Μόλις είδα το μήνυμά σου Emmy.Αλήθεια θα θελα κ' εγώ πολύ να μάθω πως τα κατάφερε η ΣΟΦΗ.
Printable View
Μόλις είδα το μήνυμά σου Emmy.Αλήθεια θα θελα κ' εγώ πολύ να μάθω πως τα κατάφερε η ΣΟΦΗ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΜΟΡΦΑ...ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ,ΒΕΒΑΙΩΣ!!
ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2008...
Παιδιά εγώ τα 25 κιλά τα έχασα επειδή ερωτεύτηκα :) Μετά με ερωτεύτηκε και αυτός οπότε δεν έχασα άλλα, χαχαχα. Τώρα όμως θα χάσω και τα υπόλοιπα γιατί μου άρεσα πολύ στα 55 κιλά, που ήμουνα μέχρι πριν λίγα χρόνια.
αστα Βασω καθε φορα το τρεμω αυτο το γυζισμα, ακομα κ οταν ειχα νορμαλ για μενα βαρος ηξερα οτι ειμαι υπερβαρη :DQuote:
Originally posted by Βάσω26
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες κορίτσια!Ενδοκρινολόγος με παρακολουθεί εδώ κ' αρκετα χρόνια(λόγω ενός θέματος με το θυρεοειδή μου) κ' πηγαίνω κάθε χρόνο κ' με ζυγίζει κάθε φορά..Οπότε απτην άλλη βδομάδα με το καλό θα χω κ' εγω το δικό μου τικεράκι με τα επίσημα νούμερα πλέον!
athens246 δε πειράζει, τώρα θα χεις 2 φίλες με το όνομα Βάσω!
οταν ειχα κοψει το τσιγαρο κ πηγα περυσι χριστουγεννα κ μου λεει 96 κιλα ηταν σα να ετρωγα σφαλιαρα, "μα ειστε σιγουροι, 90 ημουν την τελευταια φορα" λεω.
παρολαυτα δεν εκανα τιποτε γιαυτο κ συνεχισα να παχαινω! οποτε θεωρησετο σαν καλη εναρξη διαιτας, σαν μια σφαλιαρα που την εχουμε αναγκη...εκμεταλευσου τη, οχι οπως εγω...καλη αρχη!
Για να φτιαξετε το τικερακι σας:
~καντε κλικ εδω http://www.ticker.7910.org/eng
~εκει που εχει τα κουμπακια filter μπορειτε να διαλεξετε ο,τι εσεις θελετε, στο πρωτο διαλεγετε την γραμμη και στο δευτερο τον κερσοσα που κινειται πανω στη γραμμη
~εκει που λεει time αφηστε το ως εχει
~εκει που λεει weight βαλτε στο πρωτο κουτακι το αρχικο σας βαρος, στο μεσαιο το βαρος που εχετε τωρα, και στο τελευταιο το επιθυμιτο βαρος
~πατησε το κουμπι create my ticker and get the code k θα σας βγαλει μεσα σενα πλαισιο δυο κωδικους,
ο ενας ειναι της μορφης [url=http:
αυτον τον κανετε copy (αντιγραφη, με δεξι κλικ κ αντιγραφη).
~πηγαινετε στη σελιδα δεξια πανω που λεει πινακας ελεγχου, μετα πατατε επεξεργασια προοφιλ, γραφεται στο επιβεβαιωση κωδικου τον μυστικο κωδικο σας και κατεβαινετε κατω μεχρι να δειτε το κουτακι που ζηταει την υπογραφη σας. Εκει kanετε paste (επικολληση, με δεξι κλικ κ επικολληση).
~τελευταιο βημα, κατεβαινετα κατω κ πατατε το κουτακι επεξεργασια προφιλ ωστε να αποθηκευσει τις αλλαγες σας.
~αφου κ μπει το τικερακι μπορειτε να αλαλαζετε το βαρος σας καθε φορα πηγαινοντας: πινακας ελεγχου/ επεξεργασια προφιλ/ δωστε κωδικο στην επιβεβαιωση κωδικου/ αλλαξτε στην υπογραφη σας το νουμερο/πατηστε επεξεργασια προφιλ
Δεν ειναι τοσο δυσκολα οσο φαινονται, τα εγραψα αναλυτικα.. καλη επιτυχια!
βρε συ Σοφυ με τοσα κιλα που εχασες γραφε οπου θελεις! πρεπει να βλεπουμε το τικερακι σου να παιρνουμε κουραγιο :DQuote:
Originally posted by ΣΟΦΗ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ....ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ LILY...MAΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΙ ΑΛΛΟ POST ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ(ΕΙΠΑΜΕ....ΞΑΝΘΙ� �...ΕΧΩ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΟΓΙΣΤΟ).
ΦΙΛΙΑ!!!
προτιμω την εκδοχη του ερωτα της Δαναης απο τον δακτυυλιο...λετε να ερωτευτουμε ξανα να τελειωνουμε? ανανεωση σχεσεων τωρα!