ουαου... με καραφλιασες....
Printable View
ουαου... με καραφλιασες....
Παιδια,ολα ειναι σχετικα.
Ο καθε οργανισμος εχει τον δικο του μεταβολισμο.Οσοι εχουμε προβλημα με το βαρος μας λογικο ειναι οτι δεν εχουμε μεταβολισμο turbo.Kαπου χανει. Αλλα και παλι μεταξυ μας διαφερουμε.
Το πρωτο μεγαλο μας προβλημα ειναι οτι εχουμε πολλα παραπανισια κιλα που με διαιτες δεν μπορουμε να τα χασουμε.Δεν μπορουμε να φθασουμε στο ιδανικο μας βαρος οπου ο οργανισμος μας θα ισσοροπηση κυριως οταν καταφερουμε να τα διατηρησουμε.Γι αυτο και καταφευγουμε σε αυτες τις λυσεις που δεν καταφευγουν οσοι μπορουν να τα καταφερουν αλλιως.
Αρα πρωτος στοχος,να φυγουν ολα αυτα τα πολλα κιλα,ουτως ωστε μετα να μπορουμε να αθληθουμε,να ανεβασουμε τις καυσεις μας,να ενεργοποιησουμε τον μεταβολισμο μας και μ ε τ α ολα θαναι πολυ καλυτερα.Οι απολαυσεις θα μπορουν να ειναι και μεγαλες και σε ολους τους τομεις.
Ετσι απλα πρεπει να καταλαβεις οτι ακολουθωντας συγκεκριμενη διατροφη,χτιζεις πιο γρηγορα την ευτυχια σου.Και τοτε σαφως το ζορι θα εχει σχεδον εξαφανισθει.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΗΡΕΜΗΣΕ.ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ..........
Espirit, στο ειπα δεν ειμαι παραδειγμα προς μιμηση.... Εσυ να προσεχεις τον εαυτο σου, να κοιτας το δαχτυλιδακι σου, να το προσεχεις σαν τα ματακια σου και να δεις που η ζυγαρια θα παρει την κατιουσα..... Η Μαργκαρετ εχει δικιο.... Ο καθε μεταβολισμος λειτουργει διαφορετικα. Προσωπικα αν κοψω τις αηδιες που τρωω σε 2 βδομαδουλες ειμαι οκ... Και συ σιγα σιγα θα μαθεις να λειτουργεις με το δαχτυλιο μεσα σου. Λιγος χρονος χρειαζεται και τιποτε αλλο. Και οπως ειπαμε..... Τις συμβουλες του γιατρου να τις τηρεις πιστα. Αυτος ξερει και οχι εμεις.
Φιλακια γλυκια μου
Πινοκιο, αν διαβαζω καλα πισω απο τις λέξεις, θελεις να πεις οτι ο δακτυλιος ειναι παντα ενα "ξενο σωμα" μεσα στο σωμα και ουτε μετα απο πολυ καιρο δεν γινομαστε "ενα"; Ειναι μια ενοχληση και ενας "μπατσος" που τιμωρει; (και η τιμωρια του βεβαια ειναι πονος. Αλλά και 3 πίτες με γυρο αν πλακωσω τωρα παλι θα αγκομαχαω ολη νυχτα και ειναι πιθανον στο τελος να τα βγαλω...)
Την βαλβιδα την εχω ψηλαφισει σε γνωστες μου, η αισθηση του στο στομαχι αναρωτιεμαι ποια να ειναι......
καλημερουδια σας! εγω παντως μολις φαω νιωθω ενα βαρος ψηλα στο στομαχι δεν ξερω αν αυτο ειναι το επιθυμητο η αν κανω κατι λαθος... παντως για μενα τουλαχιστον ναι λειτουργει λιγο σαν "αστυνομος" αν και προς το παρον ειμαι ακομα φοβισμενη δεν εχω δοκιμασει τις αντοχες μου αλλα ειμαι και περηφανη γιατι ειμαι στην δεκατη ημερα μετα το χειρουργειο και δεν εχω κανει εμετο!
Καλημερα dream on, ισα ισα λεω οτι εμεις με το δαχτυλιο γινομαστε ενα σωμα-δαχτυλιος. Η Espirit ομως ειναι προσφατα χειρουργημενη και μεχρι προσφατα δεν ειχε συμφιλιωθει με την ιδεα. Ολη εχουμε μαθει να ζουμε με το δαχτυλιδακι. Ειναι ενα με μας. Αρκει να μαθεις να το χειριζεσαι. Να μαθεις πως λειτουργει.
Εγω προσωπικα δεν αισθανομαι τιποτε στο στομαχι. Η μονη αισθηση ειναι του κορεσμου. Αισθανομαι χορτατη ακομα και οταν δεν εχω φαει τιποτε. Απο τη λαιμαργια μου και απο την ζηλια μου οταν βλεπω γαφητο, τρωω...
Πιστεψε με ο δαχτυλιος δεν τιμωρει. Ουτε πονος υπαρχει. Τουλαχιστον σε μενα. Για τους αλλους δεν επιφερω γνωμη.
Υπαρχει ισως μεταγχειρητικος πονος αλλα μεχρι εκει
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Και ομολογω οτι αυτα που γραφεις ειναι good news!
Κι εγω θελω, προς το παρον ομως με εχει φρεναρει η γραφειοκρατία και... ενα "λαθος" να το πω; Μολις τελειωσει με το καλό αυτη η κουρσα θα το πω. Με το νι και με το σίγμα :-)
Φυσικα και να το πεις. Να ξερουμε τι γινετε γυρω μας. Να ξερεις οτι παντα μιλαω για μενα και τις προσωπικες μου εμπειριες. Δεν επιφερω γνωμη για τις υπολοιπες δημοσιευσεις. Ο καθενας μας εχει περασει διαφορετικα τη φαση " δαχτυλιος " και μερικες φορες οι γνωμες ποικιλουν.
Εσπιριτ, χαιρομαι για σενα. Βλεπεις οτι δεν υπαρχει κατι φοβερο. Και οταν ακολουθεις τις δηγιες του γιατρου ουτε εμετοι υπαρχουν. Μην φοβασαι το βαρος ψηλα στο στομαχι. Θελει και αυτο το στομαχακι τον χρονο του να συνηθησει το δαχτυλιδακι.
ασε πινοκιο ειμαι ακομα λιγο επιφυλακτικη και βασικα αυτο μονο καλο μου εκανε :) πες καμια ιδεα για φαγητα... ειμαι προς το τελος των αλεσμενων και απο αυριο ξεκιναω τις μαλακες τροφες αλλα εχει κολησει το μυαλο μου...
Εχεις πολλες επιλογες. Κοτοσουπα (ανευ κοτοπουλου), ψαροσουπα και το ψαρακι να ειναι καλα βρασμενο, πουρε, λα βαζ τυρακια, φετουλα (να την λιωνεις στο στομα σου), γιαουρτακια πασης φυσεως, πατατουλες φουρνου, τυροκεφτεδες, κεφτεδες, μπιφτεκακι, μπανανουλα ωριμη κτλ
Προσοχη, η ποσοτητα που βαζεις στο στομα σου να ειναι ενα μικρουλι κομματακι, τα το μασας καλα. Οχι μεγαλες μπουκιες.
μου λειπουν πολυ τα φρουτα... βλεπω στην αυλη τα δαμασκηνα να κρεμονται λαχταριστα λαχταριστα.... ουφ... σαλατες φρουτα και ψωμακι απο ποτε τρωμε θυμασαι καθολου? συγνωμη που ζαλιζω εσενα αλλα ο γιατρος με εχει γραμμενη οποτε ...
Αντε να δωσω κι εγω μερικες ιδεες για φαγητα που μου φαινονται οτι "γλιστρανε" ευκολα.
Πουρες. Αν αντεχεις τον συνοδευεις με μπιφτεκακια ή σουτζουκακια ή ρολό από κιμά. Παλιοτερα εφτιαχνα σε πυρεξ ενα σουφλε με κουνουπιδι, γαλα, αυγο και τυρι και ηταν πεντανοστιμο. Επισης παντα μου αρεσε μια φορα στο τοσο να τρωω αυγο στο τεφαλ με μπολικη ντοματουλα, πιπεριά, κρεμμυδι και τυρακι, "σκόρπιο" ομως - οχι ομελετα "μονοκομματη" σαν κρεπα. Σκεφτομαι και τα γιουβαρελακια - το πολυ πολύ τα πατας με το πιρουνι στο πιατο σου και γινονται πιο νιανιά, νιανιά με γευση ομως :-)
Αυτα τα επιδορπια γιαουρτιου σου αρεσουν; Καποτε κυκλοφορουσε ενα με γευση λεμονι και ηταν απιστευτα αρωματικο και γευστικό! Αλλά και γιαουρτι με μελι τρωγεται! (ισως και με μια σπιτικη μαρμελαδα, δεν ξερω, δεν το εχω δοκιμασει αντι για γλυκο του κουταλιου που σερβιρουν συνηθως) και μια κρεμα βρε παιδι μου στο κατω-κατω ή ενα ρυζόγαλο (βλεπω πώς τα κατεβαζει η αδερφη μου που ειναι λεχωνα - η σουπα και η κρεμα ειναι στανταρ καθε μερα!)
Δεν ξερω και για τοννοσαλατα με λιωμενο τον τοννο, κρεμμυδι, πιπερια, μαγιονεζα light με μπολικο λεμονι και αλατοπιπερο, αν θα σου αρεσε - ιδεες ριχνω στο τραπεζι :-)
H dream on εχει δικιο στα φαγητα. Προσοσχη στον τονο. Δεν παει ευκολα κατω. Αλλα φαε κιμα με πουρε, γιουβαρλακια, κτλ. Οσο για τα φρουτα βαλε στο μπλεντερ μια μπανανα και ενα μηλο, λιγο γαλατακι και απολαυσε τα. Πιες χυμο οσο θελεις. Βερικοκο, μπανανα κτλ Και το ψωμακι θα το φας σιγα σιγα. Στην αρχη την γωνια για να μπορεις να την μασας καλα. Η ψιχα καμια φορα δεν μασιεται.
Γινετε να μην μιλαμε για φαγητα? Ειναι το ευαισθητο σημειο μου....!!!!
Δεν με ενοχλεις καθολου. Ισα ισα... Μακαρι 2 μιση χρονια πριν να χα και γω καποιον να μου μιλαει οταν ημουν και γω σε απογνωση. Ευτυχως εμενα ο γιατρος μου ηταν παρον οσες φορες τον πηρα.
Εδω δεν ειμαστε για το παιζουμε καποιοι. Εδω ειμαστε γιατι εχουμε ολοι κοινο παρανομαστη τον δαχτυλιο. Ρωτα με λοιπον οτι θες. Θες να μου δωσεις το μσν σου να τα λεμε και κει? Και αυτο γινετε.
dreamon απο που εισαι εσυ καλη μου? σε ευχαριστω πολυ και σενα και την πινοκιο για την συμπαρασταση οσο για τα φαγητα δηλαδη ο κιμας τρωγεται ανετα ε? ψωμακι εφαγα εχθες μια μπουκιτσα με την ψυχη στο στομα αλλα ευτυχως δεν εγινε τπτ :) σημερα κοτοσουπα μονο ζουμι με το ρυζακι και τυρακι τριμενο μεσα. κρεμες τρωω επισης του γιωτη και κανα ρυζογαλο κτλ. απλα μπουχτισα ολο τα ιδια και τα ιδια οποτε τωρα θα εχω μια ποικιλια εστω για λιγες μερες. αυτο το σαν ομελετα που λες ειναι λες οκ για μενα?
πινοκιο σου στειλα το μσν μου σε πμ αλλα τωρα που το θυμηθηκα το εγραψα χυμα στο αλλο ποστ με τις αποριες περι δακτυλιου οποτε dreamon αμα θελεις δες και κανε και συ add :))