Quote:
[iειμαι συνηδητοποιημενη, ξερω τι θελω, ξερω πως να το παρω, κ δν φοβαμαι τι θα παθω μονο κ μονο επειδη ακομα δν εχω παθει κατι . δν μ εχουν πεσει τα μαλλια ουτε μ χουν χαλασει τα δοντια!!!!!!το μονο που σκεφτομαι συνεχεια ειναι οτι θελω να φαινονται τα κοκκαλα μου κ να τα πιανω, κ να μπορω να τρωω....]Originally posted by mairh1985[/i]
μμμ......καλο ....αλλα κ μονο που προσπαθω να τα σκεφτω με πιανει πονοκεφαλος.
προσπαθισα να παρομοιασω το φαγητο με το νερο, μου φανηκε καλη ιδεα οπως ειπες, αλλα κ εκει εχω προβλημα, επειδη ΠΟΤΕ δεν επινα νερο κ τους 3 τελευταιους μηνες μετα απο παρεμβαση του διαιτολογου μ μ ειπε να πινω με το ΖΟΡΙ 3 λιτρα νερο την μερα.οποτε κ αυτο κανω αναγκαστικα κ παω ολο wc και μ την δινει.
οντως θελω να ξερω πως δν θελω να χω καποιο μετρο γτ με εκνευριζει!!!!γιατι δλδ αλλες να τρωνε ο,τι θελουν κ να μην παιρνουν κιλα κ να προσπαθουν να παχυνουν κ απο πανω???
ασε που ειμαι κ Θεοφοβουμενη κ φοβαμαι οτι μια μερα ολα θα μου γυρισουν κ θα παθω ακριβως οσα φοβαμαι.....
ειμαι συνηδητοποιημενη, ξερω τι θελω, ξερω πως να το παρω, κ δν φοβαμαι τι θα παθω μονο κ μονο επειδη ακομα δν εχω παθει κατι . δν μ εχουν πεσει τα μαλλια ουτε μ χουν χαλασει τα δοντια!!!!!!το μονο που σκεφτομαι συνεχεια ειναι οτι θελω να φαινονται τα κοκκαλα μου κ να τα πιανω, κ να μπορω να τρωω....οχι σπιτικα φαγητα...αυτα δεν τα ξερναω....αυτα δεν τα τρωω καν σε μεγαλες ποσοτητες....τα τρωω ολη τη βδομ σε 2 δαχτυλα.....αλλα τα junk food και τα γλυκα.....αυτα μονο θελω να τρωω τονους!κ ειναι απιστευτο που εξακολουθω να το θελω ενω καθε φορα μετα υποφερει το στομαχι μ απο τον εμετο κ το πρηξιμο κ το κεφαλι μ απο τις ενοχες