Καλησπέρα και απο εμένα
Printable View
Καλησπέρα και απο εμένα
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ.ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ, ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΡΟ, ΔΙΑΒΑΖΩ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ, ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΛΛΑ... ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΗ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟΙ;
Κι εγώ εδώ... Καλησπέρα!
παρών :mad::D
Καλησπερα,
δεν ξερω αν αυτο που με κανει να χανω πραγματα απο την ζωή μου ειναι διπολικο..αλλα εχω αρκετα χαρακτηριστικά.
Για αρχη ενας χαιρετισμος σε όλους
:)
Καλησπερα,
δεν ξερω αν αυτο που με κανει να χανω πραγματα απο την ζωή μου ειναι διπολικο..αλλα εχω αρκετα χαρακτηριστικά.
Για αρχη ενας χαιρετισμος σε όλους
:)
δεν ξερω ποσοι ειμαστε στο forum παντως συμφωνα με τελευταιες μελετες στην Ελλαδα υπολογιζοντε γυρω στις 15.000-20.000
στην άρκτο
http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas
http://www.youtube.com/watch?v=4yTIpcwBTTs
στο ραψωδό
Να μαι κι εγώ! Μπορείτε να μου πείτε ποσο καιρό κρατάει η φάση της μανίας και η φάση της κατάθλιψης? Σε μένα η μανία για μερικές μέρες, η κατάθλιψη για μήνες και ενδιάμεσα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα (μήνες ή και χρόνια) φυσιολογικής ζωής.
Διπολική κι εγώ
εγω ειμαι σχεδον μονιμως βουτηγμενη στην καταθλιψη,με πολυ μικρα διαστηματα νορμοθυμιας.Quote:
Originally posted by psilos
Να μαι κι εγώ! Μπορείτε να μου πείτε ποσο καιρό κρατάει η φάση της μανίας και η φάση της κατάθλιψης? Σε μένα η μανία για μερικές μέρες, η κατάθλιψη για μήνες και ενδιάμεσα υπάρχουν μεγάλα διαστήματα (μήνες ή και χρόνια) φυσιολογικής ζωής.
μανια εκανα μονο μια φορα,πριν απο 9 χρονια και απο τοτε δεν ξανακανα,λογω του οτι αφενος η δ.δ μου ειναι καταθλιπτικης μορφης και αφεταιρου λογω του οτι απο τοτε παιρνω συστηματικα ισχυρη δοση zyprexa.(παραλληλα με τα αλλα μου φαρμακα).
σπανιως περναω πολυ μικρες φασεις υπομανιας.
και εγω διπολικη
Count me in!Τωρα βρισκομαι σε φαση υπομανιας....Εσεις?