Quote:
Originally posted by joval
Τα ξερω ολα αυτα που λετε τα καταλαβαινω και υπο συνθηκες μεγαλυτερης ψυχραιμιας θα τα εφαρμοζα.Αλλα πολλες απο σας που ειστε στην ιδια θεση θα καταλαβαινετε την απελπισια και τη βιασυνη μου να φτασω επιτελους καπου και μετα να παλευω με 3-4 κιλα σαν ανθρωπος και οχι με 20.Τωρα ειμαι 92 αλλα δεν θελω να το αλλαξω απο 83 που ειχα φτασει,αρνουμαι πως το λενε!!Για να γινω παλι τοσα σημαινει οτι παλι βρεθηκα αδυναμη,παλι με πηρε απο κατω και τα κιλα ξαναμπηκαν.Απο τους διαιτολογους παντα θα εχουμε παραπονα,κατι παντα κατι δε θα μας αρεσει,για αυτο πρεπει να ειμαστε ψυχολογοι του εαυτου μας και απλα απο αυτους να παιρνουμε τη διατροφη και να την εφαρμοζουμε κατα γραμμα αν γινεται.Με αυτον τον ανθρωπο μπορει καποιος να χασει κιλα και το εχω δει γι αυτο και δεν τον αφηνω
ειμαι 91 κ ημουν 83...ειμαστε στην ιδια φαση...επισης παντρευομαι κ δοκιμασα γρηγορες διαιτες που τελικα με καθυστερησαν πιο πολυ...αυτα τα λεω για να δεις οτι δε διαφερουμε κ τοσο...κ οτι για να τα "παιρνω" με τετοιους τυπους εχω λογο...μπορω να σου πω οτι ακομα κ τωρα που εχω χαραξει πορεια διατροφικα, πολλες φορες σκεφτομαι...μηπως να δοκιμαζα κατι πιο γρηγορο...ομως οχι δε το κανω...ξερω τις συνεπειες, μια εκ των οποιων ειναι οτι μετα θα ξαναπαρω ολα τα κιλα κ φτου κι απτην αρχη...ενω εγω θελω να κανω μωρακι κ να εχω μαθει να τρωω σωστα κ να μη γινω ξανα οπως ημουν...103 κιλα!