Deponaki αν θες να τα λέμε,μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε η μια την άλλη...
Printable View
Deponaki αν θες να τα λέμε,μπας και μπορέσουμε να βοηθήσουμε η μια την άλλη...
ΤΟ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ..ΑΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΟΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΟΙ ΛΥΓΟΥΡΕΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΕΦΟΜΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΩ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΒΟΗΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΛΥΣΗ.
ΤΟ ΟΤΙ ΕΤΡΕΨΑ ΤΗΝ ΖΟΥΜΠΥ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΗ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ Η ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ...
ΑΛΛΟΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
ναι dreamer αλλα δεν ειναι αναγκη να φωναζεις, μας ξεκουφανες... :D
σωστο ηταν το σχολιο της solitude, οπως και καλοπροαιρετη η προταση σου....
η ζουμπι, θα αφιερωσει αρκετο χρονο για να διαβασει τα θεματακια εδω, ωστε να παρει ιδεες και δυναμη για τον αγωνα της...
ζουμπι welcome aboard... :)
Εγώ προσωπικά όταν έλεγα είμαι μια χαρά και αγαπούσα το σώμα μου, δεν μπορούσα να κάνω δίαιτες, γιατί δεν είχα πρόβλημα με το σώμα μου, μου άρεσε όπως ήταν. Όμως τη στιγμή που είπα ότι θέλω να αδυνατίσω, κατάφερα να διατηρήσω τη δίαιτα σε μεγάλο βαθμό. Είναι στον καθένα πως λειτουργεί. Επιπλέον, το να τρώμε πολύ ή λίγο, δεν τιμωρούμε τον εαυτό μας, εμένα μ'αρέσει το φαί και τρώω, τον τιμωρώ όταν δεν τρώω. Όσο για τα χάπια, γιατί να μην τα πάρει η κοπέλα άμα δεν μπορεί με άλλο τρόπο, γι'αυτό το είπε η dreamer. Zoumpy άμα θες έχω δίαιτα που χάνεις μισό κιλό τη μέρα, όχι πάντα βέβαια, μερικές μέρες μένεις σταθερή, καλά εγώ λίγο να ξεφύγω, παραδείγματος χάρην να πιω ένα χυμό παίρνω, μπορεί να είναι από τα υγρά όμως.
lpb δώσε μου και μένα αυτή την πληροφορία please!
τι δίατα κάνεις και χάνεις μισό κιλό τη μέρα? Επειγόντως την χρειάζομαι!!!!!
Έχεις μσν ή εμαιλ?Quote:
Originally posted by lidal
lpb δώσε μου και μένα αυτή την πληροφορία please!
τι δίατα κάνεις και χάνεις μισό κιλό τη μέρα? Επειγόντως την χρειάζομαι!!!!!
Αν μπορείς στείλε την στο [email protected]
Χίλια ευχαριστώ!
Οκ, τίποτα.
Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας...Χάπια όμως δεν παίρνω όπως επίσης και δε θεωρώ καθόλου καλό να χάνω μισό κιλό τη μέρα βρε παιδάκια...Θέλω να αδυνατίσω και όχι να αρρωστήσω....
Λοιπον με προχειρους υπολογισμους,
Αμα χανεις μισο κιλο την ημερα καθε μερα και αν υποθεσουμε πως θελεις να χασεις 40κιλα για να φτασεις 65 τοτε σε 80 μερες θα τα εχεις χασει (!!)
(Χριστε μου πια, λιγο ελεος καποιος?)
Κανε μια μερικη διατροφη κοπελα μου , τρωγε λιιιιιγο ποιο λιγο για αρχη, ετσι να συνηθισει το μιαλουδακι σου σιγα σιγα και γραφε εδω να παιρνεις λιγο κουραγιο.
Φιλικα
Σ΄ευχαριστώ πολύ solitude....Θα χαρώ πολύ να τα λέμε......75 θέλω να γίνω...Αααααααααχχχχχχχχ!!!!! !!!!!!
Όσο θέλει πάει ο καθένας. ʼλλοι θέλουν να χάνουν και ένα κιλό αν γίνεται.
ζουμπι σιγα σιγα θα τα καταφερουμε , θα το δεις!!!!!
Φαντάζομαι ότι η lbp το λέει με την λογική ότι στην αρχή μπορείς να χάνεις και μισό κιλό την μέρα αν είσαι συνεπής. Στην πορεία και όσο πιο κοντά φτάνεις στο στόχο σου, ο ρυθμός της απώλειας πέφτει.....
Προς το παρόν,παρακολουθώ όσα μου γράφετε αλλά η ψυχολογία μου είναι τόσο πεσμένη και δε θέλω να σας φορτώνω με τα δικά μου...Δεν έχω μπει σε κανένα πρόγραμμα μέχρι στιγμής...