ναι αλικακι μου γνωριζω που ειναι ,,,,,,,,πολυ ωραια ειναι.
Printable View
ναι αλικακι μου γνωριζω που ειναι ,,,,,,,,πολυ ωραια ειναι.
αντε για κατεβειτε στην κορινθια να γνωριστουμε!!!!
εγω δεν ξερω ποτε θα παω γιατι τωρα πριν 1 μηνα αγορασαμε το σπιτι κ ειμαστε στο περα δωθε με πραγματα ,βαψιματα κτλ για αν φτιαχτει ενα σπιτι.
saxowoman από κόρινθο είσαι?
αλικακι απο κορινθο ειναι η φιλη μας,
Καλημέρα...Εμε΄να το αγοράκι μου κανόνισε να πάμε Σύβωοτα...Μου έχουν πει ότι έχει τέλειες παραλίες...Παξούς-Αντίπαξους-Πάργα και μια γρεήγορη στην Κέρκυρα είναι στο πρόγραμμα και συνταιριάζουν με τα Σύβοτα...
Τέλεια τα σύβοτα αν και κάηκε ενα μερος τους με τις φωτιές πριν 2 χρόνια. έχει ένα μεγάλο λιμάνι όλο μαγαζιά και κότερα. πολύ κυρίλα. και η πάργα σαν νησί είναι. εμενα και μόνομα εκεί μη σου πω...Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Καλημέρα...Εμε΄να το αγοράκι μου κανόνισε να πάμε Σύβωοτα...Μου έχουν πει ότι έχει τέλειες παραλίες...Παξούς-Αντίπαξους-Πάργα και μια γρεήγορη στην Κέρκυρα είναι στο πρόγραμμα και συνταιριάζουν με τα Σύβοτα...
Συβοτα τελεια ειναι....και θα περασω και γω μια βολτα φετος.....θα πεταχτω απο Λευκαδα που θα ειμαι μια βδομαδουλα σιγουρα....
Και η Παργα ειναι ωραια....σα σκηνικο ταινιας....σαν ιταλικο παραλιακο χωριουδακι...
Α! και μια βδομαδα Χιο, που δεν εχω ξαναπαει....
Αlikaki εσυ ποτε πας Λευκαδα?
12 αυγούστου και είχα πάει πολύ μικρή ξανα και δεν θυμάμαι. να ρωτήσω πόσο κοντά είναι η πάργα με την λευκάδα? εσύ πότε θα πας?Quote:
Originally posted by Naki!
Συβοτα τελεια ειναι....και θα περασω και γω μια βολτα φετος.....θα πεταχτω απο Λευκαδα που θα ειμαι μια βδομαδουλα σιγουρα....
Και η Παργα ειναι ωραια....σα σκηνικο ταινιας....σαν ιταλικο παραλιακο χωριουδακι...
Α! και μια βδομαδα Χιο, που δεν εχω ξαναπαει....
Αlikaki εσυ ποτε πας Λευκαδα?
Θα παω 14 ή 15 Αυγουστου... Η αποσταση ειναι περιπου 1 ωρα.
εγώ θα πάω ένα σαββατοκύριακο Σαλαμίνα ,ένα σαββατοκύριακο Ναύπλιο τώρα τον ιούλιο και τέλη Αυγούστου στο υπέροχο Πήλιο!!!!!
α στην σαλαμινα εχουμε εξοχικο βρε κ θα παω κ ναυπλιο 1 βδομαδα