πεστα βρεεεεεεεεεεεεεεε γιατι θα καταστραφουν οπως κ γω που ετρεχαααααααααααααααααα
Printable View
πεστα βρεεεεεεεεεεεεεεε γιατι θα καταστραφουν οπως κ γω που ετρεχαααααααααααααααααα
Δε βαζεις μυαλο ε.Quote:
Originally posted by mcan
Γιατι δεν τρως για ενα μηνα μονο φρουτα και λαχανικα - θα κανεις και αποτοξινωση. Αυτο το εχει κανει η κολλητη μου που ειναι μοντελο - 15 κιλα σε ενα μηνα. Τωρα το κανει 1 εβδομαδα πριν απο φωτογραφισεις. Εγω το εκανα αυτο συχνα οταν ημουν μοντελο η ετρωγα γαι 5 μερες μονο λεμονια και 1 μηλο η 2 μερες πριν δεν ετρωγα τιποτα. Βεβαια τωρα αν δεν φαω 3 μερες καλα την 4η πεφτω κατω.
Αν δεν μπορεις για 1 μηνα καν το για 2 εβδομαδες
Δηλαδη γιατι εκανες το ποστ αυτο? Για να βρεις ευκαιρια να πεις πως ησουν μοντελο?(γιατι τιποτα αλλο ουσιαστικο να βοηθησεις την κοπελα δεν βλεπω, να την καταστρεψεις ισως ναι).Οκ, κανε ξεχωριστο τοπικ για αυτα,θα τα διαβασουμε και εκει. Μην απαντας οτι ναναι για να προβληθεις εσυ.
Αν δε μπορεις ενα μηνα λεει καντο 2 βδομαδες λεει.Δηλαδη τι να πω.Και πως εσυ πεφτεις κατω στις 4 μερες.
Συγχωρεστε με, ακρη δεν βγαζω.
Είναι η πρώτη και ελπίζω και η τελευταία φορά που θα επιτρέψω στον εαυτό μου να χάσω τον αυτοέλεγχό μου και να απαντήσω χωρίς να βουτήξω τη γλώσσα στο μυαλό πριν αρχίσω να γράφω.. όπως προφανώς κάνουν πολλοί τελευταία!!
Δεν ξέρω τι γίνεται το τελευταίο διάστημα με τα τόπικς της Ανορεξίας και της Βουλιμίας, πάντως πολύ άνετα θα μπορούσαν να μετονομαστούν σε "100 τρόποι για να καταστρέψετε τον εαυτό σας και να καταλήξετε στο νοσοκομείο!" Αν θέλετε να μυήσετε κάθε αμύητο 14χρονο που έχει την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο σας και να διαβάσει ότι καταστροφικό έχετε να προτείνετε.. υπάρχουν άλλα μέρη στο ίντερνετ που χιλιάδες αποστεωμένα κορίτσια ανταλλάσουν ιδέες για το πως να κάνουν μεγαλύτερο κακό στον εαυτό τους! Εδώ υποτίθεται πως είναι χώρος που στρεφόμαστε για βοήθεια και συμπαράσταση! Δεν είναι δυνατόν να γράφονται πράγματα για ξυράφια και αίματα και φρουτοθεραπείες διάρκειας ενός μήνα και δεν συμμαζεύεται! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;;;
Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τα πράγματα στα οποία υποβάλλει το σώμα και το πνεύμα του.. και για κάποιους ίσως όλα αυτά είναι μονόδρομος! Αλλά ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ κρατήστε τα αυτοκαταστροφικά σας σχέδια για τον εαυτό σας!!!
Και επισης ενας ανθρωπος να επιβλεπει τουλαχιστον τις Ανορεξιες/Βουλιμιες ΔΕΝ υπαρχει?
Δηλαδη αμα μες την ''απογνωση'' μου παω να κανω τις βλακειες για να μην πω τιποτα αλλο που λεει η Mcan και η καθε μια Mcan και πεσω καμια μερα τ'ανασκελα θα μου πει κανεις πως ειμαι ενηλικη και πως ειμαι υπευθηνη των πραξεων μου? ε οκ, ας το πει.Η μαλακια θα εχει γινει ομως.
Ας προσεχουμε τι λεμε γαμω.Ειναι πολλοι οι ''ευθραυστοι'' ανθρωποι εδω, που προτιθοντε να κανουν το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να νιωσουν καλυτερα... Ειναι αναγκη να τους σερβιρουμε στο πιατο απανθρωπες και επικινδυνες λυσεις?
Προφανως και δεν υπαρχει.Εγω αυτο που εχω καταλαβει για το σαιτ αυτο ειναι οτι οι ιδιοκτητες του μας δινουν χωρο να τα λεμε.Αυτο βοηθαει εμας,βοηθαει κι αυτους ομως στη δουλεια τους με τον εξης τροπο.Οταν αυτοι θελουν,διαβαζουν τους διαλογους μας,μπαινουν καλυτερα στο πνευμα μας και γινονται καλυτεροι στη δουλεια τους(ελπιζω οτι γινονται τουλαχιστον).Quote:
Originally posted by Solitude
Και επισης ενας ανθρωπος να επιβλεπει τουλαχιστον τις Ανορεξιες/Βουλιμιες ΔΕΝ υπαρχει?
Δηλαδη αμα μες την ''απογνωση'' μου παω να κανω τις βλακειες για να μην πω τιποτα αλλο που λεει η Mcan και η καθε μια Mcan και πεσω καμια μερα τ'ανασκελα θα μου πει κανεις πως ειμαι ενηλικη και πως ειμαι υπευθηνη των πραξεων μου? ε οκ, ας το πει.Η μαλακια θα εχει γινει ομως.
Ας προσεχουμε τι λεμε γαμω.Ειναι πολλοι οι ''ευθραυστοι'' ανθρωποι εδω, που προτιθοντε να κανουν το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να νιωσουν καλυτερα... Ειναι αναγκη να τους σερβιρουμε στο πιατο απανθρωπες και επικινδυνες λυσεις?
Δεν ειναι ουτε αστυνομοι ουτε ντανταδες.Μαλιστα σε αντιθεση με αλλα φορουμ,ειναι σχεδον αποντες στα οσα διαδραματιζονται και γραφονται στο φορουμ.Και καλα κανουν κατα μια αποψη.
eyelids διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ μ'αυτό που λες.. γιατί αν ήταν έτσι τότε αυτή θα ήταν απλά μια αρένα όπου θα μπορούσαμε να σφαζόμαστε και να "βοηθάμε" έτσι κάποιους να βγάζουν συμπεράσματα για την ανθρώπινη φύση και τη βλακεία των ανθρώπων. Ο κάθε χώρος, δικτυακός ή μη οφείλει να σέβεται το λόγο ύπαρξης και το σκοπό του. Το φόρουμ αυτό είναι χώρος γι αυτούς που πάσχουν από κάποια Διαταραχή Πρόσληψης Τροφής και θέλουν να ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ! Δεν είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων για το πως να εξελίξουν τη διαταραχή τους σε κάτι χειρότερο! Πως να βουτήξουν πιο βαθιά στο πρόβλημά τους!
Είναι απόλυτα φυσικό να γράφει κάποιος το πρόβλημά του σε όλη του την έκταση, αλλά πόσο φυσικό είναι να ρωτάει και να συμβουλεύει ίσως καινούριους τρόπους αυτοκαταστροφής;; Το να πω ότι παίρνω καθαρτικά πχ είναι έκθεση του προβλήματός μου.. αλλά το να προτείνω σε κάποιο προβληματισμένο πλάσμα που ρωτάει πως να χάσει 20 κιλά σε μια βδομάδα να πάρει καθαρτικά γιατί σε μένα "έκαναν δουλειά" είναι αν μη τι άλλο προκλητικό!! Και ακόμη χειρότερο είναι όταν βλέπεις να συμβαίνει σε άτομα που το βάρος τους είναι ήδη λιγότερο από το φυσιολογικό!
Κανείς μας δεν χρειάζεται νταντά ή αστυνόμο! Κοινή λογική χρειαζόμαστε.. και οπωσδήποτε και λίγη επίβλεψη από κάποιον ειδικό όταν το πράγμα ξεφεύγει.. ΕΙΔΙΚΑ στο κομμάτι ανορεξία/βουλιμία όπου κινείσαι στην κόψη του ξυραφιού! Ένα άσχημο πισωγύρισμα εκεί μπορεί να σε στείλει όχι απλά στο νοσοκομείο.. αλλά στον τάφο!
συγνωμη που επεμβαινω ενω ειμαι καινουργια στο site αλλα καποια πραγματα ειναι εντελως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.Δεν μου αρεσει να αναφερομαι σε καποιον που δεν γνωριζω με αυτον τον τροπο αλλα mcan τα εχεις χασει εντελως (για να μην σε χαρακτηρισω αλλιως).Διαβασα πριν λιγες μερες την αποψη-αντιδραση σου στην ζωη-εμπειρια μιας κοπελας και τις δυσκολιες της και αντι να της ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ λες του κοσμου τι μ.....ιες και τωρα δινεις "συμβουλη" για γρηγορο αδυνατισμα τι να πω .....
πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο αν η κοπελα mcan θελει να τα λεει αυτα κ να φερνει τις αλλες τις κοπελες σε δυσκολη θεση με αφηνει αφωνη κ γω στεναχωρηθηκα με αυτο που ειπε οτι ηταν κ μοντελο..............να σου πω κ κατι τι μΑς νοιαζει εμας τι ησουν στην τελικη οταν προκαλεις αλλες κοπελες να κανουν το ιδιο αυτο κ μονο λεει πολλα.
Το συγκεκριμένο άτομο έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα (και αυτό θα ήταν απόλυτα σεβαστό αν δεν δημιουργούσε προβλήματα). Το είχα εντοπίσει και αναφέρει και σε άλλα τόπικ όπου είχα γινει έξαλλη με αυτά που έγραφε. Εντοπίστε την και απλά έχετέ την στο νου σας. Τίποτα άλλο. Αφού ο admin το επιτρέπει, εκείνος ξέρει καλύτερα. Αλλά οι υπόλοιποι προσοχή..
το ξερω βρε αλλα με αυτα που ειπε ειναι σα να με εφερε κ μενα σε δυσκολη θεση...................
Το αν χρειάζεται εποπτία αρμοδίου κυρίως για το φόρουμ της ανορεξίας νομίζω πως είναι αυτονόητο,
αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν καταλαβαίνω το λόγο.Αν οι υπεύθυνοι
του χώρου αυτού δεν έχουν χρόνο/διάθεση ν'ασχοληθούν καλό θα ήταν να βρουν κάποιους άλλους ικανούς
και διαθέσιμους να το κάνουν.Αν πάλι θεωρούν πως δε χρήζει εποπτίας ο χώρος αυτός,ας μπουν στον κόπο
να μας εξηγήσουν το λόγο.Φοβάμαι πως το σάιτ αυτό πέρα από χώρος αναζήτησης φίλου όταν η τροφή
γίνεται εχθρός είναι και καταπληκτικό φροντιστήριο και βιβλιοθήκη πληροφοριών για όσους δεν έχουν ακόμα
εντρυφήσει στη διαταραχή,για όσους δε γνωρίζουν και πολλά από καταστρεπτικές δίαιτες,χημικά σκευάσματα,
καθαρτικές μεθόδους κι ό,τι άλλο μπορεί να οδηγήσει έναν υγιή άνθρωπο με κάποια ίσως παραπάνω κιλά
σε κάποιον διατροφικά διαταραγμένο με πολύ μεγαλύτερο στο εξής πρόβλημα στις πλάτες του,συχνά απροσπέλαστο!
Και καθώς στη μηχανή αναζήτησης του google έχει υψηλή θέση,είναι εύκολα προσβάσιμο σε νεαρά επιρρεπή άτομα,
που ο κόσμος τους όλος είναι ένα στενό τζιν κι είναι διατεθειμένα να υποβάλουν τον εαυτό τους σ' ό,τιδήποτε
ικανό να τα βάλει εκεί μέσα!Κινούμαστε σε πολύ λεπτή γραμμή και όσοι διαβάζουμε διάφορα περίεργα
και όσοι επιχειρούμε να συμβουλέψουμε.Το θέμα έχει και στο παρελθόν πολλάκις τεθεί και μάλιστα ήταν ο λόγος
που χάσαμε από την παρέα μας τη Νεφέλη...Ελπίζω αυτή τη φορά να τύχει της δέουσας προσοχής!
Εγω νομιζα πως ο καθενας εδω λεει τη γνωμη του ελευθερα. Πολλες φορες εχ γραψει ποσο ασχημη ειναι η βουλιμια, ποσο βασανιστικο κτλ, κανεις ομως δεν σταθηκε στα καλα. Επισης σοβαρα δεν νομιζω οτι αν ενας ανθρωπος τρωει φρουτα μονο για 2 εβδομαδες να παθει τιποτα.
Επισης ανεφερα οτι ημουν μοντελο για να τονισω οτι αυτες οι μεθοδους χρησιμοποιουντε σε αυτο το χωρο οτι δεν λεω πραγματα που εβγαλα απο το μυαλλο μου, ξερω κοριτσι που εκαναν και που κανουν πολυ πιο ακραια πραγματα (διαιτα κοκαινης ας πουμε. Αν ημουν τρελη και ηθελα να βλαψω την κοπελα αυτο θα της ελεγα)
Καλά που δεν της έδωσες την πληροφορία αυτή,mcan!ΕΛΕΟΣ!Προσπαθώ να σε καταλάβω,αλλά δεν τα καταφέρνω!
Τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη από μας;Αν έχεις ανάγκη την προσοχή μας,ίσως ακόμα και την οργή μας
απέναντι στο πρόσωπο σου,σταμάτα να προσπαθείς γιατί τα έχεις καταφέρει!Αν χρειάζεσαι τη στήριξη μας
στην όποια σου προσπάθεια,έλα να το πάμε από την αρχή γιατί κινούμαστε στο λάθος δρόμο.Βοήθησε μας
να σε βοηθήσουμε,αν μπορούμε...Πάντως,σε παρακαλώ πολύ,σταμάτα να κλωτσάς άτομα στο γκρεμό!
nadine moy δεν το ξερα αυτο πεσ μου ποια νεφελη χασαμε κ πως???????????????????????????
Μολις της το ειπες
σε παρακαλω κανε μας την χαρη και μην ξαναγραψεις τιποτα σε αυτο το φορουμ.
μπορει να μην το καταλαβαινεις αλλα κανεις κακο σε ανθρωπους,
κρατα την γνωμη σου για τον εαυτο σου και τις γνωστες σου απο το Κολωνακι............