Καλημερα παιδια....κι εγω εχω δοκιμασει απειρα πραγματα...βεβαια δεν κατεφυγα ποτε σε διαιτες χωρις καθολου φαγητο, εχω ακουσει κατι για νερο ολη μερα επι μερες κλπ....δεν αντεχω να τα κανω αυτα. Αλλα απο βλακειες αλλο τιποτα....Πολλες διιατες, πολλα πισωγυρισματα,πολυ κακο για το τιποτα. Το πιο επιτυχημενο προγραμμα που εχω κανει ειναι διατροφη μετα απο εξεταση δυσανεξιας, ειχα χασει 14 κιλα σε 40 μερες και ημουν παρα πολυ καλα, μακαρι φυσικα να παρεμενε το αποτελεσμα....τα ξαναπηρα στον επομενο χρονο κι απο ολα πανε κατα διαολου.Οταν μαλιστα επιχειρησα να ξανακανω την ιδια διαιτα φυσικα δεν ειχε κανενα αποτελεσμα....
Απο σκευασματα πρασινο τσαι χρησιμοποιω αλλα κι αυτο μονο επικουρικα οταν κανω διαιτα γιατι μου φαινεται γελοιο να το παιρνω μερες που εχω φαει το καταπετασμα...
Εμενα το βασικο προβλημα πλεον το εχω παρει αποφαση οτι βρισκεται στο μυαλο μου....ξερω τι πρεπει να κανω και πως, αλλα δεν εχω τη δυναμη να το κανω....μεχρι και τις βαριαιατρικες επεμβασεις εχω σκεφτει , αλλα φοβαμαι αυτο ακριβως που λεει η φιλη sweet_but_obese ....οτι το μυαλο δε μασαει απο τιποτα....
Πρεπει να χασω περιπου 30 κιλα και ξερω οτι ο δρομος μου ειναι ανηφορικος και δυσκολος....θα παιρνω δυναμη απο δω και ελπιζω να τα καταφερω.
Καλη επιτυχια σε ολους οσους βρισκονται στον αγωνα...