xaxa ναι τα καταλαβα αλλο αυτο το τελευταιο δεν το πιασα χιχιχι δεν πειραζει ...............σορυ βρεεεεεε
Printable View
xaxa ναι τα καταλαβα αλλο αυτο το τελευταιο δεν το πιασα χιχιχι δεν πειραζει ...............σορυ βρεεεεεε
Συμφωνω απολυτως σε ολα. Αυτο ακριβως προσπαθω και θα ηθελα να κανω στη ζωη μου.Quote:
Originally posted by XENIA!
...ολα αυτα τα παραπανω καθως και αλλα που εχεις γραψει σε αλλα ποστς ,δειχνουν ανθρωπο με αδυναμιες,με αναγκη για συντροφικοτητα κλπ...
νομιζω οτι προσπαθεις να συγκαλυψεις τις αδυναμιες σου,ειτε απο φοβο ειτε γιατι δεν τις εχεις αποδεχτει...
εισαι πολυ μικρη και ισως οι επαναστατικες σου τασεις να σε οδηγουν στο να τα απορριπτεις ολα...
εχεις πολλα να σκεφτεις και πολλα ''θα προκυψουν'' οπως λες και εσυ...
καταναλωσε την ενεργεια σου λοιπον στο να σκεφτεσαι και οχι στο να ξεστομιζεις πραγματα που εσυ αναιρεις στην πορεια...
ψαξε για τις δικες σου αξιες στην ζωη...οχι αυτα που σου επιβαλλουν τα προτυπα...
να εχεις κριτικη ικανοτητα για να εισαι εσυ μεσα στους πολλους...και οχι αλλη μια μεσα στους πολλους
mcan να σου πω βρε επειδη κ εγω δεν θελω να υπαρχουν εντασεις κ θα θελα να σε βοηθησω.πεσμου πραγματικα δεν εχεις υποστηριξη απο κανεναν απο τους γονεις το αγορι σου εεε?????
υποστηριξη ναι, ο καθενας με τον δικο του τροπο. Αυτο δενε χει σχεση με την αγαπη. Ειναι μια εννοια οπως ο θεος, η ελευθερια, η ικανοποιηση και εγω ουτε επιστημονας ειμαι ουτε φιλοσοφος. Οτι και να πω θα ειναι τελειως προσωπκη αποψη.
ελα να τα πουμε απο το chat