Καλημέρα!!!
Μόλις έκλεισα ραντεβού με διαιτολόγο για Πέμπτη βράδυ.
Wish me luck.
ANNEZINA, ευχαριστώ για τις συμβουλες.
Τι λέτε; Να γουρουνιάσω λίγο τις 2 μέρες που έμειναν; (λες κι αλλιώς δε γουρούνιαζα)
Φιλάκια
Printable View
Καλημέρα!!!
Μόλις έκλεισα ραντεβού με διαιτολόγο για Πέμπτη βράδυ.
Wish me luck.
ANNEZINA, ευχαριστώ για τις συμβουλες.
Τι λέτε; Να γουρουνιάσω λίγο τις 2 μέρες που έμειναν; (λες κι αλλιώς δε γουρούνιαζα)
Φιλάκια
katernoula γουρούνιασε για να σου φύγει το απωθημένο και με την άδεια μας!
Αλλά από Παρασκευή που θα ξεκινήσεις το πρόγραμμα θα πρέπει να είσαι μια κυρία!
Θα μας δίνεις αναφορά!
Καλή τύχη katernoula, όλοι εδώ είμαστε μαζί σου, στον αγώνα! Χαμογέλα και όλα θα πάνε καλα! :)
Katernoula και μενα πριζονταν τα ποδια μου οταν ειχα 17 κιλα πανω απο το κανονικο.Επρεπε να τα χασω και να κοψω τελειως το αλατι για να φυγουν τα πρηξιματα.Το αλατι μου λειπει ποτε ποτε,ειδικα τα τυρια που μου αρεσαν πολυ αλλα προτιμω να το στερουμαι για να μην πρηζονται τα ποδια μου.Ειδικα με το αριστερο ειχα μεγαλο προβλημα,μεχρι φαγουρα με επιανε
Καλα εκανες και πας σε διαιτολογο,θα σε βοηθησει να βαλεις τις βασεις για να ακολουθησεις μια σωστη διατροφη.Εγω παντως θα σου ελεγα να μην γουρουνιασεις αυτες τις 2 μερες που σου μενουν γιατι αυτο θα σε δυσκολεψει μετα στο ξεκινημα της διαιτας.Προσπαθησε να φας τοσο οσο να χορταινεις και δωσε βαρος στην πρωτεινη,θα βοηθησει πολυ στο απεξαρτηθεις απο τα γλυκα και τους πολλους υδατανθρακες
Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Σήμερα πήγα και για εξετάσεις αίματος και ούρων. Αντε να δούμε. Πάντως παίρνω πολύ κουράγιο από σας και ήδη άρχισα να ελαττώνω το βραδινό (το χειρότερο και χωρίς σταματημό γεύμα)
ANNEZINA θα ήθελα να σου ζητήσω να μου στείλεις κάποιες πληροφορίες για τη διαιτολόγο που σε παρακολουθεί. Επειδή έχω δοκιμάσει πολλούς διαιτολόγους και συνήθως τα παρατάω μετά από λίγο γιατί δεν μου ταιριάζουν (οι περισσότεροι είναι επικριτικοί, σε κοιτάνε αυστηρά σε περίπτωση που δεν χάνεις και φυσικά, επειδή οι ίδιοι ήταν μία ζωή αδύνατοι, δεν μπορούν να κατανοήσουν την κατάσταση που βιώνει κάποιος υπέρβαρος/παχύσαρκος). Έχω διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα αλλά με κάποιον που πραγματικά θα με βοηθήσει και ψυχολογικά!
Ameliedeli εγώ μόλις σήμερα πήρα τηλέφωνο από την ΑΝΑΣΑ. Είχα περάσει από εκεί πριν μια εβδομάδα και μου έκαναν κάποιες ερωτήσεις. Στη συνέχεια (σήμερα δηλαδή) με πήρε τηλέφωνο μια γιατρός για να με ρωτήσει περαιτέρω πράγματα σχετικά με τη βουλιμία μου. Μου είπε ότι από εβδομάδας θα με καλέσουν για να κλείσουμε ραντεβού και να πάω από εκεί.
Θα σας ενημερώσω όλους για το πως μου φάνηκε.
Και εγώ τηλεφώνησα στο ΑΝΑΣΑ και μου πήραν το ιστορικό μου. Μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν.
Και μόλις τώρα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι δεν έχω καμία διαταραχή διατροφής και δεν μπορούν να με αναλάβουν! Και ρώτησα "μόνο η ανορεξία και η βουλιμία με πρόκληση εμετού θεωρείται διαταραχή?" και μου είπαν ΝΑΙ.
Απλά με συμβούλεψε αν θέλω να δω κάποιον ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή-ψυχίατρο και να μιλήσω για το πρόβλημά μου....
Κορίτσια,
πήγα στο διαιτολόγο χθες βράδυ. Αρχίζω απο τη Δευτέρα δίαιτα.
Έφτασα 112,8 κιλά
Χοληστερίνη 295
Τριγλυκερίδια 300
Σάκχαρο 129
Katernoula καλή αρχή! Πώς τον είδες το διαιτολόγο, σου άρεσε? Να θυμάσαι να μην βάλεις στο μυαλό σου το σύνολο των κιλών που χρειάζεται να φύγουν, αλλά έναν μικρότερο στόχο κάθε φορά δηλ. τα πρώτα 5 κιλά για αρχή! Και επίσης, αν υποπέσεις κάποια στιγμή σε ατασθαλίες, δεν χρειάζεται να απογοητευτείς και να τα παρατήσεις, είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους όσους προσπαθούν να κάνουν δίαιτα. Χρειάζεται λίγη επιμονή και όλα θα πάνε καλά!
Ευχαριστώ Ameliedeli.
Ο διαιτολόγος μου φάνηκε καλός. Έχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτόν. Έχουν πάει γνωστές και έχασαν, 20 κιλά η μία σε 7 μήνες (ήταν στα δικά μου κυβικά) και 10 κιλά η άλλη σε 4 μήνες. Το κακό είναι ότι εγώ δεν είμαι πολύ της υπομονής.
Κορίτσια, σήμερα ξεκινάω δίαιτα. Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στο ευατό μου πριν από την εγχείρηση.
Καλή αρχή να έχεις! Κάθε πότε θα βλέπεις το διαιτολόγο σου?
Καλή αρχή!!!!!!!!!!
σου ευχομαι να τα καταφερεις χωρις να μπεις στην διαδικασια χειρουργειου.Quote:
Originally posted by katernoula
Κορίτσια, σήμερα ξεκινάω δίαιτα. Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στο ευατό μου πριν από την εγχείρηση.
δεν το λεω απο θεμα ταλαιπωριας και παρενεργειας γιατι εγω προσωπικα δεν ειχα καμια, απλα και μονο για το κοστος γιατι ειναι λιγο τσουχτερες οι τιμες γμτ...