Dolphin σε καταλαβαινω απολυτα. Αυτο που περνας το παθαινω με μαθηματικη ακριβεια καθε χρονο απο τελη Αυγουστου μεχρι και τον Οκτωβρη,εκτος απο φετος (ακομη). Συμβαινει γιατι κυριαρχει μια εστω και εμμεση πιεση ολο το καλοκαιρι για προσοχη στη διατροφη,στερουμαστε πολλα για χαρη της παραλιας κτλ και μετα,μολις μαζευομαστε αρχιζει ο καταρρακτης. Οσο πιο πολυ με ζοριζα τα καλοκαιρια και οσο πιο πολυ αδυνατιζα (εννοειται με αθλιες διαιτες και με πολυ στερηση και πεινα) τοσο πιο καταστρεπτικο ηταν το διαστημα μετα με απανωτα βουλιμικα. Να λες δεν μπορει να τα τρωω εγω ολα αυτα,η φαντασια μου θα φταιει.
Εγω νομιζω πως πρεπει να δωσεις λιγο χρονο τωρα στον εαυτο σου,τρωγε κανονικα χωρις να κανεις διαιτα μερικες μερες για να ηρεμησει λιγο η εξαρση. Καλμαρε λιγο τον οργανισμο σου. Ξερω πολυ καλα ποσο δυσκολο ειναι να σταματησεις αμα αρχισει το ντομινο.. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως ατομα σαν και εμας δεν πρεπει να ζοριζονται πολυ με την πεινα. Θελει πολυ αργα να χανουμε τα κιλα και οταν λεω αργα,εστω και μισο με ενα κιλο το μηνα και παραλληλα να κανουμε σωστη διατροφικη εκπαιδευση. Και εγω τωρα με τα ww μολις καταλαβω πως ζοριζομαι παραπανω απ οσο αντεχω θα αρχισω να τρωω κανονικα για ενα διαστημα και μετα θα τα συνεχισω. Θελει μεγαλη προσοχη,γιατι δεν το "σηκωνουμε". Και μην ξεχνας οτι μιλαμε για φυσιολογικα κιλα,δηλαδη μπορει εμεις να θελουμε τα 58 η τα 56,αλλα και τα 61,τα 62,τα 63 ειναι οκ για το υψος μας,δεν ειναι κατι υπερβολικο. Οποτε το σωμα ετσι κι αλλιως αντιστεκεται.
Οσον αφορα τα ladose,τα εχω παρει και εγω. Καταρχην δεν μπορεις νομιμα να τα παρεις απο μονος σου,χρειαζεται συνταγη γιατρου με την κοκκινη γραμμη. Δεν ξερω με ποιον τροπο τα προμηθευεται καποιος χωρις συνταγη. Αυτα τα χαπια δεν αυξανουν την απορροφηση της σεροτονινης,απλα αυξανουν την σεροτονινη στο αιμα,ειναι αναστολεις επαναπροσληψης σεροτονινης. Anyway,οπως και να χει μην τα παρεις χωρις συνταγη γιατρου. Μπορει να παιρνεις και αλλα φαρμακα και να χρειαζεται προσοχη στη συγχορηγηση,χιλια δυο. Θελει καποιος να σε συμβουλεψει για τη δοσολογια,για το πως να τα κοψεις μετα... Αφου βλεπεις και καποιον γιατρο συμβουλεψου πρωτα αυτον. Οσον αφορα τη δικη μου εμπειρια με τα χαπια,η γνωμη μου ειναι πως κατι κανουν,αλλα εγω τα ειχα κοψει πολυ συντομα γιατι ειχα κατι περιεργες παρενεργειες,ειχα κρυαδες και ριγη και δεν μπορουσα καθολου να τα αντεξω. Πιστευω ομως πως ημουν η εξαιρεση. Δε χανεις κατι να τα δοκιμασεις.
Καλη δυναμη!