μη φοβάσαι δε θα τρως μόνο τέτοια απλά για να ξέρω αν θα βάλω και από αυτά....αα και αν σου αρέσουν τα φρούτα και ποια
Printable View
μη φοβάσαι δε θα τρως μόνο τέτοια απλά για να ξέρω αν θα βάλω και από αυτά....αα και αν σου αρέσουν τα φρούτα και ποια
ola soy lew mporv na zhsv mono me froyta k salates
οκ ωραία...αν και το κοτόπουλο δεν βοηθάει να χάσεις κιλά τόσο όσο αν έτρωγες άπαχο μοσχαρίσιο κρέας που βοηθάει τον μεταβολισμο να μπει σε εγγρήγορση με καταναλωση μια φορά την εβδομάδα αλλα δεν σε πιέζω... είχα περάσει και εγώ φάση που δεν έτρωγα κρέατα οπότε καταλαβαίνω
dn eimai toy kreatos eimai pio poly xortofagos
ΟΚ
opote thes steilthn edv k tha to dv bre.se eyxaristv poly
se 2 kepta einai etoimh
α σε χιλιοευχαριστω βρε να ναι καλα
marili eisai edw??
ναι εδω σε ευχαριστω πολυ βρε
tipota na sai kala kai elpizw na einai ok...
κ παλι σε ευχαριστω πολυ
απο μπαχαρικα χρησιμοποιησε οσα θες και να ξερεις οτι τα καυτερα αυξανουν τον μεταβολισμο μας σε λογικα ορια μεχρι το βαθμο που τα ανεχεται ο καθενας. Απεφευγε τα ανψυκτικα ακομη και τα λαϊτ καθως σε φουσκωνουν και προκαλουν κυτταριτιδα. Οσον αφορα το νερο πινε οσο περισσοτερο μπορεις σε τακτα χρονικα διαστηματα. Καλο ειναι επισης αν δεν γυμναζεσαι να περπατας τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα ή οποια αλλη γυμναστικη εσυ θες να κανεις.
Kαλημέρα,ομορφόπαιδο!Quote:
Originally posted by youngboy
Σας ευχαριστώ πραγματικά όλους και ιδιαίτερα την Nadine που αφιέρωσε τόσο χρόνο για μένα και με έκανε να καταλάβω πως ακριβώς έχουν τα πράγματα, βλέποντας την κατάσταση από μια διαφορετική οπτική γωνία από αυτή που έχω τόσο καιρό. Ήδη άρχισα να αθλούμε και έχω ξεκινήσει πρόγραμμα διατροφής. Το πρόγραμμα διατροφής το φτιάχνω ο ίδιος καθώς έχω αρκετές γνώσεις για τις ανάγκες του οργανισμού σε θερμίδες (αλλά και προτεϊνες, υδατανθρακες, αμυλο, λιπαρα κτλπ ). Όποιος θέλει μπορεί να μου ζητήσει να του φτιάξω ένα πρόγραμμα (έστω και για δοκιμή
), αρκεί βέβαια να μου δώδει και πληροφορίες γι' αυτόν...
Χαίρομαι πολύ που ήδη νιώθεις καλύτερα κι έχεις πάρει τα πάνω σου και ποιός σε πιάνει τώρα!
Κι αν κάπου συνέβαλα κι εγώ σ'αυτό,το χαμόγελο μου ανοίγει ένα κλικ παραπάνω...
Δύο πραγματάκια μόνο να σου πω:
1)Μόνο εσύ ξέρεις πώς έχει η κατάσταση.Εγώ σου είπα απλά τη δική μου αίσθηση,διαβάζοντας σε.
Αν κάποιες από τις εντυπώσεις μου τις ασπάζεσαι ή έγιναν ερέθισμα να συνειδητοποιήσεις
πράγματα σ'εσένα γνωστά αλλά ίσως συγκεχυμένα,είναι άλλο θέμα.Υπόψιν,δεν είμαι ψυχολόγος.
Το τι νιώθεις,το τι συμβαίνει,μόνο εσύ και ο χρόνος (που θα το επιβεβαιώσει ή διαψεύσει) το κατέχετε!
2)Αντιλαμβάνομαι την καλή σου πρόθεση να μοιραστείς τις προσωπικές σου γνώσεις σχετικά με τη διατροφή
-ίσως και ως μια μορφή ανταπόδοσης της στήριξης που εδώ ένιωσες πως έλαβες-που το βρίσκω πολύ συγκινητικό.
Αλλά επειδή κινούμαστε σε λεπτή γραμμή κι επειδή δεν είσαι ειδικός αλλά ερασιτέχνης(όσο καλός κι αν είσαι)
νομίζω πως δε θα έπρεπε ν'αναλάβεις ευθύνες,για τις οποίες δε νομιμοποιείσαι.Ποτέ δεν ξέρεις σ'ό,τι αφορά την υγεία...
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Κι εδώ είμαστε να τα λέμε!