βρε καλό μου απ οοοοοολα όσα σου έγραψα, αυτό συγκράτησες??
διδασκα σχέδιο, 4 χρόνια τώρα, αλλά σταμάτησα λόγω έλλειψης χρόνου.
Printable View
βρε καλό μου απ οοοοοολα όσα σου έγραψα, αυτό συγκράτησες??
διδασκα σχέδιο, 4 χρόνια τώρα, αλλά σταμάτησα λόγω έλλειψης χρόνου.
α να σ πω κ κατι καλο esceden; sa na mai kalytera ψυχολογικα,αυτεσ οι ασχημεσ σκεψεισ κυριαρχουν στο μυαλο μου αλλα αυτεσ τισ μερες δν τηισ εκδηλωσα εντονα..........μαλλον βελτιωνομαι.....εγινε κατι κακο στη οικογενεια μου δν θελω να αναλυσω.αλλα καταλαβα πωσ το παν δν ειναι κ τα κιλα κ αυτο να το ξερετε ολοι υπαρχουν κ χειροτερα πραγματα π αξιζει να στεναχωριομαστε.
Quote:
Originally posted by marili
α να σ πω κ κατι καλο esceden; sa na mai kalytera ψυχολογικα,αυτεσ οι ασχημεσ σκεψεισ κυριαρχουν στο μυαλο μου αλλα αυτεσ τισ μερες δν τηισ εκδηλωσα εντονα..........μαλλον βελτιωνομαι.....εγινε κατι κακο στη οικογενεια μου δν θελω να αναλυσω.αλλα καταλαβα πωσ το παν δν ειναι κ τα κιλα κ αυτο να το ξερετε ολοι υπαρχουν κ χειροτερα πραγματα π αξιζει να στεναχωριομαστε.
ελπιζω ολα να ναι περαστικα, γλυκια μου.. φροντισε τον εαυτο σου, για να σαι δυνατη. πανω απ ολα!
ευχαριστω βρε παρα πολυ,θα σ λεω νεα μου για να ξερεις.απο δω κ περα θα βλεπεις μια νεα μαριλη δυνατη να προσπαθει.πολλα πολλα γλυκα φιλια
Για να μπορέσω να είμαι και πάλι πρωταγωνίστρια στη ζωή μου!!!!!!
πολυ ωραιο αυτο που πες κριαρακι,σου ευχομαι να τα καταφερεις.
Ευχαριστώ κούκλα μου!Κι εγώ το ίδιο σου εύχομαι!!!!!
Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!
ααααχχχ!!!!! ποσο συμφωνω μαζι σας κοριτσια:!!!!!!!!!!!!!!!! θελω και εγω ολα τα παραπανω και πιο πολυ θέλω να κανω ενα πσιδακι:)
ξεκιναω διαιτα.... ειμαι καινουρια και με εμψυχωνετε αρκετα... σας ευχαριστω
ευγενια μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να τα καταφερεις κ να κανεις οσα παιδακια θελειςςςςςςςςςς
Ευγενία μου,σου εύχομαι τα καλύτερα!Όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό θα χαίρεσαι το μωράκι σου!!!
Γειά σας,
Εκτός από όλα τα άλλα, θέλω να αδυνατίσω για να μπορώ να πηγαίνω στην παραλία, (δεν ξέρω αν το έγραψε κανείς)
να μπορώ να κάνω ντους όποτε θέλω και να μπαίνω όποτε θέλω, και όχι να σκέφτομαι ότι με κοιτάνε
Επίσης εχτές κάποιος έφερε μία βάρκα που χωρούσε μεν 4 άτομα, αλλά εγώ δεν έμπαινα γιατί φοβόμουν ότι θα μου κάνει παρατήρηση. Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια, κάνει τη διαφορά.
Βέβαια από την άλλη, δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο γιατί δεν αδυνατίζω και εύκολα και έχω κάνει πολλές φορές δίαιτα στη ζωή μου. Μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα.
Quote:
Originally posted by lbp
Μπρος γκρεμός και πίσω ρεύμα.
Συνεχες ή εναλλασομενο? http://emoticons4u.com/happy/028.gif
Για να σοβαρευτουμε τωρα, Μαρια, 88 κιλα εισαι, δεν εισαι και κανενα διαστημοπλοιο... Νομιζω υπερβαλεις αρκετα.
Κανε αυτα που γουσταρεις στην ζωη σου γιατι και αδυνατη να εισαι, παλι θα βρουνε κατι να πουνε. Μην ακους κανεναν, προχωρα (σε θελει ολη η χωρα) :)
Γιατί θέλω να γίνω όπως πριν (52-54 κιλά)
Είσαι ομορφούλα!!!!
Πως και πήρες κοπέλα μου τόσα πολλά κιλά?