Βασικά,όχι δεν έχω κάνει εμετό.Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα μερικές φορές,ίσα ίσα για να απαλλαγώ από το βάρος στο στομάχι που με πόναγε απίστευτα,αλλά η σκέψη και μόνο με αηδίαζε και επίσης σκεφτόμουν ότι κάνω που κάνω κακό στον εαυτό μου,τουλάχιστον μην το φτάσω στο έσχατο σημείο, έχοντας μάθει για τις συνέπειες του εμετού στον οργανισμό μου.Αλλά και αυτή η αναμονή του να περιμένω να χωνέψω με πέθαινε,πόναγα υπερβολικά και ευχόμουν να γύρναγα το χρόνο πίσω και να μην είχα φάει τίποτα από αυτά που έφαγα.Quote:
Originally posted by dolphin
Καλημέρα Angel_tears και καλώς μας ήρθες!
Ήθελα να σε ρωτήσω, μετά από τα επεισόδια αυτά της υπερφαγίας που έχεις κάνεις εμετό ή απλά περιμένεις να χωνέψεις? Καμιά φορά, αν στερείσαι πολύ και για μεγάλο χρονικό διάστημα κάνοντας δίαιτα, ο οργανισμός ξεσπάει. Επίσης, παίζει και να σε πιάνει υπογλυκαιμία και να τρως υπερβολικά και απότομα.
Η αλήθεια επίσης είναι ότι δυστυχώς είμαι αρκετά γλυκατζού και ενώ είχα καλό πρόγραμμα διατροφής με συχνά και υγιεινά γεύματα μέσα στην ημέρα,από γλυκά έτρωγα που και που και ίσως τα στερούμουν λίγο παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε.Το κακό παραγίνεται λίγες μέρες πριν την περίοδό μου,που τότε παρατηρώ να εμφανίζονται οι κρίσεις που δεν μπορώ να τις ελέγξω.
Για να δούμε...ελπίζω να τα καταφέρω,το έχω βάλει πείσμα!Θα μπαίνω και εδώ για να παίρνω κουράγιο και να συνεχίζω τις προσπάθειες!:)