Παιζει ρολο και η ηλικια και εγω ειμαι μου φαινεται η μεγαλυτερη,τουλαχιστον στο forum.
Printable View
Παιζει ρολο και η ηλικια και εγω ειμαι μου φαινεται η μεγαλυτερη,τουλαχιστον στο forum.
Γεια σαs κοριτσια,το θεμα αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον,διοτι αντε φτασαμε τον στοχο μαs,ειδικα αυτεs που θελουν μεγαλη απωλεια κιλων,μετα τι γινετε???Εχω δει εναν φιλο που απο 135 κιλα,εφτασε 65 ΧΩΡΙΙΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ,τα κιλα τα εχασε σε 2 χρονια,περα απο μια χαλαρωση γενικη,σε ολα τα σημεια του σωματοs του,εκανε 1 χρονο γυμναστικη,3-4 φορεs την εβδομαδα,ξεκινησε ομωs χανονταs τα 35 πρωτα κιλα,και βαζωνταs βαζελινη,στην κοιλια συνηθωs,τυλιγοταν με μεμβρανη διαφανη,και κοιμοταν με αυτο,του το ειχε πει μια αισθητικοs.Σημερα μετα απο μια απωλεια70 κιλων,εχει παρει βεβαια +10 κιλακια,και πηγαινονταs ακομα γυμναστηριο,ΟΧΙ εντατικα,εχει ενα πολυ ωραιο σωμα!Παιζει ρολο το δερμα,η περιποιηση,+οτι γραφετε παραπανω,αλλα το μυστικο ειναι το εξηs:στα μισα κιλα απωλειαs γυμναστηριο,τον βοηθησε παααρα πολυ το power plate,το οποιο ακομα κανει,οποτε παει γυμναστηριο.Δινει 35 ευρω σε καθε επισκεψη power plate,το μηχανημα κοστιζει περιπου 3,500ευρω αν θελει καποιοs να το αγορασει,συμφερει καλυτερα στο γυμναστηριο,διοτι σε καθοδηγει και καποιοs γυμναστηs!Αυτα γνωριζω,οσο για κοιλιοπλαστικη εχει τελεια αποτελεσματα και γρηγορα,ΑΛΛΑ ειναι εχω ακουσει τρομερα επωδυνη,και το σημαδι δεν φευγει ΠΟΤΕ,οτιδηποτε και να λενε οτι σβηνει κτλ, δεν αληθευει,δυστηχωs!
Κοριτσια καλημερα, Να ρωτησω αν εχει κανει καμια σας κοιλιοπλαστικη. Το σκεφτομαι... Δωστε μου καμια πληροφορια
Quote:
Originally posted by moltia
λολ οχι ενταξει τις κρεμασμενες πετσες τις γλιτωσα.. η κοιλια μου ναι ηταν παρα πολυ χαλαρη δεν ξερω βεβεα τι δειχναν στην τηλεοραση..αλλα μια αρκετη χαλαρωση την ειχε την συμαζεψα λιγο me γυμναστικη κοιλιακους.. και σκεφτομαι πολυ εντονα να κανω και κατι..ακομα δεν ξερω τι..χιχιχι...θα δουμε..παντως οτι επαθα το παθα γιατι δεν το κοιταξα οταν εχανα...καλυτερα προληψη...οποτε μην αγχωνεστε ειναι και θεμα ποιοτητας δερματος και φροντιδας οπως ειπα και παραπανω :D
αχ να σε καλα μια ανακουφιση την πηρα..καλε οπως το ειπες νομιζα κρεμαστικαν οι πετσες σου και αγχωθηκα..αγαπη μου αλλο κρεμασμα αλλο χαλαροτητα ...φιουυυυυυυυυυυυυυ
Δεν είμαι κοριτσάκι αλλά έχω κάνει αυτό που ψάχνειςQuote:
Originally posted by Pinocchio
Κοριτσια καλημερα, Να ρωτησω αν εχει κανει καμια σας κοιλιοπλαστικη. Το σκεφτομαι... Δωστε μου καμια πληροφορια
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1802
Καλημερα Στελιο, διαβασα την περιπετεια σου και ευχομαι ολοψυχα συντομα να αισθανεσαι καλα. Συγνωμη για το " κοριτσια "..... Ζω στη Ροδο και το πιο πιθανον ειναι να κανω κοιλιοπλαστικη σε ιδιοτικη κλινικη στην Αθηνα. Δεν ξερω ομως κανεναν γιατρο, ουτε και τι χρηματικη πληρωμη γιατρου παιζει γενικοτερα....
γεια σας κι απο μενα. εκτος ολων των αλλων με χει φαει και μενα η αγωνια σχετικα με την χαλαρωση. εχει 10 μερες που εκανα δακτυλιο και εχω χασει 5 κιλα. ημουν 114 πριν με υψος 1,67. λεω να αρχισω απο τωρα με καποια συσφιγκτικη κρεμα οτι προλαβω... εχετε να προτινεται καποια? οσο για το κολυμβητηριο παρολο που λατρευω το κολυμπι και ειναι η καλυτερα ασκηση για ολο το σωμα ντρεπομαι να κυκλοφορησω με μαγιω...
Ολα τα παραπανω σωστα ,αλλα αγω αυτο που θα πω για εμενα ειναι το εξης.
Η δικη μου κοιλια δεν επεσε ,απλα αλλαξε θεση και τοπιο και βρισκετε μια παλαμη πανω απο τα γονατα.Βοηθησε σε αυτο και δυο εγκυμοσυνες βεβαια ,αλλα και εγω οτι περνουσε απο το χερι μου εκανα!!
Το στηθος δε ολη την ωρα κατι ψαχνει να βρε χαμω....δεν ξερω τι ...αλλα οτι βρει δικο μου ειναι...!!!!
Και τα μπρατσα ως φτερουγες πλεον απο κοτοπουλο ειναι ετοιμα να πεταξουν!!!
Γι΄αυτο και εγω ελπιζω τωρα κοντα που θα τυχω πολλα λεφτα και θα γινω μια πλουσια,να επισκευτω τον Λυρα,ονειρο ζωης αυτο,και να του πω οτι περισευει κοβεεεε!!!Αφηνομαι στα χερια σου!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Dexa, έχεις τόσο χαριτωμένο τρόπο να περιγράφεις τα πράγματα που μου φτιάχνεις το κέφι. Το τίμημα της επιτυχίας είναι η χαλάρωση λοιπόν; Ε, δεν πειράζει. Καλύτερα έτσι. Αν ήσουν τέλεια θα ήταν τόσο βαρετό. Οι ατέλειες μας κάνουν ανθρώπινους. τα μοντέλα είναι τόσο ψεύτικα, σαν τις μπάρμπι που παίζει η κόρη μου.
Ευχαριστω κοπελια!!!
Και συμφωνω μαζι σου .Και επειδη θεωρω οτι το να εισαι βαρετος ειναι καταρα,οτι περναει απο το χερι μου κανω!!
Ασε που εγω τις μπαρμπι δεν τις συμπαθω.Ειμαι περισσοτερο με την ντορα θα ελεγα!!
ΦΙΛΙΑ!!!
Και η Ντόρα καλή είναι, και ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης καλός είναι ... όσοι γελάνε και έχουν φίλους είναι καλοί και δεν έχει σημασία το "σχήμα" τους.