ ακραία η διατροφή σου και δεν αρμόζει στην ηλικία αλλά ούτε και στον σωματότυπο σου. Δηλαδή αν θεωρείς εσύ στα 65 ότι είσαι παχύσαρκη, εγώ στα 95 πρέπει να πάω να αυτοκτονήσω?Για χαλάρωσε λίγο και να τρως ικανοποιητικά γεύματα.Αν πάλι εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είσαι παχύσαρκη ή χοντρή ή όπως αλλιώς το αποκαλείς, τότε το πρόβλημα να ξέρεις πως δεν βρίσκεται στο σώμα σου αλλά στο μυαλό σου.Καλοπροαίρετα τα λέω όλα. Σύνελθε...
το ξερω βρε ολα στο μυαλο μου ειναι.......να δω ποτε θα το καταλαβω.......ολεσ αυτο μου λετε ε μαλλον δικιο θα εχετε.....
Καλά γιατί την πέφτετε τώρα στο κοριτσάκι? Και άλλες δεν είναι εδώ μέσα που θέλουν να χάσουν 5-6 κιλά? Ψυχραιμία!
επειδή lidal μου, όσο τρέφουμε την εμμονή της με τα κιλά της, τόσο θα πιστεύει ότι θα έχει πρόβλημα..της τα είπα κ προσωπικά.. κάθε 2-3 ποστ όλο κ κάποια μας της λέει ότι είναι μια χαρά, τότε απαντά "δίκιο θα εχεις" κ μετά απο λίγο τα ίδια..
απο ενα σημειο κ μετα δεν ξέρω κατά πόσο όλη αυτή η προσοχή που εισπράττει απο εδώ της κάνει καλο. μακάρι να ειμαι εγω η παράξενη κ να έχω αδικο..
κοριτσια με τον εαυτο μου πρεπει να τα βρω κ αν οντως τα καταφερω αυτα δν θα χω κανενα προβλημα......σας ευχαριστω πολυ
γιατι παχυνα?
επειδη ετρωγα πιτσες σουβλακια μακαροναδες και αλλες σαβουροβλακεις...
επεινα και τις φοβερες κοκα κολες και ειχα γινει 102 κιλα..
τωρα ειμαι 84 και συνεχιζω
Καλώς τον stockton ! Πώς πάει το μέτρημα;
καλα εσυ?
οχι στην σαβουρα. ναι στην γυμναστικη
mpravo re stockton!!!kali sinexeia!kai go na kseres ti savoura exo faei...alla den paleuetai allo.kala einai kai ta giaourtakia, den simfoneis????
Τώρα αυτό πώς να το εκλάβω;ΧμμμQuote:
Originally posted by stockton
οχι στην σαβουρα. ναι στην γυμναστικη