το θέμα της συζήτησης κ μόνο, ούτε εγώ ξετρελάθηκα
απο περιέργεια το διάβασα..
Printable View
το θέμα της συζήτησης κ μόνο, ούτε εγώ ξετρελάθηκα
απο περιέργεια το διάβασα..
Θα είναι τελείως άτοπο να σκεφτούμε ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα για τους άντρες και για τις γυναίκες;
Άλλο πακέτο το ένα, άλλο πακέτο το άλλο...
Σιγουρα παντως ειναι αντιδοτο στην ανια-βαριεμαρα.
Προς το παρον δεν με απασχολει ο φοβος του θανατου ειτε με σεξ ειτε χωρις...παρα μονο απο \"μακρια\"...περισσοτερο με απασχολουν μικροφοβοι της καθημερινοτητας...
Οταν φτασω σε \"καποια\" ηλικια μπορει να ειναι διαφορετικα...
εγω αυτον τον καιρο δεν εχω ερωτικη ζωη οπότε δεν με αφορα το 8εμα του σεξ κιας ειμαι 28 λολ
Ακριβώς τώρα είναι που θα έπρεπε να σε αφορά περισσότερο ώστε να την ξαναποκτήσεις :)Quote:
Originally posted by maria...
εγω αυτον τον καιρο δεν εχω ερωτικη ζωη οπότε δεν με αφορα το 8εμα του σεξ
μα δεν εχω ορεξη πλεον για τετια.προιγουντε αλλα πιο σοβαρα :p
χαχαχχαχ Θα απαντήσω αργότερα τώρα πεινάω :P
καλη ορεξη :):P
Συμφωνώ ότι υπάρχουν ποιο σημαντικά πράγματα από το σεξ αλλά δεν μπορώ να βρω γιατί να είναι αλληλοαναιρούμενα ;( εκτός εάν προορίζεσαι για το μοναστήρι :P )Quote:
μα δεν εχω ορεξη πλεον για τετια.προιγουντε αλλα πιο σοβαρα :p
οχι βεβαια απλα ειμαι μεγαλη πια για τετια νομιζω.η μπορει αν ερωτευτω να εχω δια8εση και παλυ,
Ναι, ας πούμε ότι αυτό ισχύει για το συγκεκριμένο περιστατικό. Αλλά μπορεί να υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι πίσω από την αυξημένη ανάγκη για σεξ. Είναι άλλο πάντως να προσπαθείς να αρνηθείς το τέλος, άλλο να το αποδέχεσαι και να απολαμβάνεις τη ζωή σου χωρίς να περιστρέφονται οι σκέψεις σου συνεχώς γύρω από το θάνατο και άλλο η επιβεβαίωση ότι παρά τη φυσιολογική φθορά μπορώ ακόμα ή είμαι ακόμα επιθυμητός...Quote:
Δεν είναι δική μου γνώμη αυτό που λέω, απλά το θυμήθηκα και δεν νομίζω ότι είναι άσχετο με το θέμα αυτό. Ο άνθρωπος πήγε στον συγγραφέα για ψυχοθεραπεία και σιγά-σιγά ο συγγραφέας - ψυχοθεραπευτής μαζί με τον ηλικιωμένο άντρα διαπίστωσαν ότι αυτή η αυξημένη ανάγκη για σεξ ήταν μεταξύ άλλων μια προσπάθεια να αρνηθεί το τέλος που φάνταζε όλο και πιο κοντινό, να επιβεβαιωθεί ότι μπορεί ακόμη, τέλος πάντων. Το βιβλίο έβγαζε αυτό το συμπέρασμα, όχι εγώ. Μου φαίνεται ότι τα περιστατικά που γράφει στο Δήμιο του έρωτα ο Γιάλομ προέρχονται από πραγματικές συνεδρίες.
Μεγάλη για τέτοια; Δηλαδή εμένα στα 38 θα έπρεπε να μη με απσχολεί καθόλου ε; :) :)Quote:
οχι βεβαια απλα ειμαι μεγαλη πια για τετια νομιζω.η μπορει αν ερωτευτω να εχω δια8εση και παλυ,
Οποια φοβαται το θανατο και ειναι ανω των 18 ειμαι διαθεσιμος:D
Μονό που ο έρωτας δεν προκύπτει από την διαθεσιμότητα :P
Ααα δεν θελω ερωτα...μονο σεξ:)